Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Yok canım yaşamadım..15 aydır bebek istiyoruz.3yılı doldurduk birkaç ay önce.2ay doktorlar tarafından oyalandktan sonra 1 aydır tedavi görüyorumYasen?

benimkiii karışıkk....dün gece 2.senemizi doldurdukk.evlendigim günden beri hiç korunmadım.tam 1.yıl hamilwe aldım.düsürdüm.aradan 6 ay geçti yine hamile kaldım 8 haftalık 2 ay önce kürtaj oldum.doktor 3 ay korun dedi.ben dinlemiyorumm.buay deniyorumm

inşallah düşmez ama yerleşme olduğunda 1 gün ani düşüş olabilir sonra tekrar yükselmesi lazım

valla o 9 ay da geçmek bilmez

İnşallah.hayırlısı tatlım.2güne bekliyorum yerleşmeyi Ben testimi ne zaman yaptırmalıyım deneyimi olan varsa yardımcı olabilirmi?Çatlatma iğnesinden sonra gebelik kanda ne zaman çıkar veya idrarda?

bende adertliyken böyle diyom.temizlennice aynı tas aynı hamam oluyoom

Canım hayırlısı olsun.Vakti zamanı gelmemiş demek.Benim annemede 3 yıl en az cocuk düşünme sonrada tedavi demişler ben sorunlu doğmuşum annem dinlememiş tedavisiz kardeşime hamile kalmış misler gibi kardeşim varrrrrSorun ne canım sende veya eşinde?Ben pokluyum bildiğim kadarıyla.Buay olmazsa bekletmeden kanallar açıkmı diye baktırıcam Daha fazla zaman kaybetmemek adına.

arkADASlarrr lütfennnn ne kendimizi kandıralım nede üzülelimmm........idrar testi yaptıgımızda ilk dakikaalrda bişi varsa hemen çıkıyor zaten.durup 10 dk falankilere kulak asmayınnn.kimse üzülsün istemiyorum

tatlım illa bir sorun olması gerekmiyor
senin de dediğin gibi vakti zamanı gelemyince olmuyor
eşimle bende de hiç bir sorun yok ve 2buçuk senedir daha hiç gebelik oluşmadı

canim bende protein s eksikligi çıktı.yani kan pıhtılaşmasına meyilliymisimm.ondan dolayı bebeklerim beslenemiyomuss.ama birdahaki hamileligimde 9 ay boyunca kolumdan igne yiyicem.doktorr korkuylacak bişi yokçkadinlarin %70şi bu şekilde gebeliklerini sürdürüyo dedii

tatlım illa bir sorun olması gerekmiyor
senin de dediğin gibi vakti zamanı gelemyince olmuyor
eşimle bende de hiç bir sorun yok ve 2buçuk senedir daha hiç gebelik oluşmadı

Tabiki.bana göre sebepsiz olması daha büyük sorun..Sebebini bilince bir şekilde ilaçlarla tedavi olmaya çalışıyorsun oluyorsunda.Sebebini bilmemek ...çok daha kötüdür eminim.Benim şahsi düşüncem bu konuda sebepsiz değilde henüz tıbbın alternatif olarak görmediği bir hastalık veya hastalıklar diye düşünüyorum.

Tatlım çok geçmiş olsun.Onu nasıl anladılar?Lh tsh fsh e2 prolaktinde çıkıyormu.Pko beni kandırmıyor sürekli başka sorun arıyorum o yüzden sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…