Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben buraya ilk girdiğimde 87ydim şimdi 78 olmuşum.. belki pko ondan düzelmiştir kilo vermek de önemliymiş

evet canım kılo kontrolu cok onemlı pco da ama benım fazla kılomda yok.ne garıp bır pco hastasıyım hormonlarda duzgun derdı ne kı acaba yumuoslarımın

Hoşbulduk tatlım nasılsın??

Ben kaldım bile bu ay olmadı diğer ay bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeee
,
sağol tatlın ben iyiyim sen nasılsıın?

evet canım kılo kontrolu cok onemlı pco da ama benım fazla kılomda yok.ne garıp bır pco hastasıyım hormonlarda duzgun derdı ne kı acaba yumuoslarımın

valla ben de zayıfım ama pco işte bu nereden bulaştıysaa

valla ben evlendiğimde 56-57 kiloydum 1 sene sonra acaip kilo aldım doktorum pko dan olabilir vermeye çalış dedi, buna da şükür valla

hee az kalmış sana ulaşmama off bu gidişle ben 90 a çıkarım herhal kızz hem oturuyon hemde 78 oldun afferin sanaa

kuzum oturuyomuş gibi yapıyorum bakma sen bana

,
sağol tatlın ben iyiyim sen nasılsıın?

valla ben de zayıfım ama pco işte bu nereden bulaştıysaa

Evitax kullanıcısından alıntı
Benimde yok.tüylenme,adet gecikmesi,sivilce,kilo hiçbiri yok.Çocuk olmuyor diye gittim ultrasonda pko cıktı sadece

ana ne ıllet bırsey bu ya nerden bulasıyor nasıl gelıyor.geldıgı gıbı de gıtse ya yapıskan sumsuk sey

İyiyim canım bende beklemedeyim sabır sabır diyor ve bekliyorum sen ne durumdasın tedavin yani?

benim bu ay klomenle 2 ayım bakalım ne olacak doktorum uygun görürse çat. iğnesi olucamm bakalım

senın batın ne?
kaç yıllık evlisin?
ne kadardır çocuk istıyorsun?

ahiret sorusu bunlar
bu soruları cevaplarsan cennetın kapılıarnı aralarsınnn

ben de adet gecikmesi varrrr

Bende yok canım...Tvde bir doktor polikistik overli hastalarla ilgili ÖNEMLİ BİR KONU dedi. Pko'ya takılıp kalmamaları tüplere vs bakılmalı diyor.Çocuk olmama sebebi pko olmayabilir diyor.Blki biz o kısımdayızdır buay olmzsa rahim tüp filmi çektiricem..sen çektirdinmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…