- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.361
tamam bebişim saol.
özlersin tabiiii
ya çenesi çok düşük bu hatunların maşallah napıcaz bilmiyorum
Şimdi çene yapın bakim,Rabbim inşallah hepinizi anne yaparda görecem ozaman bu kadar çene yapabilecekmisiniz burdabebek ağlıyoo altını değiş mamasını ver yada emzir gazını çıkar banyosunu yaptır ,gelen giden artı ev işleri temizlik ohoooo işiniz zor sizin kuzummm
ozaman da gece nöbetlerinde konusucaz tatlımmm
yeni doğanlar genelde gündüz uyur gece ağlarlar,gündüz ev işleri yemek v.s gecede bebeğinize bakacaksınız,gerçi benim cadım 9 ay boyunca tabiri caizse anamdan emdiğim sütü burnumdan getirmiştine gecesi belliydi ne gündüzü
anammm çarşıda ikiz bebişler gördüm ikiside erkek tek yumurta ikizi, sanırım 5-6 aylıktılar,yarabbim ne tatlıydılarr öyle birini annesi birini babası taşıyordu,,nerdeyse biraz sevebilirmiyim diyecektim..
tatlım iyi tarafından bak
geri gelmiş
evet evet şimdi yüzüme maske yapıcam..arkasından bide duşşş..free takılıyom bugün adam seyehatte cumaya kadar yok ..oğlanda kendi çapında ..aayyy akşam osman var dimeeeeeeeee
anammm çarşıda ikiz bebişler gördüm ikiside erkek tek yumurta ikizi, sanırım 5-6 aylıktılar,yarabbim ne tatlıydılarr öyle birini annesi birini babası taşıyordu,,nerdeyse biraz sevebilirmiyim diyecektim..
yaff pembikomm benim adetim bittii ama halen göğüslerim sızlıyor acıyorr arada,doktoramı gitsem napsam :26:
yaff pembikomm benim adetim bittii ama halen göğüslerim sızlıyor acıyorr arada,doktoramı gitsem napsam :26:
ayy maşallahhh
darısı başımıza
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,ben çok istiyorum ikizzz:ama cinsiyetleri aynı olsun istiyorum,töbe töbee sipariş verir gibiemir_bebek: abimin ikizleri var,biri kız biri erkek,ikiz oldukları hiç anlaşılmıyor...
ayşeeeeemm
göbişin başladı mı çıkmayaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?