- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.661
kızlar ben yavas yavas cıkıyımda yemek yıyım kocacıgım gelınce anasını gormeye gıtcez.dıyım kı kaynanama amelıyat olucam sen olma oda olacaktı zaten.olmasın bakamam hıc
Yok canım yaşamadım..15 aydır bebek istiyoruz.3yılı doldurduk birkaç ay önce.2ay doktorlar tarafından oyalandktan sonra 1 aydır tedavi görüyorumYasen?
kızlar ben yavas yavas cıkıyımda yemek yıyım kocacıgım gelınce anasını gormeye gıtcez.dıyım kı kaynanama amelıyat olucam sen olma oda olacaktı zaten.olmasın bakamam hıc
hadi canım önce afiyet olsun sonra da allah yardımcın olsun
inşallah düşmez ama yerleşme olduğunda 1 gün ani düşüş olabilir sonra tekrar yükselmesi lazım
valla o 9 ay da geçmek bilmez
kızlar yaaaa cidden artık yoruldum yok akıntı yok kasık ağrısı gün sayma bu ay salıcam çayıra geçen ay yumurtlama gününü tutturdum da noldu, olacağı varsa oluyo zaten, önümüzdeki 2 hafta haftada 3 kere ilişki bu kadar, ateş falan ölçemem, akıntı falanda istemiyorum, tuvalet kağıdından tahriş oldum geçen ay yaa kontrol etcem diye sonuç ne olduuu koca bir hiççççç, bunaldımmmmmm
a.selam canım..
ebruşka idrar testi yaptı sevindi
kanda baktırdı üzüldü
şimdide lunaparkta eğleniyo
idrarda pozitifi görüp kanda negatifmi gördü off neyse hayırlısı olsunyaa
benimkiii karışıkk....dün gece 2.senemizi doldurdukk.evlendigim günden beri hiç korunmadım.tam 1.yıl hamilwe aldım.düsürdüm.aradan 6 ay geçti yine hamile kaldım 8 haftalık 2 ay önce kürtaj oldum.doktor 3 ay korun dedi.ben dinlemiyorumm.buay deniyorumm
bende adertliyken böyle diyom.temizlennice aynı tas aynı hamam oluyoom
Canım hayırlısı olsun.Vakti zamanı gelmemiş demek.Benim annemede 3 yıl en az cocuk düşünme sonrada tedavi demişler ben sorunlu doğmuşum annem dinlememiş tedavisiz kardeşime hamile kalmış misler gibi kardeşim varrrrrSorun ne canım sende veya eşinde?Ben pokluyum bildiğim kadarıyla.Buay olmazsa bekletmeden kanallar açıkmı diye baktırıcam Daha fazla zaman kaybetmemek adına.
Ben o ay incir kürü yapmıştım.Acaba ondanmı oldu diyorum bilmiyorum ihtimal varmı sence?
Canım hayırlısı olsun.Vakti zamanı gelmemiş demek.Benim annemede 3 yıl en az cocuk düşünme sonrada tedavi demişler ben sorunlu doğmuşum annem dinlememiş tedavisiz kardeşime hamile kalmış misler gibi kardeşim varrrrrSorun ne canım sende veya eşinde?Ben pokluyum bildiğim kadarıyla.Buay olmazsa bekletmeden kanallar açıkmı diye baktırıcam Daha fazla zaman kaybetmemek adına.
????????????????????????????
????????????????????????????
tülayyyyyyyyyyyyyyyy niye pas vermiyon slm dedik nasılsınız dedik hiççç
tatlım illa bir sorun olması gerekmiyor
senin de dediğin gibi vakti zamanı gelemyince olmuyor
eşimle bende de hiç bir sorun yok ve 2buçuk senedir daha hiç gebelik oluşmadı
canim bende protein s eksikligi çıktı.yani kan pıhtılaşmasına meyilliymisimm.ondan dolayı bebeklerim beslenemiyomuss.ama birdahaki hamileligimde 9 ay boyunca kolumdan igne yiyicem.doktorr korkuylacak bişi yokçkadinlarin %70şi bu şekilde gebeliklerini sürdürüyo dedii
kurbaneyyyyyyyy kurbaneyyyyyyycanim görmedimki seni ayolll.nerelerdesin össledimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?