Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bak tatlım b12 eksikliğin ,kalsiyum eksikliğin falan varsa gebeliği bekleme ölçtür tedavisine başla..yan komşum arkadaşım da kansızlık çıktı hemde bayağı düşük dr u gebe kalmanı zorlaştırır bu durum demiştii aklında bulunsun

cardelens hamileymişş.. ayy hayırlı olsun böyle hamilelir görünce daha bi umutlanıyorum
ezgi benim başım felaket ağrıyo kuzum hele sen nerdeyse hiç uyumadın ağrımıyor mu

evet kansizliign gebeligi zorlastirdigini duymustum bende..
zaten bu ayin 20sinde randevum var jinekologta herseye sifirdan baktircam doktorumu da degistrdim

cnm sen atesine yarin da bak ama uykunu ii alarak bakalim ne cikicak catladimi acaba:44:

aynen tatlım bakalım nolcak yazrın

cardelens hamileymişş.. ayy hayırlı olsun böyle hamilelir görünce daha bi umutlanıyorum
ezgi benim başım felaket ağrıyo kuzum hele sen nerdeyse hiç uyumadın ağrımıyor mu

ayyy ağrımaz mıı ben bir de çok yoruldum bugün baya büyük işlere giriştim evde ölüyorum yanii şuan.
karanfilim okudun muu bak benim yumurtam o gün çatladıysa bat 17 si oluyor

3 gündür canim.ama bugun daha 9.günüm olcak ve gircemm.kızz insalah yumurtlamamışımdsır erkenden:44:

hee bende dedim 10 kusurlerdeyse bu gun olarak, ii yapmamis..
ama ii ii daha erkenmis...yok cnm daha catlamamissindir rahat ol..
bnmde bugun 11.gunum starti verdik..biraz once halvetten ciktimmm daa

hee bende dedim 10 kusurlerdeyse bu gun olarak, ii yapmamis..
ama ii ii daha erkenmis...yok cnm daha catlamamissindir rahat ol..
bnmde bugun 11.gunum starti verdik..biraz once halvetten ciktimmm daa

oooooooooo:78::78: umarım berekteli geçmiştirr.kız senin kocanın testi ne oldu sonucc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…