- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.041
arkadaşlar benim hiç umudum kalmadıkendimi çok kötü hissediyorum. ben kontrollerimi testlerimi yaptırdım. ama eşim kendisinin testleri için yok bu ay olmaz, yok şu ay olmaz diye diye bu gidişle seneler geçicek. ayın belli dönemlerinde iş için sehayate çıkıyor. oda yumurtlama dönemine denk geliyor. bu gidişle ben anne olamayacağım
o nasil oluo kiz bnmki 26si kac gunden hesapladinkii senn
bu arada cidden bizde tek iliskiyle 12 den vurabilirmiyizki
cardelens tebrikler canım..evet evet ezgoş haklı en az 1600 çıkıcak ve o zaman kese görünecek
azcık sersem gibiyim gündüz uykuları beniböle yapıyoo.ama iyiyiym..
ne garip önce hcg katlasın yükselsin diye dua ediyoruzç şimdi gerekli düşüşü yaşasın diye dua ediyorum..çünkü belli bir dönemden sonra düşmesi gerekiyormuş ikili tarama testinde bakacaklar bunada düşmesse tehlikeliymiş...zor işler yaww
bu arada doktorun folik asite ne zaman baslatti sana ve ne zamana kadar baska ilac varmiydi cnm..bide hamilelikten once folik asit kullaniomuydunki..
bide ezgi hala folik asit icmiosan basla hemen
cuma gnünü 76ydı bugün 354 cnm .. Ne anlatayımn sor anlatayım sen nasılsın buaradaaa
Günaydın hanımlar.. dün yine erkenden uyudum kaldım.. Yaa ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum var ya hoşafım çıkıyor
şimdi de uyanır uyanmaz koştum buraya ebru naptı acaba ne çıktı ki test sonucu
Günaydın hanımlar.. dün yine erkenden uyudum kaldım.. Yaa ben uykusuzluğa hiç dayanamıyorum var ya hoşafım çıkıyor
şimdi de uyanır uyanmaz koştum buraya ebru naptı acaba ne çıktı ki test sonucu
günaydın kızlarrrrrrrrr
bu soğan suyu ve ateş ölçme meselesini biri bana anlatabilirmi rica etsem
hiranur .!.:yok tatlım kırmızı olanı kullanma,beyaz olanı kullanacaksın,ve çokta soyma soğanı,sadece en üsttedi sarımsı kabuğunu soyman gerek,2 bardak suyu kaynatıyorsun,soğanı dörde bölüp içine atıyorsun sonrada 5 dk kaynatıp söndürüyorsun ılıyınca içiyorsun,taze taze hazırlayıp sabah akşam yemeklerden 20 dk önce içeceksin..Bende bazı sağlık sorunları var,şimdilik sadece akşamları içmeyi düşünüyorum..
bi kaç gün takıl öğrenirsin tatlım bunlar ha diyince öğrenilmiyoo
bak bi rakadaş yapmış soğan tarifi:
yaa ezgicim yaaa haaa şöyle şu listeyi arada sırada koyuver de gözümüz gönlümüz şenlensin
günaydınnn
her sabah koyuyorum ya
tarifi okudumda ne işe yaradığını anlayamadım
ayyy canım yaa şükret Allaha bol bol hatta sana tavsiyem 2 rekat da şükür namazı kıl ardına da bize dua et
senin yaşadığın sevinci ben de yaşamak istiyorum....
yaşın kaçtı?:26: sanki son hamilelerin yaşı baya bi küçük
bu arada sevincin kocaman oğlu yok mu? maşallah ne zaman evlendi 21 yaşındaymış...
ya ben uzayan sıvıyı gördüm akşam ilişkiye girdim canım çok ümitliydim yaparkende..çünkü ilk defa ona denk geldi bende...
benim de öyle olmuştu ama geçen ayda öyle olmuştu. gerçi geçen ay kimyasal pozitif çıktı kanda ama.. amann inşallah Allah emeklerimizin karşılığını verir.
bu arada kızlar ben çıkayım kürümü hazırlayım kahvltımı yapayım.
Görüşmek üzere benim arkadaşlarım, derdimi sıkıntımı paylaşıp yalnızlığımı gideren kalbi güzel kendi güzel insanlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?