- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.341
ama testlerde 20 çıkarsa belli olur deniyor ne biliyem sinir bozucu bi durum yaaa:84:
o site ne sitesi ezgicim
ezgi karanfili duydunmu hicc rahmi guclendiriomus hani karanfil cicegi var ya ben her gun ondan emiyom
valla ben de anlamıyorum özlem yaa gecen ay benimde başıma geldii.. hiç inanmıyorum o testlere artık ama yapmadan da duramıyoruz işte
benim gibi yapın önce kan testi ,emin olunca idrar testi bölesi daha zevklii,
duymadım canım
hiç de sevmem zaten
himmm ii bakim aslinda fena deill..
bu arada bu sitee ebrunun bana dedigi siteymisspeki seninki buna goremi dogru cikmisti yumurtlamani diorum
yok canım benim dediğim sitede ısı takibine göre belirliyor yumurtlama gününü
fertility friend sitenin adı
ya bnm normal vucut isim 35.7 idi..ama gecen ay bi dustu 35.4e yukselmioo hormonlarla alakali olabilrmiki:44:
bilemiyorum ki canım hormonların ona bir etkisi olur mu
kızlar ben sabah test yaptım 2.çizgi silite olsa evet vardı herkeste bunu gördü pembig kana git dedi bende bugün evlilik yıldönümü olduğu için eşime aksama süpriz yapmak için kana gittim ve sonuç
NEGATİFSAYISAL YAPMADILAR sadece gebelik varmı yokmu diye baktılar ...umutlarım suya düştü
off zaten bu ay randevum var yine jinekologtaa hayirlisi herseyin ama cok beklemesek de ii olur haniii
nese kizcceler ben masayi hazirliyim sonra kursa gitcem optum hepiniziiii
kızlar ben şimdi tamamen adet olunca hormon testine gidicem önce ama 2. günmü3. günmü gideyim aç karna mı farkedermi.tam muayene için adetimin bitmesini beklicem.
iiyiyz tatlim senden nbrr
çabuk gel şekeriiimmmm
Geldim geldimm,Hoşbuldum canlarımmm,amma çok yazmışsınız ha oku oku bitmek bilmedi,bende iyiyim ama çok yorgunum,çarşıya çıkmıştım,gelir gelmez size bi bakim dedim,özledim ayolllll:82:
canım tam adetin ssökülünce 3. günü gideceksin sabah erken git aç karnına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?