Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Kaça yükselince yumurtlamayı gösteriyor tatlım ateş?4 gündür 36.7de kitlendi benim yükselmiyor amaadet sonrası ateşimden yüksek.???

canım adettinden itibaren ölçersen yumurtanın çatlayacığı gün biraz düşüyor çatlamanın hemen ertesi günü de normal değerlerinden yüksek çıkıyor ve adete kadar yüksek devam ediyor.. düşmeye başlarsa adet olacaksın demek

ezgoşumm kocişine sallaa :92::92::92:

gelsin sallıcam zaten

Adet dönemimde yüksekti benim 37.0 larla 36.7 aralarınd geziniyordu.Adetten sonra 36.7den 36.1 e kadar düştü..Çatlatma iğnesinden 1 gün önce yeniden yükselmeye başladı.Şimdi 4 gündür 36.7de nedir sence?

Bak canım söyle banada söyle

Bende bekliyorum kocamıBiz durmak yok yola devam adete kadar dedi doktor:92:

anlatasana kendini biraz..yaş kaç kaç yııklık evlisin.hiç gebelik yaşadınmıı.nezamandır bebiş istiyon.amannı amma sordumm

Adet dönemimde yüksekti benim 37.0 larla 36.7 aralarınd geziniyordu.Adetten sonra 36.7den 36.1 e kadar düştü..Çatlatma iğnesinden 1 gün önce yeniden yükselmeye başladı.Şimdi 4 gündür 36.7de nedir sence?

normalde yumurta çatladıktan sonra yükselmesi lazım seninki erken yükselmiş, anladığım kadarıyla fazla normal değerlerinin üstüne çıkmamış ama böyle devam ederse de iyi canım, adet gününe yakın düşmeye başlamasın önemli olan

kızlar yaaaa cidden artık yoruldum yok akıntı yok kasık ağrısı gün sayma bu ay salıcam çayıra geçen ay yumurtlama gününü tutturdum da noldu, olacağı varsa oluyo zaten, önümüzdeki 2 hafta haftada 3 kere ilişki bu kadar, ateş falan ölçemem, akıntı falanda istemiyorum, tuvalet kağıdından tahriş oldum geçen ay yaa kontrol etcem diye sonuç ne olduuu koca bir hiççççç, bunaldımmmmmm

anlatasana kendini biraz..yaş kaç kaç yııklık evlisin.hiç gebelik yaşadınmıı.nezamandır bebiş istiyon.amannı amma sordumm

Yok canım yaşamadım..15 aydır bebek istiyoruz.3yılı doldurduk birkaç ay önce.2ay doktorlar tarafından oyalandktan sonra 1 aydır tedavi görüyorumYasen?

36.7 sabitledi inmiyorda çıkmıyorda.Adetede var daha.zaten meraktan çatlıyorum10gün bekleyemiyorum.Ben hamile kaldığımda 9ay nasıl beklicem bilmiyorum kocam diyo sen yer yeter çıksın demeye başlarsın ilkaydan

bosver canım ya takıp etmemek en ıyısı ben ates akıntı takıpı ısıne hıc baslamadım cunku ınanmıyorum bellı olmuyor

inşallah düşmez ama yerleşme olduğunda 1 gün ani düşüş olabilir sonra tekrar yükselmesi lazım

valla o 9 ay da geçmek bilmez

kızlar ben yavas yavas cıkıyımda yemek yıyım kocacıgım gelınce anasını gormeye gıtcez.dıyım kı kaynanama amelıyat olucam sen olma oda olacaktı zaten.olmasın bakamam hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…