- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.321
keşke bende uyusam ve 1 ay uyanmasam bütün bağımı koparsam dünyayla.keşke böyle bir ilaç olsa 1 ay uyutan.
deme tatlım öylee.. senin lekelenmen mi olmuştu?
evet canım dün akşam ve sabah oldu ara ara bazen geliyor ama tam sökülemedi kasıklarım ağrıyor geldi gelecek.
slm fistiklar napionuzz
hoşgeldin kuşummm
valla ben ayılıp bayılıyorum
sen napiosun?
kiz hamismisin yoksaaa
bende napim cnm yesil fasulye attim ocaga daha pismedi gicik oldumm
ya biliomusun ebru da negatif cikmiss yani bizim hatali pozitifler neden oluo acaba yaaa ben anlam veremiorum bu durumaa
canım adetin normalde de böyle mi başlar, yani yerleşme kanaması falan olabilir mi acaba
evet canım bazen böyle başlıyor.yok yerleşme olduğunu sanmıyorum canım göğüsler falan şişmedi rengi koyulaşacağına ten rengine büründü bi kaç gün önce etrafında pıtırcık vardı kayboldu.hani adet olunca her şey normale döner ya aynen öyle oldum kasık ağrım da devam ediyor.canım şu alman takvimi sende varmı bi eklesene varsa.
umarımahhh ebruşka ahhhh ee kuzum 2. çizgi silik de olsa kabak gibi ortada dedin ben de dedim yok artık bütün hatalı pozitifler de bizi bulmaz heralde bu sefer doğrudur dedim.. ama sayısal bakmadılar diyosun malum 4.9 olsa bile negatif diyolar belki yükselir ama buna da kaptırma kendini yükselmeyedebilir tatlım hakkında hayırlısı olsun..
demek ateşin adetin geleceğ için düşmüş, zaten yerleşme için olsa çok geç , bebek olsaydı yerleşmiş olurdu
yok yavrum yani inşallah hamileyimdir de ben haftasonundan beri çok yorgun ve uykusuzum o yüzden böyle oldum.. yoksa daha 19-10 olması lazım bat a şimdiden belirti mi olur
ama şu test meselesine ben de çok bozuluyorum artık yaa hep bizi mi buluyorrrr
umarım
ezgoş senin dediğin gibidir ,mesela benim ilk rakama göre negatifti 9 a kadar çoğu yer öyle diyomuşşş.hatta doktorum bana bu rakamla ne cesaret hamileyim diye geldin demişti .umarım seninde öyledir ebrucum
canım benim hakkında hayırlısı olsun..
ama inşallah böyle adet olmayı beklerken bebek haberi alanlardan biri de sen olursun, dur bakalım daha sökülmedi ne de olsa
Eisprungkalender / Eisprungrechner | Schwangerschaft, Mütter, Baby & Kinderwunsch Community
Selam tontiklerrr nasılsınızz.?Ben geçmişi okuyup geliyorumm
verdigimiz paralara yazik yemin ederim yaa
yaniltmasa inan paraya da acimicam ama ne bu ya paranla hayal kirikligi yasa oldumu hiccc
bak bnm martta konusuoduk ya hani silik cizgi cikmis demistim ama doktor yok demisti gebelik...varan 1...hadi gecen ay belli belirsizdi onu hic saymiorum ama cok hafif yine vardi varan 2...bu ay basbayagi pozitifti varan 3..ama elde var sifirrrr
valla ben de anlamıyorum özlem yaa gecen ay benimde başıma geldii.. hiç inanmıyorum o testlere artık ama yapmadan da duramıyoruz işte
Selam tontiklerrr nasılsınızz.?Ben geçmişi okuyup geliyorumm
valla inşallah öyledir ayşem yaa durmadan yanlış pozitif test olmaz ki.. ya özlemin dediği gibi bir hormon yüksekliği var ki ondan pozitif gibi görünüyor sürekli ya da bizim dediğimiz gibi değeri yükselecek
ahh canımbenim ağzın bal yesin(böylemiydi bu laf)umarım öyle olur ama umutsuzum.eklediğin için çok sağol canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?