- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #29.821
ezgi agir is yapma cnm yumurtlama donemlerinde ii deilmisss
merveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kucuk annem bnmmmmmmmm cok ozledim seni yaa msnden onca yazdimm gordunmuu
oooooooooo:78::78: umarım berekteli geçmiştirr.kız senin kocanın testi ne oldu sonucc
bende özledim cnm işten çıktım tatildeydim geldim ancak evdeyim
üffffffffff yemek derdi yine bu saatten sonra ne yapsamkiii,
ayy cnm yaaaaa nerelerdesin hic gorunmuosunn nasilsin degerin kac oldu bugun kan verdinmi doktora gittinmi..anlat anlatttt
ay bugun doktorumuzu aradik sonuclar gelmemis
demek cokki sayamadilar galibaaa
slm herkeseeeeee
yaa boşver allah aşkına ev işiyle düşecekse zaten sağlığından şüphe ederim
cuma gnünü 76ydı bugün 354 cnm .. Ne anlatayımn sor anlatayım sen nasılsın buaradaaa
kızlar bugun doktorum bu ay hamıle kalmazsan bıdakı ay amelıyat dedı ve ben kararsızım sızce kıstım etkılıyo olabılırmı bu durumu?
sorma tatlım yaa ben de hem sizle konusuyorum hem taze fasülye ayıklıyorum onu yapcam etli yeter daha da bişey yapamamm valla yanına
kızlar bugun doktorum bu ay hamıle kalmazsan bıdakı ay amelıyat dedı ve ben kararsızım sızce kıstım etkılıyo olabılırmı bu durumu?
Okudum canım;aynen tatlım bakalım nolcak yazrın
ayyy ağrımaz mıı ben bir de çok yoruldum bugün baya büyük işlere giriştim evde ölüyorum yanii şuan.
karanfilim okudun muu bak benim yumurtam o gün çatladıysa bat 17 si oluyor
benimkide 14'ü
kız sen beni mi takip ediyon ne
hoşbulduık ezgii nasılsın
ayy sorma benim de her ay derdim o. ben de okula gelirken hep otobüse geç kalıyorum tembel ben. sonra içime kurt düşüyo. hafif tempoyla otobüse yetişme telaşıyla koşuşturuyorum.canım eğer benim ayın 31 inde yumurtladıysam şimdi mi rahme yerleşir. ve rahme yerleşirken dikkatli mi olmak gerekir ev işleri konusunda. biliyorum çok saçma ama şeytan vesveseleri işte
bi doktor sitesinde dinlemistim birinden de duydum buradayaa boşver allah aşkına ev işiyle düşecekse zaten sağlığından şüphe ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?