- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.021
kızlar sanırım ben adet oldum azönce peçeteye pembe bi akıntı geldi yarına sökülür heralde offf yine olmadı olmadı olmadı.....
ay canım yine ben kız ben uyuyamadım ya heycandanadetmi oldun canım olsun hayırlısı naip kısmet
bende saatler sonra öğrencem ama heycandan napcamı bilemiyorum yoksa benim belirtilerimdemi adet belirtiisineyse sabah 7.30 gibi yaparım ben testi az önce tuvalete çıktım çişim hala kokuyo ya enfeksiyon ya gebelik
kızlar sanırım ben adet oldum azönce peçeteye pembe bi akıntı geldi yarına sökülür heralde offf yine olmadı olmadı olmadı.....
Slm kizlaaaaar ben bu aksam test yaptım kabak gibi tek çizgiyine olmadı sanırım benim yumoslar yaşlandıiii:95::95:
Yok canım ya bat7haz.ama dayanamadım yaptım sonuc negativ
Ben bu ay yumurta takibide yapmadım kistten dolayı rast gele çalıştık ama günleri tutturamadik anlaşılan ama yinede adete kadar Umut varr Allah'tan Ümit kesilmez
Senin nasıl gidiyor,soğan suyuna başlamışsın bende düşünüyorum adetin kaçıncı gunü başladın
Ve hangi renk kabulari olacak soğanın kimisi beyaz diyor kimisi yemeklere kullandığımız kızıl renkli soğan hangisini yaptın sen cnm:26:
Sagol canım bende adetten sonra denicem belki o mucize nimet hamile olmamıza vesile olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?