Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar beni biliyorsunuz ben bu sabah ateşim düşmezse test yapıcam demiştim sabah ateşimi ölçtüm 36,1 e düşmüş ordan umudum kırıldı ama testide yapim dedim bir umut testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yani gözle görülebiliyor 2.çizgi var ama silik yani çok net değil....ama ateşim bugün düştü şimdi bu varmı oluyor yokmu napcam ben yaaaatansiyelerinize ihtiyacım teste bakıyorum 2.çizgi silikte olsa çıplak gözle zorlanmadan görüyorum ama ateşim düştü napıcam ben şimdi gebemiyim değilmiyim:26::26::26:

ebru yakalandın gördüm seniii
hadi soğan suyumu yudumlarken senin pozitif cevabını duymak istiyorummm

canım inşallah hamilesindir ama büyük ihtimal değilsin çünkü sen geçen ay da silik çizgi var demiştin. adetin geçsin testi başka bi test markasıyla tekrarla

canım inşallah hamilesindir ama büyük ihtimal değilsin çünkü sen geçen ay da silik çizgi var demiştin. adetin geçsin testi başka bi test markasıyla tekrarla
inş. ama ben geçen ay biraz abartmıssıtımkız 2.çizgi yok gibi bişeydi yani
ana bu seferki kabak gibi ortada duruyor yani normal bi şekilde bakınca görüyorsun ama diğer c çizgisine göre daha silik duruyor şimdi özel hastaneyi aradım kan için ama kararsızım kanda negatifi görmek beni çok üzer en iyisi perşembe günü adet günüm perşembe adet olmazsam cuma kana gidicem bu seferde bu gebelik testi yanlıs çıkarsa yapmayın artık bunu yahu bu ne böle hayallerimizle oynuyo

ateşi düşük çıkıpta hamile olan varmı acaba benim 5 gündür 36.5 olan ateşim bugün 36.1 e düştü test yaptım 2.çizgi bas baya var geçen ay yaptığımda test çubuğuyla kırk takla atıyordum varmı diye yani geçen ayki biraz benim öyle görmek istememden kaynaklandı bence ama bu ayki karsıma koyuyorum işte orda duruyor çizgi allah allah yorum bekliyorum

tatlım ateşin ama pat diye düşmüş yani yavaş yavaş düşse anlarım bence hamilesin ve yarın yine yükselecek

tatlım ateşin ama pat diye düşmüş yani yavaş yavaş düşse anlarım bence hamilesin ve yarın yine yükselecek

bende ona şaşırdım ateşim pat diye düştü ya....şimdi bana ne yapmamı öneririsiniz test çubugünda netçe görüyorum 2.çizgiyi ama silik öteki kadar c çizgisi kadar :26: canlı değil

bende ona şaşırdım ateşim pat diye düştü ya....şimdi bana ne yapmamı öneririsiniz test çubugünda netçe görüyorum 2.çizgiyi ama silik öteki kadar c çizgisi kadar :26: canlı değil

tatlım bugün sizin evlilik yıldonümünüzdü dimi, sen de eşine sürpriz yapmak istiyordun.. bence git kan testi yaptır çünkü hamile olman yüksek olasılık çizgi çıktı diyorsun.. bari bugün öğren de eşine de sürpriz yapabilirsin

Son düzenleme:

valla canım ben ömrümde silik de olsa hayalet gibi de olsa ikinci çizgiyi görmedim o yüzden senin yerinde olsam hamile olduğumu düşünürdüm sen geçen de silik diyince o yüzden değilsindir diye düşünmüştüm.. bi de aniden düşünce adet olunuyor sandım ama ezgi öyle olmadığını söylemiş o öyle diyorsa doğrudur. ama ben bu derece işini bir aya kadar değil de 1 seneye anca öğrencem herhalde bu sabah benim de 35.5 çıktı ilk defa uyanır uyanmaz ölçtüm olacak olacak...

2. gün 36.2
3. gün 36.4
4.gün 36.2
5. gün 36.1
6. gün 36.2
7. gün 36.2
8. gün 36.0
9.gün 36.2
10.gün 36.3
11. gün 36.0
12. gün 36.3
13. gün 36.3
14. gün 36.5
15. gün 36.5
16. gün 36.6
17. gün 36.7
18. gün 36.6
19. gün 36.6
20. gün 36.5
21. gün 36.5
22. gün 36.7
23. gün 36.4 bugün ateşim düştü hayırlısı bakalım
24. gün 36.8 bugünde yükseldi çok tuhaf
25. gün 36.7
26.gün 36.7 test yaptım ve çift çizgi
kızlar buda benim tablom umarım sizlere yardımcı olur

----------------------------------------

1. gün:::::::::: 36.2
2.gün::::::::::: 36.2
3.gün::::::::::: 36.2
4.gün::::::::::: 36.1
5.gün::::::::::: 36.1
6.gün::::::::::: 36.1
7.gün::::::::::: 36.2
8.gün::::::::::: uyumuşum
9.gün::::::::::: 36.0
10gün:::::::::: 36.0
11gün:::::::::: 36.1
12gün:::::::::. 36.1x
13gün:::::::::: 36.1x
14gün:::::::::: 36.2
15gün:::::::::. 36.2
16gün:::::::::: 36.4x
17gün:::::::::: 36.5
18gün:::::::::. 36.6
19gün:::::::::: 36.7x
20gün:::::::::: 36.8x
21gün:::::::::: 36.6
22gün:::::::::: 36.2x
23gün::::::::: 36.1
24gün:::::::::: 36.8x
25gün:::::::::: 36.8x
26gün:::::::::: 36.8
27gün:::::::::: 36.9
28gün:::::::::: 36.8
29gün:::::::::: 36.8
30gün:::::::::: 36.8
31gün:::::::::: 36.9

pembig o zaman varmı yokmu diye baktirim sayısal baktırmam için sabah gitmem gerekiyormuş sence napim varmı yokmu diye peki kandamı bakıyorlar acaba ayyy onu sormayı unuttum

olur canım olur sen birkaç kere yap elin alışır her sabah

pembig o zaman varmı yokmu diye baktirim sayısal baktırmam için sabah gitmem gerekiyormuş sence napim varmı yokmu diye peki kandamı bakıyorlar acaba ayyy onu sormayı unuttum

kandadır inşallah bencede git baktır sayısına ihtiyacımız yok şimdi bugün önemli olduğu için acele öğren, sayısına sonra baktırırsın

cep telefonunla çekemiyo musun? koysan
canım bu bilgisayardan olmuyor koymak isterdim tabi....
şimdi gittim test yine baktım orda duruyor çizgi bir yere gitmemiş
ne garip ya varmı yokmu acaba bilemiyorum
özel hastaneyi aradım varmı yokmu diye bakarız dedi ama kandanmı bakıcaklar onu bile sormayı unuttum sizler çok kana gidiyorsunuz ben hiç gitmedim varmı yokmu diye kankanmı bakılıyor :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…