- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.761
ciddimisinnnnnnnn
canım benimki 24 haziran:18::18:
cardelen gitmiş doktora hamileeeee
valla benim aklımda öyle kalmış:44:
o akıntıyı gördüğüm gün birlikte olduk birtek demişti sanki
o nasil oluo kiz bnmki 26si kac gunden hesapladinkii senn
bu arada cidden bizde tek iliskiyle 12 den vurabilirmiyizki
tebrikleri bebişimmmmm
aferin bak szö dinledin gittin doktoraa
ama 400 se değerin cuma 1600lerde olması lazım :44:
bence yumurta catladıktan sonra 3 tane ılıskı yeter daha sonra yapmaaya gerek yok az ılıskıyle hamıle kalanlar daha cok gıbı gelıyor bana yumurta catlasın yeterkı
cardelens tebrikler canım..evet evet ezgoş haklı en az 1600 çıkıcak ve o zaman kese görünecek
tatlım benim son aylar hep düzensiz olduğu için en en en geç ihtimali yazdım ben 35 gün yanii.. ama son 2 aydaki anormallikleri saymazsak 21 i oluyor
himmm sen benden bir hafta once ogrenecen yani o guzel haberi hadi bakalimm
bakalım canım kısmette varsa 22 sinde öğrenicem, yoksa artık temmuzda öğrenirim napalım
azcık sersem gibiyim gündüz uykuları beniböle yapıyoo.ama iyiyiym..
ne garip önce hcg katlasın yükselsin diye dua ediyoruzç şimdi gerekli düşüşü yaşasın diye dua ediyorum..çünkü belli bir dönemden sonra düşmesi gerekiyormuş ikili tarama testinde bakacaklar bunada düşmesse tehlikeliymiş...zor işler yaww
azcık sersem gibiyim gündüz uykuları beniböle yapıyoo.ama iyiyiym..
ne garip önce hcg katlasın yükselsin diye dua ediyoruzç şimdi gerekli düşüşü yaşasın diye dua ediyorum..çünkü belli bir dönemden sonra düşmesi gerekiyormuş ikili tarama testinde bakacaklar bunada düşmesse tehlikeliymiş...zor işler yaww
allahım hcg değerlerini senden alsın bize versinn...sende kaçbinlerdedir şimdi değer, 10ar 10ar dağıtsan işimizi görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?