Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

telas hic bitmiyo gercekten
bu arada sanada slm diyim belki anlarsinnn

selam özlemim.tatlım kıymetlim nasılsın.dedimya uyuyp kalkınca jeton geç düşüyo valla

allahım hcg değerlerini senden alsın bize versinn...sende kaçbinlerdedir şimdi değer, 10ar 10ar dağıtsan işimizi görür

valla kaçtır bende bilmiyom alın bebem sizin olsun bu ay inşallahhhhhhhhhh
yumurtlama doneminde ada cayi icmek faydalimiii
valla özlem araştırmadan iççme sakın hamileyken normal çay bile yasak ....

yaaaa bişey diycem ben batıma 24 ü yazdım ama eğer ben gerçekten 14. gün yumurtladıysam bat 17si oluyor:86::86::86:
yyumurtladigini hissetmedinmi ates tablonu bi yazsana cnm

ayy cnm bi yerde ada cayi iyi demisti yumurtalik icinmi nee merak ettimmm

yyumurtladigini hissetmedinmi ates tablonu bi yazsana cnm

ayy cnm bi yerde ada cayi iyi demisti yumurtalik icinmi nee merak ettimmm

tatlım bak buraya göre kırmızı çizgilerin kesiştiği 14. gün yumurtam çatlamış ateşime göre

http://www.fertilityfriend.com/home/34b1f3

ayrıca gerçekten o günlerde yoğun akıntım, başağrım, mide bulantım ve bel ağrım oldu..umarım çatlamıştır:26:

Son düzenleme:
bu arada doktorun folik asite ne zaman baslatti sana ve ne zamana kadar baska ilac varmiydi cnm..bide hamilelikten once folik asit kullaniomuydunki..

bide ezgi hala folik asit icmiosan basla hemen

tatlım kıymetlim çok önce başladım ben yaniii teee ameliyattan önce hamilelikten 4 ay önce 4. ayda folik acidi bırakıp kan ilacına başlıcam..folik acidle beraber b12 kompleksi kullandım ve halen kullanıyorum tatlım

tmm link sonradan geldi gordum ama atesin yine dusmusss:44:

aslında ben gece 3 te yatıp 6 da kalktım ve uyandıktan yarım saat sonra ölçtüm, normalde 7buçuk-8 de ve hemen ölçüyorum.. o yüzden bu sabahkine pek güvenmiyorum.. ama yarında düşük olursa çatladığından şüphelenicem

canimmmmmm slmmm .bugün evlilik yıldönümümüzzzzz

anaaammmm allah bir yastıkta kocaksın bebeğim sizii.... eşinle ve bebişlerinizle bir ömür mutlu olun emiiiii

Son düzenleme:
tatlım doktorum bidahaki ay adetinle başla dedi
gec amaaa ya bu ay hamile kaldin nolicekk
kırmızı yazılı linki tıklasana
sonradan geldiii
anladim tatlimmmmm
ben nerdeyse 2 senedir kullaniom folikasidi yaa ama bazen 2 3 hafta ara veriom sinir oluom olmayinca ozellikle birak^tigim zamanlar adet donemi oluoyumurtlama doneminde de basliyomm
yani simdilik b vitamini fln gereksiz yaniii ok bebisss

bu ay benden pek ümitli değil heralde

çokkkkkk teşşekkür ederim ezgimmm umarım bebeksiz son evlilik yıldönümümüz olurr.seneye bebişim kucagımda girerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…