Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Afiyet olsun..

Hangi hasnatede hangi doktora gidiyorsun canım?

canım doktorum cerrahpaşada prf.ama bakırkoyde ozel muaynesı var muayneye gıdıyorum tahlıllerı cerrahpasada yaptırıyorum baska yere guvenmıyor.sımdı amelıyat olucam onuda orada olucam.

canım doktorum cerrahpaşada prf.ama bakırkoyde ozel muaynesı var muayneye gıdıyorum tahlıllerı cerrahpasada yaptırıyorum baska yere guvenmıyor.sımdı amelıyat olucam onuda orada olucam.

Özel muaynanede ssk anlaşmalı değil tabi dimi?Önerebiliceğin bir doktor varmı ssk anlaşmalı bir hastanede çalışan=??

Özel muaynanede ssk anlaşmalı değil tabi dimi?Önerebiliceğin bir doktor varmı ssk anlaşmalı bir hastanede çalışan=??

tatlım olsa ben gıderdım zatenama bence ozel muayne daha hesaplı cunku hastene zırt pırt masraf cıkarıyor.cerrahpasaya uzakmısın

inşallah... bu ayın 23 ünde yılımız dolacak. ya sen? bu arada senin bulunduğun yerdede benim ablam var pasinin bulunduğu yerdede bi ablam var her semtte bi tane

ohhhh dagıtmıssın ablaları semt semtzaten bende hep sızın semtte taklıyorumyarın ordayım mesela

tatlım olsa ben gıderdım zatenama bence ozel muayne daha hesaplı cunku hastene zırt pırt masraf cıkarıyor.cerrahpasaya uzakmısın

eVET CANım.Bize tahliller ilaçlar masraf oldu.Muayne öcreti özl hastanede olsa ssk anlaşmalı oldugu için çok az bir miktar..Progestan testiydi sanırım yumurtanın çatlayıp çatlamadıgını gösteren onu yaptırmalımıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…