- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.521
yok tatlım ben bır hafta ıctım hıcde hoslanmadımdevamı olmadı bazen ara sıra olsada ıcıyım dıyorum kaynatıyorum ıkı saat bardaga bakıyorum.ıcemıyorum keske ıcmek yerıne 5 saat bakınca ıse yarasa
aynen canım ben de erkek doktorlarınn daha ilgili ve dikkatli olduklarını düşünüyorumm
ovitlee iğne mi cnaım
slm kızlarrrrrrrrnasılsınız bakem
benımkı de cok umutlu konusuyor.dıyorum ıcımden atma uydurukcuAbla yani cnım
Süpermiş.Benim doktorumda hep umutsuz konuşuyor.Sanki umutsuz vakaymışım gibi.Bir dediğide bir dediğini tutmuyor.Aslında iyi bir kadın ama kesin konuşamıyor beni strese sokuyor.MESELA.yumurtam için ''Burda birtane vardı çatlamış galiba '' dedi ÇATLADIMI ÇATLAMADIMI?adete kadar ilişki önerdi.Çatlamayan yumurtalar var dedi vs vs.Ağız ucuyla..Bazı doktorlar hastanın tahlil sonuclarına göre 2 çatlatma iğnesi vuruyormus.Zamanlamayı tutturamadıgı için bir yumuratm fazla büyüdü.Bilgili ve ilgili işini piri bir doktor lazım.Onuda bulmak MESELA..
yaa bence kadını erkeği yok bunun doğru doktoru bulmak önemli
kızlar ben yemek yemeye gidiyorum
1o kasımda kürtaj oldum27 si kocaman kist oluşmuş ve acil ameliyata girdm,bi anda oldu hormon dengesizliğinden
oda var ama hıc profsor kadın yok bunuda dusunmek lazım varsa da ben duymadım
ayşecim senin ne kadar oldu bebişin kaç haftalık? bu 2.çocuktu dimi ? allah sonuna kadar sağlıkla doğurmanı nasip etsin inşallah
kızlar ben yemek yemeye gidiyorum
heee şimdi anladımm
valla doktor önemli tabii sen d en kısa zamanda sağlam bir doktor bul kendıne canım
hadi hepinizi öpüyorumm
benımkı de cok umutlu konusuyor.dıyorum ıcımden atma uydurukcuama olsun ıcımı karartmasından ıyıdır.keske en basta ıcım hıc kararmadan karsılassaymısız adam umut vermek ıcın yalan soyluyor ben yemıyorum
olmaz mı canım sen de ne yaptın
sizin orda yok demek ki
neyse bne yemek yyim gelirim
Araştırıyorum hala bakınıyorum netten istanbul için doktorlara pko konusunda deneyimleri olan bir doktor ideal benim için.Görüşürüzzzz
Aleykumselam.BEN YENİYİMhOŞGELDİN NASILSIN?
Ama sana moral oluyor söyledikleri dmi..Diyorumya benimki yumurtanın çatlayıp çalamadığını bile anlamadı..Sen istanbuldamısın?
3 ay olacak demekevet tatlım 2.çocuk kısmet olursa , tam 11 haftalık canım
olmaz mı canım sen de ne yaptın
sizin orda yok demek ki
neyse bne yemek yyim gelirim
evet canım.....
yasminkubi hoşgeldin sen adet oldun mu seninle batımız aynıydı.olmadıysan umarım olmazsın ben oldum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?