- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.621
Oldummmmmm6. gündeyim yarın biter, ben bahsetmiştim ya okulda belirti yaşıyorum diyen 37 yaşındaki arkadaş bu gün test yaptırdı, hamileymiş, nasıl tutturuyolar bide emin oluyolar anlamıyorum arkadaş yaaaaaaaaaaa
sızı tanımadan once tam teshısı koyamamıstım ama artık emınım delıyım
yok ben kendimi yormuyom zaten kendiliğimden yorgunum
kız bu gece halvet var bebeğime bişey olmaz dimii
selamin aleyküm arkadaşlarrr...... ayaklarıma kara sular indi carsidaydim simdi geldikk bi bakam dedim neyaptınızz
pco teshısı hangı testler de bellı oldu pekı ?benım pco oldugumu gosteren bır testım yok da merak ettım.tabı devlette onune gelen her doktora gıtmemek lazım.arastırmak da lazım yoksa devlette ıse yaramaz adam cok
çok şükür bende pko falan yok kimyasal gebelikte sağlıksız spermle yumurta döllenme olmadan yani rahime yerleşemeden adetle atıyo vücut tam detayıyla anlatamıyorum ben
yok ben kendimi yormuyom zaten kendiliğimden yorgunum
kız bu gece halvet var bebeğime bişey olmaz dimii
Aleykümselam hoşgeldin nasılsın?
Doktorun ağzından duymadım sormadım ama Lh tshden büyük olunca bu pko oldugunu söylüyor demek diye biliyorum.Forumlardan elde ettiğim bilgibu.Doktor bana pko oldugunu düşünmüştüm hormonlarn beni doğruladı dedi.Oda sanırım lh ve tshden anladı.Nasıl yok sana hormon testi yapmadınmı pkosun dediler gerçekten çok garipmş
Anladım canım geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz.
bence yumurtanın catladıgından emınsen cok yapma her ne kadr doktorlar bıse olmaz desede ben ınanmıyorum cunku cok yapan degıl ıkı uc kere yapan hamıle kalıyor.
eee olmasan burda işin ne tatlım
biz normalleri kabul etmiyoruz aramıza
süperim canimm.allaha şükürr.sen nasılsın
:86::86::86::86::86::86::86:
hayırlısı ben bittim.havlete girmeye başladım bilee:78::78: vayyyyyyyy demek hamiş haa hayırlı olsun neydi kadının belirtileri
acaba hormonsal dengedenmı kaynaklanıyor bu delılıkbızım bır komsu vardı sımdı 45 yaslarında cocugu yok ama catlaktı derdım melahat teyze ne catlaksın komık komk hareketlerı vardı demekkı psılokeık sorunları varmıs ıcıne atıyormus.
Aleykümselam hoşgeldin nasılsın?
Doktorun ağzından duymadım sormadım ama Lh tshden büyük olunca bu pko oldugunu söylüyor demek diye biliyorum.Forumlardan elde ettiğim bilgibu.Doktor bana pko oldugunu düşünmüştüm hormonlarn beni doğruladı dedi.Oda sanırım lh ve tshden anladı.Nasıl yok sana hormon testi yapmadınmı pkosun dediler gerçekten çok garipmş
Anladım canım geçmiş olsun..inşallah tekrarlamaz.
yok işte canım emin olamıyorum
ateşim istediğim yükseklikte değil hala
acaba hormonsal dengedenmı kaynaklanıyor bu delılıkbızım bır komsu vardı sımdı 45 yaslarında cocugu yok ama catlaktı derdım melahat teyze ne catlaksın komık komk hareketlerı vardı demekkı psılokeık sorunları varmıs ıcıne atıyormus.
Teşekkür ederim iyiyim bende..Halvet kardeşiz bu gece okuduguma göre seninle
dur bakıyım hangısı hangısınden buyuk bılmıyorum testlerın normal demıstı
dur bakıyım hangısı hangısınden buyuk bılmıyorum testlerın normal demıstı
ben dün başladım ama az önce kocammm hadi işini bitir diyoo.yani bu gecede bana has oda yolları gözüküyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?