- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.381
bida elektirikler falan gitmeden duşuma gireyim,akşama görüşürüz güzellerrrrr
Gitmiyim dimii canım..:26::44::44:gitme canım yaa doktor napcakki, prolaktinin yüksek desek şimdi adet değilken hormon testi de yapılmaz ki. bekle bakalım geçer heralde
inişli çıkışlı hormonlardan oluyordur tatlım, elinle bir muayene et bakalım, allah korusun sertlik falan gelirse git doktora ,yoksa boş yere film mr falan girme
yok bebem öle çok bişe yok genel olarak her yerime 3 kilocuk alıvermişimdr yavaşla çok hızlı gidiyon dedi,bide midem bulanmasa ne olurdum acaba
ikizslerrr tam bir mucizeler yaaa..gerçi her bebek bir mucize ama onlar ayrı bi güzellerrr...valla dün benim küçük sıpa 3 boyutlu ultrasonda atmış bacak bacak üstüne,eli ağzında keyfi yerindeydiii
Gitmiyim dimii canım..:26:
tatlım alışkanlık yaptım ben adetlerden sonra hep muayene ederim,sertlik filan yok...
pembikomm kimseler kalmadı,bende az çıkayım dinleneyim,yorgun olmasam seni yalnız bırakmazdım,kedine ve bebişine cici bak öptüm sizlerii mucuksss mucuksss
selam pembişş bi tek sen mi kaldın herkes gitmiiş:26:
SELAM..Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
Evitax,
pembiq,
tondora
NASILSINIZ?
a.selam canımm..
millet gelene kadar nöbetteyim
ne nöbeti canım 7 .8 nöbeti mi
SELAM..Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)
Evitax,
pembiq,
tondora
NASILSINIZ?
ehh sayılır 8 de damlar birkaç kişi
slm kızlar beni biliyorsunuz ben bu sabah ateşim düşmezse test yapıcam demiştim sabah ateşimi ölçtüm 36,1 e düşmüşordan umudum kırıldı ama testide yapim dedim bir umut testi yaptım 2.çizgi silik çıktı yani gözle görülebiliyor 2.çizgi var ama silik yani çok net değil....ama ateşim bugün düştü şimdi bu varmı oluyor yokmu napcam ben yaaaa tansiyelerinize ihtiyacım teste bakıyorum 2.çizgi silikte olsa çıplak gözle zorlanmadan görüyorum ama ateşim düştü napıcam ben şimdi gebemiyim değilmiyim:26::26::26:
evet sonrada gece nöbeti oohh benimde kayınvalidem geldi ani oldu haberim yoktu öle kahve yaptım içtiksen ne yaptın bugün hımm?
diğer 3 kullanıcıyı bilemiyorum ama ben iyiyim canım
sen nasılsın?
hoşgeldin bende iyiyimmsen aramıza yeni katıldın sanırım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?