Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

herzaman ki halim canım

var mı yeni sorularınn
valla arada gelip bizi sınav yapıyosun sonra kayboluyosun

Maşallah..tatlım..Yok canım beklemedeyim şimdi zor oluyor beklemek.Çok giremiyorum girdiğimde daha önceden konuştuğum arkadaslar olmuyor yazamıyorum bende.Çünkü genelde herkez kendi derdinde oluyor

hmmm bende ıkı hafta 2 gunluk hamıleyım hepımız hamıleyız ama dusuk olabılır oyle dedı doktor.he yok eger olmazsa ben temmuzda 10 yıllık cocugumu aldıracam.buyumus catlamadan duruyor.yapıskan pıslık sey

yaa evet daha erkendi keşke bekleseydiniz biraz daha ama napıcan artık olmuş bikere
napıcan canım iştee istemiyorduk ama ....kısmetttt
sen de bu ay istemiyordun nıye yaptın kiiiii
canıım hoşgeldin sendemii tembel tenekeler sizi ama diyene bak benimde ütüler duruyo canım yapmak istemiyi

ayy ütü yaaa sıcakta hiç yapılmıyııııııııııı

Maşallah..tatlım..Yok canım beklemedeyim şimdi zor oluyor beklemek.Çok giremiyorum girdiğimde daha önceden konuştuğum arkadaslar olmuyor yazamıyorum bende.Çünkü genelde herkez kendi derdinde oluyor

yok tatlım yaz sen rahat rahat bizim topikte kimse kimseyi geri çevirmez
burda birinin derdi hepimizin derdi olur

inşallah sen de hayırlı haber alırsın, bat ne zaman senin?

canıım hoşgeldin sendemii tembel tenekeler sizi ama diyene bak benimde ütüler duruyo canım yapmak istemiyi

kızlar ıkı hafta once evı boyattım her tarafı temızledım pırıl pırıl oldu o gun bugundur yapmıyorum bıse.bız boyle calısırsak yumoslar ne yapsın

ayyy canım send emi hamilesiinnn

aman istemediğin zaman hamile kalıyorsun zatennnn
aman ne demode herkes hamileeee

ayy aldır artık hakkaten nerdeyse evlenme çağı geldi hala ordaa

kızlar makınaya camasır atıcam ona bıle uşenıyorum tembellık sınırlarını zorluyorum bakalım sonunda ne olacak dıye

kocam benle birlikte öğrendi 4 tane test almış gelmişti.bnm hala belirtim yok bitanem yaa bazen acaba hala hamile değilmym diyorum
yanlız alt taraf çok sulu sarı sarı akıntı var

ne kadar güzel canım yaa ALlah kucağına almaayı da nsip etsinnn.

belirti kimisinde geç ortaya çıkıyormuş takma kafana ,takılcak bişi değil
keyfini çıkarrrrr

kızlar ıkı hafta once evı boyattım her tarafı temızledım pırıl pırıl oldu o gun bugundur yapmıyorum bıse.bız boyle calısırsak yumoslar ne yapsın

al bi tembel daha topiğin adını değiştirip bütün tembel adayları buraya yapalım mı tatlım hoşgeldin bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…