- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.561
aşk olsun canım hiç olurmu namaz kıldım yeni geldim bilgisayar başına ben iyiyim sen nasılsın
Hafif ağrılı ve sabırsızım ama iyiyimm teşekkürler.Allah kabul etsin..
eVET CANım.Bize tahliller ilaçlar masraf oldu.Muayne öcreti özl hastanede olsa ssk anlaşmalı oldugu için çok az bir miktar..Progestan testiydi sanırım yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını gösteren onu yaptırmalımıyım?
yasmiin sana selam verdim görmedin sanırım :26: bu arada ALLAH kabul etsin orda ezan okunmuştur tabii bende bekliyorum okunur birazdan.
aminn tşk ederim canım hayırdır ağrının sebebi ne??
Canım klomen tedavisi yüzünden kiste dönüşmesi muhtemel bir yumurtam var ağrı yapıyor
hadii burdaki pazara gelcem deme bende yarın oraya gidicemde
görmedim canım sanada slm allah razı olsun teşekkür ederim evt burda diğer yerlere göre biraz daha erken okunuyo ezan seninikinide allah kabul etsin şimdiden
sağol tatlım amin hepimizin.. bende çıkıyyorum birazdan gelir kociş salata yapayım bari
yaptırmana gerek yok canım ben hıc yaptırmadım catladıysa catladı bosver takma.bak ıgneler cok pahalı 320 tl ye ılac alıyordum.doktorun devlet hastanesınde olması daha ıyı ozel hastane olmasından ılaclar ıcın rapor cıkarabılırsın ılerıde ınsallah gerek kalmaz ama ben resmen ucuz dıye bır hastaneye gıttım ama ılac tahlıl paraları ozel muayneyıde gectı
sağol tatlım amin hepimizin.. bende çıkıyyorum birazdan gelir kociş salata yapayım bari
geçmiş olsun canım bende bir sene serophone kullandım yumurta büyütüp çatlatsın die ağrısı kötü oluyo biliyorum
yok kardesım evlenıyorda dugun carşısına cıkıcaz.hersey orada pahalı ya o yuzden anlarsın ya
Canım ben defa DEVLET HASTANESİNE GİTTİM.2SİDE ERKEKTİ.3AYKAYBETTİM ONLAR YÜZÜNDEN DOĞRU DÜZGÜN NEYİN VAR BİLE DEMİYORLAR.ÖZELE GİTTİM BAYAN DOKTORA O İLK Muaynede anladı pko'yu test yaptılar sonrada tedaviye başladım.15gün içinde tedavim bitti bile.Tahliller dışında ciddi bir harcama yapmadık.Benim iğnem 75tlydi.Anladı 1 günde sorunu ama oda şimdi ağız ucuyla konuşuyor bir dediği bir dediğini tutmuyor vs vs.ZOR İŞLER.üfüfüfüfüfüfüf
hımm hayırlı olsun,düğün ne zaman? benimde kardeşim evleniyo temmuzun 2 sinde bende bu ayın 15 inde memlekete gidiyorum kısmetse düğüne
Tşekkür ederim..Sol taraf feci sağ taraf iyi.sonucu ne oldu.Hamile kaldınmı yumurta takibiyle?
senınde hayırlı olsun.hazıran 26da dugunu az kaldı be kucuk kardesım benım nasıl kıyıcam uzuluyorum kız ben
pco ya ne tedavısı yaptıda bıttı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?