- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.481
tatlım benim çektirdiğim hastane azucuk tuzlu ben anesteziyle 600 tl verdim ama 250-300 tl ye çeken yerler de varmış
tatlım ben 10 aylık evliyim bu 4. ayımız dnıyoruzz
ahhh annemmm kuşum benım
napam beee bayıldım sıcaktannnn
canım bendede adet gecıkmesı var hatta olmuyorum ılacsız cok nadır oluyorum.ama bırde kıstım var ayrı o alınınca ne kadr etkılı olur bılmıyorum onuda tuplerımde sorun yok benım sukur
tatlım hiç korkma çektir ben bu ay çektirdim
ama daha ilk ayınızmış az sabırlı ol
Cemile doğurcak tabiii ruhummmm
hatta bi daha hamile kalcakkk
ben 1,5 yıl once 280 vermıstım ama guzel cektıler bence hıc canım yanmadı
Kaç yaşındasın canım?
Benim adetlerim düzensizlik yok ama ben soğan kürünü yaptım 9 günü gününe oldum adet.İstersen bir dene belki faydası olur sanada.
Canım tedavide ilk ayımız..Sabırlı olamıyorum.15 aydır denıyoruz olmuyor.Çektiricem ama inşallah gerek kalmaz.
ah bır ıcebılsem daha ne mıdem almıyoooooooooooooooKaç yaşındasın canım?
Benim adetlerim düzensizlik yok ama ben soğan kürünü yaptım 9 günü gününe oldum adet.İstersen bir dene belki faydası olur sanada.
Canım tedavide ilk ayımız..Sabırlı olamıyorum.15 aydır denıyoruz olmuyor.Çektiricem ama inşallah gerek kalmaz.
yanında olsam ayıltırdım seni ama :82::82::82::82:
peki pekiiii bunu emekli sandığı karşılıyor mu devlette?
ama bu sefer balıkçıdannnnnnsonra bidamı abowwwwwwwwwww
ah bır ıcebılsem daha ne mıdem almıyooooooooooooooo
sen accuk gel bakem yanımaaa
tatlım özel kurumda sgk karşılamıyomuş ama devlet hastanesinde çektirirsen karşılıyo sanırım
anladım canım inşallah ilk aydan sonuca ulaşırsınız da gerek kalmaz
evet doğru diyorsun işte beım de doktorum klomene başladı 3 ay
geçen ay olmadı bu ay da denicez bakalımm
inşallah olurr
bir de soğan suyu yapıyorum bi gayrett
evet canım bekleme zamn kaybı fılmden de korkma bısey olmuyor cekınırken rahat ol bıde mumkunse erkek ceksın
27 yaşımdayım canımmmmmm
ah bır ıcebılsem daha ne mıdem almıyooooooooooooooo
sen accuk gel bakem yanımaaa
tatlım özel kurumda sgk karşılamıyomuş ama devlet hastanesinde çektirirsen karşılıyo sanırım
anladım canım inşallah ilk aydan sonuca ulaşırsınız da gerek kalmaz
Evitaxxxxxxxxxxxxxx ne tedavsi oluyorsun sen?
klomen mı
abaaaa
Benimde kaldırmamıştı ilkgün kusmuştum hatta ama yılmadım.2-3gün sonra alıştım son günlerde çok hoşlaşmaya başlamıştım.Yılmaz yani
İnşallah.ağzın bal yesin.İNŞALLAHHHHHH.
İnşllah canım.bende adeti günü gününe getirmişti inşallah sendede işe yarar
Neden erkek benım doktorum bayan ama değiştirdik ortada bir doktor adayı yok ama birdaha aynı doktora gitmicez ilgisiz benim doktorum biraz..Şimdi çatlatma iğnesinde snra 1 .haftam beklemedeyim gimiyorum.Birde birşey sorucam progestan testi istemedi benden doktor yaptırsammı?
Adet döngüsü esnasında beyinde, yumurtalıklarda ve rahim iç tabakasında farklı olaylar meydana gelir. Beyinden salgılanan hormonların yumurtalıklardan birini uyarmasıyla başlayan süreç, uyarılan yumurtalıktan döllenmeye hazır bir yumurta hücresinin serbestleşmesine neden olur, bu esnada rahim iç tabakası da kendini muhtemel bir gebeliğe hazırlar. Döllenme gerçekleşmediğinde serbestleşen yumurta hücresinin ömrü biter ve gebelik için hazırlanmış rahim iç tabakasının adet kanamasıyla dışarı atılmasını takiben yeni bir adet döngüsü başlar.
Adet kanamasının amacı her adet döngüsünde oluşabilecek muhtemel bir gebeliğin yerleşebilmesi ve uygun şartlarda gelişebilmesi için rahim iç tabakasının “tazelenmesi” olarak değerlendirilebilir.
yaaaaaa benden başka hamile yokkkkkk, bizim kızlar hamile kalıncaa nazlı oldular haaa uğramaz oldular eskisi gibidoğurana ve sizi doğurtana kadar burda olucam ben vallaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?