- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.461
valla ben evlendiğimde 56-57 kiloydum 1 sene sonra acaip kilo aldım doktorum pko dan olabilir vermeye çalış dedi, buna da şükür valla
kuzum oturuyomuş gibi yapıyorum bakma sen bana
Bende yok canım...Tvde bir doktor polikistik overli hastalarla ilgili ÖNEMLİ BİR KONU dedi. Pko'ya takılıp kalmamaları tüplere vs bakılmalı diyor.Çocuk olmama sebebi pko olmayabilir diyor.Blki biz o kısımdayızdır buay olmzsa rahim tüp filmi çektiricem..sen çektirdinmi?
benim bu ay klomenle 2 ayım bakalım ne olacak doktorum uygun görürse çat. iğnesi olucamm bakalım
senın batın ne?
kaç yıllık evlisin?
ne kadardır çocuk istıyorsun?
ahiret sorusu bunlar
bu soruları cevaplarsan cennetın kapılıarnı aralarsınnn
hemde nasıl tatlım yaa..suyu çok seviyorum yaaaaaaaaaa
korkma tabiiiiiiiihoşgeldıın sen oldun ya amelıyat bende olucam ıste korkmuyorum hıh
:118::118::118::118:
yok canım bu bizim 4 .ayımız
henüz rahım filmi çektirmedim
yazın da olmazsa o zaman eşimin testleri falan da yapılır bakarız yolumuzaa
pco dan dgıl kız yenı evlenınce oyle oluyor ınsan kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyor.bende 70 ten 78 e cıktım 6 ayda sonraa hop bu ne lan dedım kendıme.zaten boyumda 1.79 kılo olunca ırı olucam.dıyete gırdım 70 eındım o gun bu gundur dıkkat edıyorum.he bazen alıyorum 75 e kadar cıkıyorum sonra tekrar dıyete gırıyorum.
tatlım ben 10 aylık evliyim bu 4. ayımız dnıyoruzzTatlım 15 aydır cocuk istiyoruz 3 senedir evliyiz 23 yaşındyım.19MAYIS..Şimdi aynılarını bende sruyorum
korkma tabiiiiiiii
aşkım ruhummmmm naparsın senn mutlu maymunum
canım bendede adet gecıkmesı var hatta olmuyorum ılacsız cok nadır oluyorum.ama bırde kıstım var ayrı o alınınca ne kadr etkılı olur bılmıyorum onuda tuplerımde sorun yok benım sukurBende yok canım...Tvde bir doktor polikistik overli hastalarla ilgili ÖNEMLİ BİR KONU dedi. Pko'ya takılıp kalmamaları tüplere vs bakılmalı diyor.Çocuk olmama sebebi pko olmayabilir diyor.Blki biz o kısımdayızdır buay olmzsa rahim tüp filmi çektiricem..sen çektirdinmi?
zaten bu gidişle suda doğuracaksın
Bizim ilk ayımız..Ben boşu boşuna oyalanmış olmamak için bu ay olmzsa çektiricem.Korkuyorumda ama yapıcak bir şey yok.katlanıcaz.Zaman kaybetme cok derim.15 aydır biz hep bekledik kendiliğinden olur diye...OLMADIIIIIIIIIIIIIIII..tedavisiz beklemek zaman kaybından başka birşey değil bence.
Bizim ilk ayımız..Ben boşu boşuna oyalanmış olmamak için bu ay olmzsa çektiricem.Korkuyorumda ama yapıcak bir şey yok.katlanıcaz.Zaman kaybetme cok derim.15 aydır biz hep bekledik kendiliğinden olur diye...OLMADIIIIIIIIIIIIIIII..tedavisiz beklemek zaman kaybından başka birşey değil bence.
tatlım hiç korkma çektir ben bu ay çektirdim
ama daha ilk ayınızmış az sabırlı ol
iyi fikir vallaa
sen ne yaptın ayıldınmı sonundaaaa baygınımm :82:
Ezgicim bu rahım filmi ne kadara mal oldu acep sorabileeeerr miyim
evet hadi diyin bakem cemile doğurcakmıııııııııııııı
ayy yok ayşem yaa çok fenayım valla ben de duş aldım ayılayım diye ama yok
yatsam şuracıkta uyurum valla kolumu kaldıracak halim yok
Ezgicim bu rahım filmi ne kadara mal oldu acep sorabileeeerr miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?