- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.441
hoşgeldinnnnnn
ben de bu ayy hamile kalıcammm
ben buraya ilk girdiğimde 87ydim şimdi 78 olmuşum.. belki pko ondan düzelmiştir kilo vermek de önemliymiş
ben buraya ilk girdiğimde 87ydim şimdi 78 olmuşum.. belki pko ondan düzelmiştir kilo vermek de önemliymiş
yok be yaaa hepimiz sınırları zorluyoruzzzzzz
oh bee rahatladım demek tek tembel ben değilmişim
al bi tembel dahatopiğin adını değiştirip bütün tembel adayları buraya yapalım mı tatlım hoşgeldin bu arada
,Hoşbulduk tatlım nasılsın??
Ben kaldım bile bu ay olmadı diğer ay bende bende bendeeeeeeeeeeeeeeee
evet canım kılo kontrolu cok onemlı pco da ama benım fazla kılomda yok.ne garıp bır pco hastasıyım hormonlarda duzgun derdı ne kı acaba yumuoslarımın
evet canım kılo kontrolu cok onemlı pco da ama benım fazla kılomda yok.ne garıp bır pco hastasıyım hormonlarda duzgun derdı ne kı acaba yumuoslarımın
hee az kalmış sana ulaşmamaoff bu gidişle ben 90 a çıkarım herhal kızz hem oturuyon hemde 78 oldun afferin sanaa
Benimde yok.tüylenme,adet gecikmesi,sivilce,kilo hiçbiri yok.Çocuk olmuyor diye gittim ultrasonda pko cıktı sadece
,
sağol tatlın ben iyiyim sen nasılsıın?
valla ben de zayıfım ama pco işte bu nereden bulaştıysaa
,
sağol tatlın ben iyiyim sen nasılsıın?
valla ben de zayıfım ama pco işte bu nereden bulaştıysaa
İyiyim canım bende beklemedeyim sabır sabır diyor ve bekliyorum sen ne durumdasın tedavin yani?
hoşbulduk canımyok tembel anne adayları buraya olsun.zaten calıskan hatunun burda ısı ne
ben de adet gecikmesi varrrr
ooooooohhhhh misss misssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?