Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar bugun doktorum bu ay hamıle kalmazsan bıdakı ay amelıyat dedı ve ben kararsızım sızce kıstım etkılıyo olabılırmı bu durumu?

yaa boşver allah aşkına ev işiyle düşecekse zaten sağlığından şüphe ederim

ayy sorma benim de her ay derdim o. ben de okula gelirken hep otobüse geç kalıyorum tembel ben. sonra içime kurt düşüyo. hafif tempoyla otobüse yetişme telaşıyla koşuşturuyorum.canım eğer benim ayın 31 inde yumurtladıysam şimdi mi rahme yerleşir. ve rahme yerleşirken dikkatli mi olmak gerekir ev işleri konusunda. biliyorum çok saçma ama şeytan vesveseleri işte

cuma gnünü 76ydı bugün 354 cnm .. Ne anlatayımn sor anlatayım sen nasılsın buaradaaa

ay cnm cok guzel ne kadar da mutlusunudr demi simdi seen ay hatirliorumda o konusmlari yok oldumu tuttumu biktim usandim fln fln :97::97:bizde kalabilsek hayirlsiiyla..ya sen tek iliskide nasil kaldin kiz biz o kadar ugrasiozz formulunu sole cabuk
bu arada saol cnm bende iyiyim cok sukur hala biraktigin yerdeyim ben devam maratona bugun basladik iste bizde bakalim bu ay nolicekk..kiz dua et bizedeeee

hoşbulduık ezgii nasılsın

çok şükür ben de iyiyim canımm

yaa aslında canım ben sakınan göze çöp batar diye düşünüyorum.. yani sonuçta bu da pamuk ipliği ile bağlı değilki heen düşsün zaten düşen bebek sağlıksız olduğu için düşüyor bence.. haa ama düşük tehlikesi vardır tehlike günlerdesindir ozaman anlarım kolunu kıpırdatmadan yatman gerekebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…