Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

:44::44:gitme canım yaa doktor napcakki, prolaktinin yüksek desek şimdi adet değilken hormon testi de yapılmaz ki. bekle bakalım geçer heralde
Gitmiyim dimii canım..:26:
inişli çıkışlı hormonlardan oluyordur tatlım, elinle bir muayene et bakalım, allah korusun sertlik falan gelirse git doktora ,yoksa boş yere film mr falan girme

tatlım alışkanlık yaptım ben adetlerden sonra hep muayene ederim,sertlik filan yok...

ikizslerrr tam bir mucizeler yaaa..gerçi her bebek bir mucize ama onlar ayrı bi güzellerrr...valla dün benim küçük sıpa 3 boyutlu ultrasonda atmış bacak bacak üstüne,eli ağzında keyfi yerindeydiii

oyyy ısırırım ben o bacaklarınııı,Rabbim sağlık sıhhat versin hayırlısıyla gelsin inşallah annesii

pembikomm kimseler kalmadı,bende az çıkayım dinleneyim,yorgun olmasam seni yalnız bırakmazdım,kedine ve bebişine cici bak öptüm sizlerii mucuksss mucuksss

pembikomm kimseler kalmadı,bende az çıkayım dinleneyim,yorgun olmasam seni yalnız bırakmazdım,kedine ve bebişine cici bak öptüm sizlerii mucuksss mucuksss

tamam tatlım çık dinlen sen
valla ben de uzanıcam ama uyurum diye oturmaya çalışıyorum

hadi öptüm canım, görüşürüz

bebeğim bat ne zaman çünkü bnmki de belli belirszdi konuştk hatta biliyorsun.prospektüstede yazıyorki hcg nin düşük olduğu zamanlarda silik çıkar hamileliğin 4.ayında test yaptı abla hala silik o çizgi gerisini sen hesap et.umut vermek için söylemiyorum çok teste ümit bağlama ateşle anlayamazsın adete bakıcan başka çaren yok

evet sonrada gece nöbeti oohh benimde kayınvalidem geldi ani oldu haberim yoktu öle kahve yaptım içtik sen ne yaptın bugün hımm?

oooh afiyet olsunnn..

ben bugün bir uyuşuğum, bir sersemim anlatamam..

öğlen iş yapmaya diye kalktım netten oracıkta uyumuşum 2,5 saat sonra uyandım
sonra da ev işi yemek derken akşam oldu işte yine

diğer 3 kullanıcıyı bilemiyorum ama ben iyiyim canım
sen nasılsın?

Teşekkürler bende iyiyimm..Keyiflisindee..allah bozmasın..

hoşgeldin bende iyiyimm sen aramıza yeni katıldın sanırım?

Hoşbulduk.yok canım rastlamadık herhalde seninle hiç.Bir sorum oldugunda aradada hal hatır sormak için giriyorum çok fazla girmiyorum nete oyüzden az arkadaşım var tanışıklığım olan Bazı kişilerle soru-cevaplardan sonra tanışıyoruz ancak

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…