- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.061
inş. ama ben geçen ay biraz abartmıssıtımcanım inşallah hamilesindir ama büyük ihtimal değilsin çünkü sen geçen ay da silik çizgi var demiştin. adetin geçsin testi başka bi test markasıyla tekrarla
ateşi düşük çıkıpta hamile olan varmı acaba benim 5 gündür 36.5 olan ateşim bugün 36.1 e düştü test yaptım 2.çizgi bas baya var geçen ay yaptığımda test çubuğuyla kırk takla atıyordum varmı diye yani geçen ayki biraz benim öyle görmek istememden kaynaklandı bence ama bu ayki karsıma koyuyorum işte orda duruyor çizgi allah allah yorum bekliyorum
tatlım ateşin ama pat diye düşmüş yani yavaş yavaş düşse anlarım bence hamilesin ve yarın yine yükselecek
bende ona şaşırdım ateşim pat diye düştü ya....şimdi bana ne yapmamı öneririsiniz test çubugünda netçe görüyorum 2.çizgiyi ama silik öteki kadar c çizgisi kadar :26: canlı değil
inş. ama ben geçen ay biraz abartmıssıtımkız 2.çizgi yok gibi bişeydi yani
ana bu seferki kabak gibi ortada duruyor yani normal bi şekilde bakınca görüyorsun ama diğer c çizgisine göre daha silik duruyor şimdi özel hastaneyi aradım kan için ama kararsızım kanda negatifi görmek beni çok üzer en iyisi perşembe günü adet günüm perşembe adet olmazsam cuma kana gidicem bu seferde bu gebelik testi yanlıs çıkarsa yapmayın artık bunu yahu bu ne böle hayallerimizle oynuyo
bende ona şaşırdım ateşim pat diye düştü ya....şimdi bana ne yapmamı öneririsiniz test çubugünda netçe görüyorum 2.çizgiyi ama silik öteki kadar c çizgisi kadar :26: canlı değil
tatlım bugün sizin evlilik yıldonümünüzdü dimi, sen de eşine sürpriz yapmak istiyordun.. bence git kan testi yaptır çünkü hamile olman yüksek olasılık çizgi çıktı diyorsun.. bari bugün öğren de eşine de sürpriz yapabilirsin
valla canım ben ömrümde silik de olsa hayalet gibi de olsa ikinci çizgiyi görmedim o yüzden senin yerinde olsam hamile olduğumu düşünürdüm sen geçen de silik diyince o yüzden değilsindir diye düşünmüştüm.. bi de aniden düşünce adet olunuyor sandım ama ezgi öyle olmadığını söylemiş o öyle diyorsa doğrudur.ama ben bu derece işini bir aya kadar değil de 1 seneye anca öğrencem herhalde bu sabah benim de 35.5 çıktı ilk defa uyanır uyanmaz ölçtüm olacak olacak...
pembig o zaman varmı yokmu diye baktirim sayısal baktırmam için sabah gitmem gerekiyormuş sence napim varmı yokmu diye peki kandamı bakıyorlar acaba ayyy onu sormayı unuttum
:79::79::79::79::79::79:
ezgicim verdiğin topic süppperrrr
canım bu bilgisayardan olmuyor koymak isterdim tabi....cep telefonunla çekemiyo musun? koysan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?