Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hadi kızlar ben kaçar gariii

bol hamişli ay olsun haziran inşallah
listedeki kimsye temmuza kalmasın Rabbımın izniylee

öpüyorum sizi

ebruşkaaaa hoşgeldin kuşummm,ne alemdesinnnn.?
hoşbuldum dicektimde çıkmıssın canım ya niye çıktınki ühühühü :)
soğan suyun hayırlı olsun tiksinme yut gitsin ohhhh şifa olsun
benimde eşim geldi az cilveleştik yarın 8. evlilik yıldönümümüz ya accuk oynastık geldim baktım geçmişteyken çıkmıssınız
bende yarın ssabah eğer ateşim 36.5 ve üstü çıkarsa test yapıcam benim için dua et canım dulara ihtiyacım var

Canım inşallahh meleğin seninledir ama idrar testi için erken değilmi batın geçmemişki daha,:26:

offfffffffffffffffffffff çatlıcam ya bugün ben ne zaman girsem millet kapanısı yapmıs oluyor ya püfffffffffff yarın test yapcam ama heycandan bayılcam şimdi umarım yarın geçmişe dönüp bu yazıyı okuduğumda tebessüm etmek istiyorum eğer 2.çizgiyi görürsem direk kana gidicem tek çizgide kalırsa sap gibi kalcam yine

a. s canım ben iyiyim sen nasılsın.
çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm

Canım inşallahh meleğin seninledir ama idrar testi için erken değilmi batın geçmemişki daha,:26:

inş. hayırlısı ile benimledir canım evet canım geçmedi batım perşembe günü ama yarın evlilik yıldönümümüz olduğu için sadece bu ay 2 güncük erken yapıcam varsa silikte olsa çıkar dimi sabah ilk çişle yapcam ama ama ama sabah ateşim 36.5 ve üstü çıkarsa yapıcam düşüş varsa adet olcama işarettir canım testi diğer aya saklarım

Hadi bakalımm,inşallah ateşin düşük çıkmaz ve çifti görürsün,ama bize hemen yaz olurmu
bu arada benim karnım ağrıyorr ve gorulduyorr soğan suyundan sonraaa

Hadi bakalımm,inşallah ateşin düşük çıkmaz ve çifti görürsün,ama bize hemen yaz olurmu
bu arada benim karnım ağrıyorr ve gorulduyorr soğan suyundan sonraaa

tamam canım sizlere bildiriririm mutlaka...
soğan suyunu içerken benimde öyle oluyordu sen kaçgündür içiyorsun 4.günden sonra sökmeye baslaıyo akıntılar 4.günden sonra geliyor benden peynirimsi büyük parça halinde akıntı gelmişti ....ben bu ay soğan kürüde yaptım bakalım fayda ettiimi kız

İnşallah fayda etmiştir canım,ben bu akşam başladım,benim karaciğer biraz problemli bir de bir kaç yıl önce mide ülseri tedavisi olmuştum,yan etki filan yapmasından korkuyorum o yüzden sadece akşamları içecem,ama çok rahat içtim hiç beklemiyordum..Faydasını görürüm inşallah...

bendede mide problemi var gastrit var ama 10 gün boyunca çok rahat içtim hiç midem ağrımadı 10.günde bir ağrıdı midem 10.günde kesmek zorunda kaldım mide ağrısından kıvrandım resmen faydası olmaz olurmu doğal antibiyotik ,
bu arada kız bu sabah ateşimi ölçüyorum baktım hemen bip bip ötmeye basladı erken ötünce düşük ısı çıkıyorya düşük sandım nasıl gözlerim büyüdü bi görsen ama baktım yine 36.5 sevindim çok sevindim son gün yarın bakalım ateş ve test neyi göstericek

slm kızlar ben şimdi buraya bir günlüğe yazar gibi bütün belirtilerimi yazıcam eğer yarın tek çizgiyi görürsem bu belirtiler bende çıkınca aldırmıcam bir kişide bu yazdığımı beğenirse bende saklı kalcak
-ebrunun adetine 3 gün kala belirtileri----
1-çok feci bel ağrısı
2-gögüslerde hassasiyet acıma
3-kasıklarıma aniden bıçap saplanması
4-yüzüm çirkinleşti
5-ayaklarımın altı 5 gündür yanıyor
6-eklem yerlerim bacaklarım felan ağrıyor
halsizlik çabuk yorulma
7-çişimin rengi daha koyu ve çok kokuyor
8-bu ay 10 gün soğan kürü yaptım
9-zeytin çok fazla yemeye basladım
belirtilerim bunlar burda hatıra kalsınadet olursam testte yarın negatif çıkarsa birdaha bu belirtiler inanmıcam

hevesını kırmak istemıyorum ama bende de adetten önce şu belirtirleri yaşamıstım;
_göğüslerimin ucları uyuşuk gibi ve göğüslerim cok gercin ve acıyordu
_idrarım kahverengıye yakın koyuluktaydı
_aşırı akıntım vardı
_uyku hali halsizlik
Belirtilere cokta aldanmamak lazım cnm
Yarın ilk idrarle testını yap inşallah 2. cizgiyi görürsün

kızlar sanırım ben adet oldum azönce peçeteye pembe bi akıntı geldi yarına sökülür heralde offf yine olmadı olmadı olmadı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…