- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.541
3 ay olacak demekpeki çok bulantın oldu mu ben ondan çok korkuyorum yaa :18: benim hep midem bulanır normaldede o zaman dayanabilirmiyim bilmiyorumda..
hoşbuldum canım adet olmadım henüz ama benim mayısta adetim biraz sorunlu oldu üç dört gün lekelenmem oldu sonra adet oldum o yüzden 15 ine kadar bekliycem en erken 11 haziran
Afiyet olsun..
Hangi hasnatede hangi doktora gidiyorsun canım?
olmamıııııı hemde nasıl ama bi şekilde dayanılıyor be tatlım, Allah güç veriyor
olmamıııııı hemde nasıl ama bi şekilde dayanılıyor be tatlım, Allah güç veriyor
o güzel duyguyu ben yaşamadım ama çok güzel diyor herkes ANNELİKgüzelliği unutturuyordur herşeyi
canım doktorum cerrahpaşada prf.ama bakırkoyde ozel muaynesı var muayneye gıdıyorum tahlıllerı cerrahpasada yaptırıyorum baska yere guvenmıyor.sımdı amelıyat olucam onuda orada olucam.
ınsallah yasıcaz bızdene kadarlık evlısın
o güzel duyguyu ben yaşamadım ama çok güzel diyor herkes ANNELİKgüzelliği unutturuyordur herşeyi
inşallah... bu ayın 23 ünde yılımız dolacak. ya sen? bu arada senin bulunduğun yerdede benim ablam var pasinin bulunduğu yerdede bi ablam varher semtte bi tane
Özel muaynanede ssk anlaşmalı değil tabi dimi?Önerebiliceğin bir doktor varmı ssk anlaşmalı bir hastanede çalışan=??
ayy rakam çıkmamış,24 ünde
tabi yaa her an içinde bir mucizenin geliştiğini bilmekkk Tez zamanda yaşarsınız inşallahhhh
Yasminkubi beni kaale almadı sanırım:
inşallah... bu ayın 23 ünde yılımız dolacak. ya sen? bu arada senin bulunduğun yerdede benim ablam var pasinin bulunduğu yerdede bi ablam varher semtte bi tane
tabi yaa her an içinde bir mucizenin geliştiğini bilmekkk tez zamanda yaşarsınız inşallahhhh
tatlım olsa ben gıderdım zatenama bence ozel muayne daha hesaplı cunku hastene zırt pırt masraf cıkarıyor.cerrahpasaya uzakmısın
ohhhh dagıtmıssın ablaları semt semtzaten bende hep sızın semtte taklıyorum yarın ordayım mesela
aşk olsun canım hiç olurmu namaz kıldım yeni geldim bilgisayar başına ben iyiyim sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?