Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar sanırım ben adet oldum azönce peçeteye pembe bi akıntı geldi yarına sökülür heralde offf yine olmadı olmadı olmadı.....

ay canım yine ben kız ben uyuyamadım ya heycandanadetmi oldun canım olsun hayırlısı naip kısmet
bende saatler sonra öğrencem ama heycandan napcamı bilemiyorum yoksa benim belirtilerimdemi adet belirtiisineyse sabah 7.30 gibi yaparım ben testi az önce tuvalete çıktım çişim hala kokuyo ya enfeksiyon ya gebelik

ayy bende uyuyamadım,ama heyecandan değil karın ağrısından,soğan suyundan sonra önce midem şimdide karnım çok fena,bildiğim kadarıyla etkisini bir kaç gün sonra gösteriyormuş,bende niye erken başladıı hııı,sanki kazı çalışmaları var içimdeacaba gazmı yaptı (afedersiniz)böyle devam ederse içmiyecem bennn

kızlar sanırım ben adet oldum azönce peçeteye pembe bi akıntı geldi yarına sökülür heralde offf yine olmadı olmadı olmadı.....

kuşum dur bakiim hemen oflayıp poflamaa,olacak olacakkk inşallahh,hem neler duyuyoruz okuyoruz,şakur şukur kanaması olan ve sonrasında halime olduğunu öğrenenler çokkk,bekle bakalım devamı gelecekmi,belkide yerleşme kanamasıdır

Yok canım ya bat7haz.ama dayanamadım yaptım sonuc negativ

idrar testi yaptıysan sağlıklı sonuç vermeyebiliyor,bildiğim kadarıyla en erken battan 3 gün sonra sonuç verir,ama kanda baktırırsan kesin sonuç alırsın,bence bugün git kanda baktır..

Ben bu ay yumurta takibide yapmadım kistten dolayı rast gele çalıştık ama günleri tutturamadik anlaşılan ama yinede adete kadar Umut varr Allah'tan Ümit kesilmez

Ben bu ay yumurta takibide yapmadım kistten dolayı rast gele çalıştık ama günleri tutturamadik anlaşılan ama yinede adete kadar Umut varr Allah'tan Ümit kesilmez

Canım inanki olacağı varsa ne olursa olsun oluyor,eğer yoksada istediğimiz kadar uğraşalım yine olmuyor,eskiler takipmi yaparlarmış doktorlaramı giderlermiş yokk,ama şakır şakır doğururlarmış 5 tane 10 tane,misal benim oğlan 1 defalık korunmasız birliktelikle oldu,çokta iyi hatırlıyorum adetime 3 gün filan vardı,Rabbim nasip edince hiçbişey engel değil...

Ve hangi renk kabulari olacak soğanın kimisi beyaz diyor kimisi yemeklere kullandığımız kızıl renkli soğan hangisini yaptın sen cnm:26:

Ve hangi renk kabulari olacak soğanın kimisi beyaz diyor kimisi yemeklere kullandığımız kızıl renkli soğan hangisini yaptın sen cnm:26:

yok tatlım kırmızı olanı kullanma,beyaz olanı kullanacaksın,ve çokta soyma soğanı,sadece en üsttedi sarımsı kabuğunu soyman gerek,2 bardak suyu kaynatıyorsun,soğanı dörde bölüp içine atıyorsun sonrada 5 dk kaynatıp söndürüyorsun ılıyınca içiyorsun,taze taze hazırlayıp sabah akşam yemeklerden 20 dk önce içeceksin..Bende bazı sağlık sorunları var,şimdilik sadece akşamları içmeyi düşünüyorum..

Seremir canım ben çıkıyorum,umarım adetin gelmez,gelirsede canın sağolsun üzülmek yokk,kaderde ne yazılmışsa onu görecez,kendine iyi bak Allah' a emanet ol,iyi geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…