Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ALLAH İYİİĞİNİ versin.Güldürdün beni.

aynen canım ben de erkek doktorlarınn daha ilgili ve dikkatli olduklarını düşünüyorumm

ovitlee iğne mi cnaım

Erkk doktordu ilk 2 doktorum sigortaydı bu özel ve bayan 2 erkek doktordan hiçbirsey cıkmadı.bayan doktor ilk gün çözdü pkoyu ama devamı gelmedi.yukarıda anlattımya.Evet canım çatlatma iğnesi.Ovıtle değil ama ovıteellemi ne öyle birşey işte

Son düzenleme:
benımkı de cok umutlu konusuyor.dıyorum ıcımden atma uydurukcuama olsun ıcımı karartmasından ıyıdır.keske en basta ıcım hıc kararmadan karsılassaymısız adam umut vermek ıcın yalan soyluyor ben yemıyorum

yasminkubi hoşgeldin sen adet oldun mu seninle batımız aynıydı.olmadıysan umarım olmazsın ben oldum da

Son düzenleme:
heee şimdi anladımm

valla doktor önemli tabii sen d en kısa zamanda sağlam bir doktor bul kendıne canım
hadi hepinizi öpüyorumm

Araştırıyorum hala bakınıyorum netten istanbul için doktorlara pko konusunda deneyimleri olan bir doktor ideal benim için.Görüşürüzzzz

slm kızlarrrrrrrrnasılsınız bakem

Aleykumselam.BEN YENİYİMhOŞGELDİN NASILSIN?

Ama sana moral oluyor söyledikleri dmi..Diyorumya benimki yumurtanın çatlayıp çalamadığını bile anlamadı..Sen istanbuldamısın?

olmaz mı canım sen de ne yaptın
sizin orda yok demek ki

neyse bne yemek yyim gelirim

yok kız bızım buralarda varsada erkek daha cok.bende basta vardır dıye umıt ettım ama dogru durust kadın bulamadım hepsı suslu kokanaydıafıyet olsun canım

evet canım moral oluyor baya ıstanbuldayım

Son düzenleme:
yasminkubi hoşgeldin sen adet oldun mu seninle batımız aynıydı.olmadıysan umarım olmazsın ben oldum da

hoşbuldum canım adet olmadım henüz ama benim mayısta adetim biraz sorunlu oldu üç dört gün lekelenmem oldu sonra adet oldum o yüzden 15 ine kadar bekliycem en erken 11 haziran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…