Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

özlersin tabiiii
ya çenesi çok düşük bu hatunların maşallah napıcaz bilmiyorum

Şimdi çene yapın bakim,Rabbim inşallah hepinizi anne yaparda görecem ozaman bu kadar çene yapabilecekmisiniz burdabebek ağlıyoo altını değiş mamasını ver yada emzir gazını çıkar banyosunu yaptır ,gelen giden artı ev işleri temizlik ohoooo işiniz zor sizin kuzummm

Son düzenleme:

ozaman da gece nöbetlerinde konusucaz tatlımmm

ozaman da gece nöbetlerinde konusucaz tatlımmm

yeni doğanlar genelde gündüz uyur gece ağlarlar,gündüz ev işleri yemek v.s gecede bebeğinize bakacaksınız,gerçi benim cadım 9 ay boyunca tabiri caizse anamdan emdiğim sütü burnumdan getirmiştine gecesi belliydi ne gündüzü

ayy ben razıyım yaa annemden emdiğim süt gerekirse burnumdan gelsin yeterki bebeğim de gelsin artıkkkk:93::93:

anammm çarşıda ikiz bebişler gördüm ikiside erkek tek yumurta ikizi, sanırım 5-6 aylıktılar,yarabbim ne tatlıydılarr öyle birini annesi birini babası taşıyordu,,nerdeyse biraz sevebilirmiyim diyecektim..

yaff pembikomm benim adetim bittii ama halen göğüslerim sızlıyor acıyorr arada,doktoramı gitsem napsam :26:

ikizslerrr tam bir mucizeler yaaa..gerçi her bebek bir mucize ama onlar ayrı bi güzellerrr...valla dün benim küçük sıpa 3 boyutlu ultrasonda atmış bacak bacak üstüne,eli ağzında keyfi yerindeydiii

ayy maşallahhh
darısı başımıza

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn,ben çok istiyorum ikizzz:ama cinsiyetleri aynı olsun istiyorum,töbe töbee sipariş verir gibi emir_bebek:abimin ikizleri var,biri kız biri erkek,ikiz oldukları hiç anlaşılmıyor...

rabbim gönlüne göre versin inşallah canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…