- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.421
ayyy valla ben de çok tembelim buara hele..
sıcaktanmıdır nedir kolum kalkmıyorrr
bi dünya ütü var herzamanki gibi ,ben yapmıyorummm
herzaman ki halim canım
var mı yeni sorularınn
valla arada gelip bizi sınav yapıyosun sonra kayboluyosun
napıcan canım iştee istemiyorduk ama ....kısmettttyaa evet daha erkendi keşke bekleseydiniz biraz daha ama napıcan artık olmuş bikere
canıım hoşgeldinsendemii tembel tenekeler sizi ama diyene bak benimde ütüler duruyo canım yapmak istemiyi
Maşallah..tatlım..Yok canım beklemedeyim şimdi zor oluyor beklemek.Çok giremiyorum girdiğimde daha önceden konuştuğum arkadaslar olmuyor yazamıyorum bende.Çünkü genelde herkez kendi derdinde oluyor
yok benimki oturmaktan yapıştı bile
canıım hoşgeldinsendemii tembel tenekeler sizi ama diyene bak benimde ütüler duruyo canım yapmak istemiyi
hmmm bende ıkı hafta 2 gunluk hamıleyım hepımız hamıleyızama dusuk olabılır oyle dedı doktor.he yok eger olmazsa ben temmuzda 10 yıllık cocugumu aldıracam.buyumus catlamadan duruyor.yapıskan pıslık sey
hmmm bende ıkı hafta 2 gunluk hamıleyım hepımız hamıleyızama dusuk olabılır oyle dedı doktor.he yok eger olmazsa ben temmuzda 10 yıllık cocugumu aldıracam.buyumus catlamadan duruyor.yapıskan pıslık sey
Maşallah..tatlım..Yok canım beklemedeyim şimdi zor oluyor beklemek.Çok giremiyorum girdiğimde daha önceden konuştuğum arkadaslar olmuyor yazamıyorum bende.Çünkü genelde herkez kendi derdinde oluyor
GÜlşahhh anneeee nsılsın?
eşine söyledin dimi,?
bir de senin belirtin varmıydı?
kız sende benim gibi kilon vardı diye hatırlıyorum ee burda söyledim ama kaçtın yaa bende bi 68 bi 69
kocam benle birlikte öğrendi 4 tane test almış gelmişti.bnm hala belirtim yok bitanem yaa bazen acaba hala hamile değilmym diyorum
yanlız alt taraf çok sulu sarı sarı akıntı var
ayy aldır artık hakkaten nerdeyse evlenme çağı geldi hala ordaa
kızlar ıkı hafta once evı boyattım her tarafı temızledım pırıl pırıl oldu o gun bugundur yapmıyorum bıse.bız boyle calısırsak yumoslar ne yapsın
oh bee rahatladım demek tek tembel ben değilmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?