Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

2 ay önce bir düşük yaşadım ben
ozamn şişkinlik olmuştu göğsüm

ben de iyiyim tatlım çok şükür ama hala bi dünya işim var

off hiç bitmiyor bu işler.benim de canım acaip test almak istioyr 2 gün kaldı eğer 28 günde gelirse ama hiç belirtim yok her şey çok normal acaba adetim geç mi gelcek ne karnım şiş ne göğüsler hassas yani ne adate dair ne gebeliğe dair hiç belirti yok acaba alsam bi test çıkarmı?

inş.bu ay müjdeli haberi alırsın canım.bende biraz rahatsızım.göbeğimin sağ köşesi 2 gündür bazen ağrıyo.çarşamba dokt.kont.var.şimdilik dinleniyom.

canım alma bence bekle biraz daha daha erken

inş.bu ay müjdeli haberi alırsın canım.bende biraz rahatsızım.göbeğimin sağ köşesi 2 gündür bazen ağrıyo.çarşamba dokt.kont.var.şimdilik dinleniyom.

allah allah geçmiş olsun canım.. neden olurmuş acaba hiç araştırdın mı peki?

canım benim aynı bennnnn sen kaçında olmuştun son adeti

ayyyyy bebişim hayırdır ne olduuuuuuu

dün bir kasık sancısı bi kramp kaldım öle.apar topar acile gittik.. bebek iyiymişş çok şükür idrar kültürü aldılar bakterii varmışş bugünde olağan kontrolum vardı .tam 11 haftalık olmuş sıpa..haftaya 2li tarama testi yapılcak...bakteri için bol bol suu içmem lazımmış ..bide mide bulantılarım için ilaç verdi dr um iç ve et ye bi şekildee et çok önemli dedii..şimdi yorgunluktan gözlerimi açamıyorum vallaa :95:

ezgoşum bi saat falan uyumaya çalışcam ,toparlanıyım gelirim tatlım,rahat rahat konuşuruz..kendinize iyi bakın kızlar..

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine su şişesini elinden hiç düşürme hem çocuk için su içmek çok iyiymiş.bu arada sana bişey sorcam senin hiç belirtin olmuşmuydu adetten bir iki gün önce.

canım benim çok geçmiş olsun korktum valla.. aman allahım korusun sizi kendine dikkat et nolurr bol bol iç suyunu ve dinlen

sağol canım..valla benim aynen adet öncesi belirtilerim olmuştu..çok emindim adet olacağıma
canım benim çok geçmiş olsun korktum valla.. aman allahım korusun sizi kendine dikkat et nolurr bol bol iç suyunu ve dinlen

sağol tatlım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…