- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.581
yumurta takibinden önce ben doğal yoldan kendiliğinden hamile kaldım 6 haftalıkken karnımda gelişmedi düşükle sonuçlandı yumurta takibiyle aşılama yaptırdım o da kimyasal gebelik oldu şimdi oluruna bıraktım kısmet artık
Yoookk.pko bitmedi...bitermi..İlk muayneye gittiğim gün pkodan şüphelendi aynı gün regl oldum.2gün sonra testler yapıldı.Pko kesinleşti.2gün sonra klomen kullanmaya başladım.5gün.3gün sonra çatlatma iğnesi vuruldu.Yani 2 DEVLET HASTANESİ VE ERKEK DOKTORUN 3 AYDA BECEREMEDİĞİNİ ÖZEL HASTANE DOKTORU VE BAYAN BİR DOKTOR tamı tamına 13günde teşhisi koydu tedaviye başladı ve ilaç kullanımını bitirip bekleme aşamasına geçtik.Bunu demek istedim tatlım
ayy çıkamadım bi türlühadi kızlar hoşçakalın :79::79:
selamin aleyküm arkadaşlarrr...... ayaklarıma kara sular indi carsidaydim simdi geldikk bi bakam dedim neyaptınızz
aleykum selam canım hosgeldın
Çok geşmiş olsun..hayırlısı..sende pkomusun?Kimyasal gebelik ne oluyor?
hoşbuldum canimsin.ne var ne çokkkkk
ben geldim ben geldiimm
hmmm ne var ne cok herkes hamıle enaz bır gunluk en cok 2,5 haftalık
peki ben ben peki...............
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
adet bıtımınden say sende hamılesındır.adetlıysen bıdakı ay uzulme
hooşşşşşşşş buldumm
yaa burası çok sıcakk
hımm benimki 4 gün oldu biteliii.dündee evlilik yıldönümümzdüü.yani gerdege ilk girmiş gibi oldu demenkki 1 günlük gebeyimm
hımm benimki 4 gün oldu biteliii.dündee evlilik yıldönümümzdüü.yani gerdege ilk girmiş gibi oldu demenkki 1 günlük gebeyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?