Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

valla ben evlendiğimde 56-57 kiloydum 1 sene sonra acaip kilo aldım doktorum pko dan olabilir vermeye çalış dedi, buna da şükür valla

kuzum oturuyomuş gibi yapıyorum bakma sen bana

pco dan dgıl kız yenı evlenınce oyle oluyor ınsan kıtlıktan cıkmıs gıbı yıyor.bende 70 ten 78 e cıktım 6 ayda sonraa hop bu ne lan dedım kendıme.zaten boyumda 1.79 kılo olunca ırı olucam.dıyete gırdım 70 eındım o gun bu gundur dıkkat edıyorum.he bazen alıyorum 75 e kadar cıkıyorum sonra tekrar dıyete gırıyorum.

yok canım bu bizim 4 .ayımız
henüz rahım filmi çektirmedim
yazın da olmazsa o zaman eşimin testleri falan da yapılır bakarız yolumuzaa

Tatlım 15 aydır cocuk istiyoruz 3 senedir evliyiz 23 yaşındyım.19MAYIS..Şimdi aynılarını bende sruyorum

yok canım bu bizim 4 .ayımız
henüz rahım filmi çektirmedim
yazın da olmazsa o zaman eşimin testleri falan da yapılır bakarız yolumuzaa

Bizim ilk ayımız..Ben boşu boşuna oyalanmış olmamak için bu ay olmzsa çektiricem.Korkuyorumda ama yapıcak bir şey yok.katlanıcaz.Zaman kaybetme cok derim.15 aydır biz hep bekledik kendiliğinden olur diye...OLMADIIIIIIIIIIIIIIII..tedavisiz beklemek zaman kaybından başka birşey değil bence.

ne bileyin anlamadım gitti
gerçi vermek istesem azcık zorlasam daha veririm ama canım istemiyoo

canım bendede adet gecıkmesı var hatta olmuyorum ılacsız cok nadır oluyorum.ama bırde kıstım var ayrı o alınınca ne kadr etkılı olur bılmıyorum onuda tuplerımde sorun yok benım sukur

tatlım hiç korkma çektir ben bu ay çektirdim
ama daha ilk ayınızmış az sabırlı ol

evet doğru diyorsun işte beım de doktorum klomene başladı 3 ay
geçen ay olmadı bu ay da denicez bakalımm

inşallah olurr

bir de soğan suyu yapıyorum bi gayrett

evet canım bekleme zamn kaybı fılmden de korkma bısey olmuyor cekınırken rahat ol bıde mumkunse erkek ceksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…