- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.701
slm kızlar slm pembiqcim:79::79:
anladım.. ozaman normalde adet gecikmesi yaşamıyorsan hep dzenliyse bir test yap, göğüslerdeki belirtilere falan fazla takılma canım herkeste aynı belirtiler olmuyor
valla canım ben senin gibi düşünmüyorum.. hem benim hem de burda birkaç arkadaşımızın başına geldi, adetmiz gecikti idrar testleri pozitif çıktı ama kanda negatif, gebelik yok maalesef.. ben pek güvenmiyorum
a.selam canım hoşgeldinn
nasılsın?
2 ay önce bir düşük yaşadım ben
ozamn şişkinlik olmuştu göğsüm
iyiyim canım temizliğimi yaptım çamaşırımı astım ohhh rahatladım.sen nasılsın canım?
çok grçmiş olsun canım.. ozaman sen bekle birkaç gün daha adet olmazsan yaparsın. belki bu arada göğüslerin de şişmeye başlar
ben de iyiyim tatlım çok şükür ama hala bi dünya işim var
aynen canım katılyorum.. ama inşallah bu sefer yanıltmaz testler bizi..
valla bne iyiyim çok şükür ilk defa bu ay çok iyi gidiyor, çok ümitliyim, tek korkum yumurtamın çatlamaması, inşallah çatlar ya da çatlamıştır.
sen nasılsın canım?
off hiç bitmiyor bu işler.benim de canım acaip test almak istioyr 2 gün kaldı eğer 28 günde gelirse ama hiç belirtim yok her şey çok normal acaba adetim geç mi gelcek ne karnım şiş ne göğüsler hassas yani ne adate dair ne gebeliğe dair hiç belirti yok acaba alsam bi test çıkarmı?
inş.bu ay müjdeli haberi alırsın canım.bende biraz rahatsızım.göbeğimin sağ köşesi 2 gündür bazen ağrıyo.çarşamba dokt.kont.var.şimdilik dinleniyom.
evet haklısın canım beklemeliyimcanım alma bence bekle biraz daha daha erken
allah allah geçmiş olsun canım.. neden olurmuş acaba hiç araştırdın mı peki?
valla ben göüğüslerime taktım kafayı adet olmadığıma değil.
off hiç bitmiyor bu işler.benim de canım acaip test almak istioyr 2 gün kaldı eğer 28 günde gelirse ama hiç belirtim yok her şey çok normal acaba adetim geç mi gelcek ne karnım şiş ne göğüsler hassas yani ne adate dair ne gebeliğe dair hiç belirti yok acaba alsam bi test çıkarmı?
canım benim aynı bennnnn sen kaçında olmuştun son adeti
sıcakkkkkkkk..ayy kızlar dün neler yaşadım neler ecel terleri döktüm valla
ayyyyy bebişim hayırdır ne olduuuuuuu
dün bir kasık sancısı bi kramp kaldım öle.apar topar acile gittik..bebek iyiymişş çok şükür idrar kültürü aldılar bakterii varmışş bugünde olağan kontrolum vardı .tam 11 haftalık olmuş sıpa..haftaya 2li tarama testi yapılcak...bakteri için bol bol suu içmem lazımmış ..bide mide bulantılarım için ilaç verdi dr um iç ve et ye bi şekildee et çok önemli dedii..şimdi yorgunluktan gözlerimi açamıyorum vallaa :95:
dün bir kasık sancısı bi kramp kaldım öle.apar topar acile gittik..bebek iyiymişş çok şükür idrar kültürü aldılar bakterii varmışş bugünde olağan kontrolum vardı .tam 11 haftalık olmuş sıpa..haftaya 2li tarama testi yapılcak...bakteri için bol bol suu içmem lazımmış ..bide mide bulantılarım için ilaç verdi dr um iç ve et ye bi şekildee et çok önemli dedii..şimdi yorgunluktan gözlerimi açamıyorum vallaa :95:
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine su şişesini elinden hiç düşürme hem çocuk için su içmek çok iyiymiş.bu arada sana bişey sorcam senin hiç belirtin olmuşmuydu adetten bir iki gün önce.
canım benim çok geçmiş olsun korktum valla.. aman allahım korusun sizi kendine dikkat et nolurr bol bol iç suyunu ve dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?