- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.001
hadi kızlar ben kaçar gariii
bol hamişli ay olsun haziran inşallah
listedeki kimsye temmuza kalmasın Rabbımın izniylee
öpüyorum sizi
arkadaşlar ben çıkıyorum beyimgeliyomuş.. muckk muuckk
sanada güle gülee cnmm,sende kendine cici bak Allaha emanet oll,bende çıkayım barii daha yemek yemedim benn,bayılmadan kalkayım pc başındanbende cıkıyorum kızlar gorusuruz ıyı bakın kendınıze
hoşbuldum dicektimde çıkmıssın canım ya niye çıktınki ühühühü :)ebruşkaaaa hoşgeldin kuşummm,ne alemdesinnnn.?
slm kızlar ; nabersiniz?
hoşbuldum dicektimde çıkmıssın canım ya niye çıktınki ühühühü :)
soğan suyun hayırlı olsun tiksinme yut gitsin ohhhh şifa olsun
benimde eşim geldi az cilveleştik yarın 8. evlilik yıldönümümüz ya accuk oynastık geldim baktım geçmişteyken çıkmıssınız
bende yarın ssabah eğer ateşim 36.5 ve üstü çıkarsa test yapıcam benim için dua et canım dulara ihtiyacım var
çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmma. s canım ben iyiyim sen nasılsın.
Canım inşallahh meleğin seninledir ama idrar testi için erken değilmi batın geçmemişki daha,:26:
çok heyecanlıyımmmmmmmmmmmm
inş. hayırlısı ile benimledir canım evet canım geçmedi batım perşembe günü ama yarın evlilik yıldönümümüz olduğu için sadece bu ay 2 güncük erken yapıcam varsa silikte olsa çıkar dimi sabah ilk çişle yapcam ama ama ama sabah ateşim 36.5 ve üstü çıkarsa yapıcam düşüş varsa adet olcama işarettir canım testi diğer aya saklarım
Hadi bakalımm,inşallah ateşin düşük çıkmaz ve çifti görürsün,ama bize hemen yaz olurmu
bu arada benim karnım ağrıyorr ve gorulduyorr soğan suyundan sonraaa
tamam canım sizlere bildiriririm mutlaka...
soğan suyunu içerken benimde öyle oluyordu sen kaçgündür içiyorsun 4.günden sonra sökmeye baslaıyo akıntılar 4.günden sonra geliyor benden peynirimsi büyük parça halinde akıntı gelmişti ....ben bu ay soğan kürüde yaptım bakalım fayda ettiimi kız
İnşallah fayda etmiştir canım,ben bu akşam başladım,benim karaciğer biraz problemli bir de bir kaç yıl önce mide ülseri tedavisi olmuştum,yan etki filan yapmasından korkuyorum o yüzden sadece akşamları içecem,ama çok rahat içtim hiç beklemiyordum..Faydasını görürüm inşallah...
arkadaşlar,,,
ben hamileyim rüya değilse bu bu kez hamileyim doktordan geldim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?