- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.721
tatlım ben 10mayıs ta olmuştum ama benim genelde 30 32 günde gelirdi bu ay 28 günde geldi belki ondan belirtim yok ama senin en azından göğüs hassasiyetin varmış.
hayır hayır gögüslerimde hassasiyet yok ben 9 mayısta oldum normallede 25 günde oluyorum kürtajdan sonraki adetim 29.gün oldum sonrakinde 23.gün oldum bugün 29.gün daha olmadım
kızlar bende kalkıyorum zaten uykusuzluktan ölüyorum bide yorgunluktan ölmeden şu işlerimi bitireyim, en azından kolaylıyım
yok canım çarşamba doktora gidicem diye bekliyom.o zaman sorarımcanım alma bence bekle biraz daha daha erken
allah allah geçmiş olsun canım.. neden olurmuş acaba hiç araştırdın mı peki?
evet haklısın canım beklemeliyim
yasmin çok geçmiş olsun.
arkadaşlar,,,
ben hamileyim rüya değilse bu bu kez hamileyim doktordan geldim.
arkadaşlar,,,
ayyyy allah tamamına erdirsin canım rüya değil bundan daha gerçek bişey olurmu.çok sevindim canım darısı başımıza artık.allah analı babalı büyütsün.
ay canım benim çok sevindim valla böyle güzel bi haberle geleceğini tahmin etmiştim allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin
cardelens canım ne kadarlık olmuş bebişin söledimi doktor.
4 haftası bitmiş teyzesi 400 sonucum doktor cuma gel 800 olması lazım dedi
arkadaşlar,,,
tebrikleri bebişimmmmm
aferin bak szö dinledin gittin doktoraa
ama 400 se değerin cuma 1600lerde olması lazım :44:
ne guzel haberler alıyoruz bu aralar bız boyle allah tamamına erdırsın canım sevındım
aynen öle bitanem cuma 13:00 randevum var.ikilemden kurtuldum herşey iyi dedi alttan baktı
ilşki yasak
darısı başınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?