- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.301
kızlarr ben çıkıyorummm uzanıcammm birazzz öpüyorummm
ebrucum üzülme lütfennn
artık adetim 4 gün geçmeden kimse bana test yaptıramaz
kızlar ben sabah test yaptım 2.çizgi silite olsa evet vardı herkeste bunu gördü pembig kana git dedi bende bugün evlilik yıldönümü olduğu için eşime aksama süpriz yapmak için kana gittim ve sonuç
NEGATİFSAYISAL YAPMADILAR sadece gebelik varmı yokmu diye baktılar ...umutlarım suya düştü
artık adetim 4 gün geçmeden kimse bana test yaptıramaz
nese kizlar bende cikiorum opuldunuzz:80:
grşrüz bende cıkıyorum sarma sarıcam
amin canım offf offfcanım benım hayırlısı olsun yapıcak bısey yok en kısa zamanda Allahım nasip etsın hepimize
hayırlısını her zaman diliyorum ama ben ne zaman annemi dinlemesem böyle çok üzüzlüyorum annem hep der kızım adetin 1 hafta 10 gün geçsin ben sende görüyorum adetin geçmeden test yapmayı hem param gitti hem canım gitti hem hayallerim gitti hem moralim bozuldu adet olduğumu gördüğümde bile moralim bu kadar bozulmamıstı artık adetim 4 gün geçmeden idrar testi bile yapmıcam kendime söz veriyorum bu arada perşembe günü adetimi bekliyorum bende diğer 3 arkadas gibi kanda negatif görüpte adet olmazsam sonra 1 hafta sonra çıksa ahhh ahhh hayaller işte ben daha pc basından bile kalkmadım hazırlık içincanim hakkında hayırlısı ikimizde çok istiyoduk yıldönümlerimzde güzel haber vermeyi ama olmadı.artık seneye kucagimzda bebişlerle gecweriz insalah
aynen canım en iyisini yapıyorsun adam kolumdan kanı aldı neyse sonucu verirken adamın yüzünden anladım zaten...ama değerim kaç çıkmıstı acaba 0,2 felan olsa yükselme ihtimalide olabilirdi cardelen gibiben bugüne kadar ASLA yapmadım.yapmamdaa hayallerimiz yıkmak başka bi işe yaramıyoo
canım bendeimde tüplerim kapalı çıktı dr um tüp bebek önerdi çok şükür tüp bebekle hamileyim şimdi
yani tüpleri açamadık açılmaz falan başka dr larda artık kimse uraşmıyo falan dedi ondan merak ettim bende
aynen ben cocuk icin ugrasmaya baslamadan once solmesi ayip ama cinsel hayatimiz cok iyiydii..ne zaman cocuk devreye girdi altust oldu psikolojik olarakkk
bizim ise tam tersi. çünkü bende vajinusmus vardı ve çocuk istemeye başlayınca iltihap tedavilerine de başladım rahatladım. daha öncesi çok zordu benim için, çok zorlanıyordum ama kimse ben gibi değilmiş
ben çıkıyorum bay bay pembig gelirsen sende yorum bekliyorum canım...sen dedin diye gittin kann testi yaptırdım sen ne diyorsun bu duruma o diğer 3 arkadas kan tahlillerinde negatifmi çıkmıstı canım sen yaz ben seni gelince okurum ah pembig ahhhh ahhhh ....perşembe günüde adet bekliyorum zıbarmayasaıcayı
kızlarr napiosunuzzzzzzz
pek bi sessizsinizzzz
canım ben geçmişe bi gittim geldim.sen ne yapıosun bittimi işlerin.
ay evet bitti çok şükür, yemeğimi de yaptım.. duşumu da aldım.. çayımıda demledim size geldimmmm
heran şuracıkta uyuyup kalmazsam da kociş gelene kadar buradyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?