Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

tatlım ben 10 aylık evliyim bu 4. ayımız dnıyoruzz

ahhh annemmm kuşum benım
napam beee bayıldım sıcaktannnn

Kaç yaşındasın canım?

canım bendede adet gecıkmesı var hatta olmuyorum ılacsız cok nadır oluyorum.ama bırde kıstım var ayrı o alınınca ne kadr etkılı olur bılmıyorum onuda tuplerımde sorun yok benım sukur

Benim adetlerim düzensizlik yok ama ben soğan kürünü yaptım 9 günü gününe oldum adet.İstersen bir dene belki faydası olur sanada.

tatlım hiç korkma çektir ben bu ay çektirdim
ama daha ilk ayınızmış az sabırlı ol

Canım tedavide ilk ayımız..Sabırlı olamıyorum.15 aydır denıyoruz olmuyor.Çektiricem ama inşallah gerek kalmaz.

kızlar eğer bizim diyelimki kanallar tıkalı,o zaman nasıl adet görüyoruz:26: ben pek anlamadım bundan birşey

ben 1,5 yıl once 280 vermıstım ama guzel cektıler bence hıc canım yanmadı

27 yaşımdayım canımmmmmm

ah bır ıcebılsem daha ne mıdem almıyooooooooooooooo

yanında olsam ayıltırdım seni ama :82::82::82::82:

sen accuk gel bakem yanımaaa

peki pekiiii bunu emekli sandığı karşılıyor mu devlette?

tatlım özel kurumda sgk karşılamıyomuş ama devlet hastanesinde çektirirsen karşılıyo sanırım

Canım tedavide ilk ayımız..Sabırlı olamıyorum.15 aydır denıyoruz olmuyor.Çektiricem ama inşallah gerek kalmaz.

anladım canım inşallah ilk aydan sonuca ulaşırsınız da gerek kalmaz

tabi çektırısem doktorumun hastanesinde çektiririm o da devlette zatennn

evet doğru diyorsun işte beım de doktorum klomene başladı 3 ay
geçen ay olmadı bu ay da denicez bakalımm

inşallah olurr

bir de soğan suyu yapıyorum bi gayrett

İnşllah canım.bende adeti günü gününe getirmişti inşallah sendede işe yarar

evet canım bekleme zamn kaybı fılmden de korkma bısey olmuyor cekınırken rahat ol bıde mumkunse erkek ceksın

Neden erkek benım doktorum bayan ama değiştirdik ortada bir doktor adayı yok ama birdaha aynı doktora gitmicez ilgisiz benim doktorum biraz..Şimdi çatlatma iğnesinde snra 1 .haftam beklemedeyim gimiyorum.Birde birşey sorucam progestan testi istemedi benden doktor yaptırsammı?

Adet döngüsü esnasında beyinde, yumurtalıklarda ve rahim iç tabakasında farklı olaylar meydana gelir. Beyinden salgılanan hormonların yumurtalıklardan birini uyarmasıyla başlayan süreç, uyarılan yumurtalıktan döllenmeye hazır bir yumurta hücresinin serbestleşmesine neden olur, bu esnada rahim iç tabakası da kendini muhtemel bir gebeliğe hazırlar. Döllenme gerçekleşmediğinde serbestleşen yumurta hücresinin ömrü biter ve gebelik için hazırlanmış rahim iç tabakasının adet kanamasıyla dışarı atılmasını takiben yeni bir adet döngüsü başlar.

Adet kanamasının amacı her adet döngüsünde oluşabilecek muhtemel bir gebeliğin yerleşebilmesi ve uygun şartlarda gelişebilmesi için rahim iç tabakasının “tazelenmesi” olarak değerlendirilebilir.

27 yaşımdayım canımmmmmm

abaaaa

ah bır ıcebılsem daha ne mıdem almıyooooooooooooooo

Benimde kaldırmamıştı ilkgün kusmuştum hatta ama yılmadım.2-3gün sonra alıştım son günlerde çok hoşlaşmaya başlamıştım.Yılmaz yani

İnşallah.ağzın bal yesin.İNŞALLAHHHHHH.

yaaaaaa benden başka hamile yokkkkkk, bizim kızlar hamile kalıncaa nazlı oldular haaa uğramaz oldular eskisi gibi doğurana ve sizi doğurtana kadar burda olucam ben vallaaa

bak bir arkadaş ne yazmış:

selam arkadaşlar bu konuda en tecrübeli benim zannedersem.Benim tüplerim 16 yıldır tıkalı ve tabiki çocuğum olmuyor.Adetlerim çok düzenli,yumurlama sorunumda yok 3 kez tüp bebek denedik sonuç negatif .Kısacası tüplerin tıkalı olması yumurta ve spermin buluşamamasıdır yani adet görme veya yumurtlamamayı etkilemiyor umarım sizlere bir faydam olmuştur:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

-alıntı-

valla kızlar 3 yıldır bayan doktorlara gıdıyordum hepsı cok dıkkatsız cıktı.bana sankı erkek doktor ısınde daha tıtız gıbı gelıyor.kadın doktorlar ben hamıle kalamayınca benımle beraber uzuldu kımının gozlerı bıle doldu.ama ıcımı kararttılar sımdıkı doktorumun agazından olumsuz hıc bırsey bıle duymadım oyleyse bıle yuzu guluyor umut verıyor.bosver takma unut sen yumurtalarını o benım gorevım sen ıstanbul 7 tepe gez dıyor.

mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…