Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hayırlısı ben bittim.havlete girmeye başladım bilee:78::78: vayyyyyyyy demek hamiş haa hayırlı olsun neydi kadının belirtileri

yok ben kendimi yormuyom zaten kendiliğimden yorgunum
kız bu gece halvet var bebeğime bişey olmaz dimii

bence yumurtanın catladıgından emınsen cok yapma her ne kadr doktorlar bıse olmaz desede ben ınanmıyorum cunku cok yapan degıl ıkı uc kere yapan hamıle kalıyor.

selamin aleyküm arkadaşlarrr...... ayaklarıma kara sular indi carsidaydim simdi geldikk bi bakam dedim neyaptınızz

Aleykümselam hoşgeldin nasılsın?

Doktorun ağzından duymadım sormadım ama Lh tshden büyük olunca bu pko oldugunu söylüyor demek diye biliyorum.Forumlardan elde ettiğim bilgibu.Doktor bana pko oldugunu düşünmüştüm hormonlarn beni doğruladı dedi.Oda sanırım lh ve tshden anladı.Nasıl yok sana hormon testi yapmadınmı pkosun dediler gerçekten çok garipmş

çok şükür bende pko falan yok kimyasal gebelikte sağlıksız spermle yumurta döllenme olmadan yani rahime yerleşemeden adetle atıyo vücut tam detayıyla anlatamıyorum ben

Anladım canım geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz.

süperim canimm.allaha şükürr.sen nasılsın

eee olmasan burda işin ne tatlım
biz normalleri kabul etmiyoruz aramıza

acaba hormonsal dengedenmı kaynaklanıyor bu delılıkbızım bır komsu vardı sımdı 45 yaslarında cocugu yokama catlaktı derdım melahat teyze ne catlaksın komık komk hareketlerı vardı demekkı psılokeık sorunları varmıs ıcıne atıyormus.

hayırlısı ben bittim.havlete girmeye başladım bilee:78::78: vayyyyyyyy demek hamiş haa hayırlı olsun neydi kadının belirtileri

Bu kadının 3. gebeliği geçen sene mayıs ayında kimyasal gebelik yaşadı sonra korunmak zorunda kaldı, biz öğretmeniz doğum izni durumu falan en iyi mayısta hamiş olunca oluyo, kadın bu mayısa kadar korundu ve hemen hamile kaldı, hatta biz belki olmaz erken bırak korunmayı dediydik ama kadın yok hemen oluyo benim demişti, belirtileri şişkinlik ve halsizlik

eee yumurtalar içimizde patlaya patlaya bu hale getiriyo bizi:86::86::86:

dur bakıyım hangısı hangısınden buyuk bılmıyorum testlerın normal demıstı

canım insan içine ata ata bir noktadan sonra kendini deliliğe veriyo acısını kimseye göstermemek için kimse zayıflığını görmesin bilmesin diye böyle davranıyo kolay değil allah yardım etsin kimseye dermansız dert vermesin

dur bakıyım hangısı hangısınden buyuk bılmıyorum testlerın normal demıstı

Bak canım söyle banada söyle

ben dün başladım ama az önce kocammm hadi işini bitir diyoo.yani bu gecede bana has oda yolları gözüküyoo

Bende bekliyorum kocamıBiz durmak yok yola devam adete kadar dedi doktor:92:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…