- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.641
Kaça yükselince yumurtlamayı gösteriyor tatlım ateş?4 gündür 36.7de kitlendi benim yükselmiyor amaadet sonrası ateşimden yüksek.???
ezgoşumm kocişine sallaa :92::92::92:
tatlım lh hormonu fsh hormonundan yüksekse pkodan bahsediliyor.
normalde 1/1 olması lazım
tatlım lh hormonu fsh hormonundan yüksekse pkodan bahsediliyor.
normalde 1/1 olması lazım
Doğru söylemişim bak7. 6 benim pokum
canım adettinden itibaren ölçersen yumurtanın çatlayacığı gün biraz düşüyor çatlamanın hemen ertesi günü de normal değerlerinden yüksek çıkıyor ve adete kadar yüksek devam ediyor.. düşmeye başlarsa adet olacaksın demek
gelsin sallıcam zaten
anaaaaaaa hakketten garıp bır pco hastasıyım kımsınde ıh yuksek kımınde fsh neyım ben be
fazla yüksek değil ama çok da ileri derece değilsin demek ki zaten adetlerin falan da düzenliymiş
benimki bu ay çok şükür 6/6 çıktı
Bak canım söyle banada söyle
Bende bekliyorum kocamıBiz durmak yok yola devam adete kadar dedi doktor :92:
fazla yüksek değil ama çok da ileri derece değilsin demek ki zaten adetlerin falan da düzenliymiş
benimki bu ay çok şükür 6/6 çıktı
Adet dönemimde yüksekti benim 37.0 larla 36.7 aralarınd geziniyordu.Adetten sonra 36.7den 36.1 e kadar düştü..Çatlatma iğnesinden 1 gün önce yeniden yükselmeye başladı.Şimdi 4 gündür 36.7de nedir sence?
anlatasana kendini biraz..yaş kaç kaç yııklık evlisin.hiç gebelik yaşadınmıı.nezamandır bebiş istiyon.amannı amma sordumm
slm kızlar nasılsınız varmı yeni enteresan haberlerebru naptıııııııııııı
normalde yumurta çatladıktan sonra yükselmesi lazım seninki erken yükselmiş, anladığım kadarıyla fazla normal değerlerinin üstüne çıkmamış ama böyle devam ederse de iyi canım, adet gününe yakın düşmeye başlamasın önemli olan
kızlar yaaaa cidden artık yoruldum yok akıntı yok kasık ağrısı gün sayma bu ay salıcam çayıra geçen ay yumurtlama gününü tutturdum da noldu, olacağı varsa oluyo zaten, önümüzdeki 2 hafta haftada 3 kere ilişki bu kadar, ateş falan ölçemem, akıntı falanda istemiyorum, tuvalet kağıdından tahriş oldum geçen ay yaa kontrol etcem diye sonuç ne olduuu koca bir hiççççç, bunaldımmmmmm
36.7 sabitledi inmiyorda çıkmıyorda.Adetede var daha.zaten meraktan çatlıyorum10gün bekleyemiyorum.Ben hamile kaldığımda 9ay nasıl beklicem bilmiyorum kocam diyo sen yer yeter çıksın demeye başlarsın ilkaydan
bosver canım ya takıp etmemek en ıyısı ben ates akıntı takıpı ısıne hıc baslamadım cunku ınanmıyorum bellı olmuyor[/QUOT
aynennnbu ay sadece ilişkiye gireceğim üzerime düşen en önemli vazife gerisi kader artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?