Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aslında benim en büyük sorunum yumurtlama günümü anlayamamak anlasam da değerlendirememekti

canim benim bütün hormonlarım temizz çok şükürr.sadece son bebegim ölünce ankaraya gönderdik.sonuç olarak pıhtılaşma çıktı.sen yumurtlarına baktır bence.bide kesin kes filim çektirr

benim bir fikrim yok:26::26:

ben buay incir kürüne başladimm.ama adetleri erken getiriyomus dogrumu:26:

Pembiq ok canım.Yaw bende gecikme yapmadı canım.Soğan kürü yaptım ben 9gün bıraktım 2-3 gün sonra incir havuc kürüne başladım..9gün sonra onuda bıraktım.Adetimde zaten düzensizlik yoktu ama (2gün erken 1 gün gec) olurdum.Oay günü gününe geldi.Bana sorarsan zararı oldumu bilmiyorum ama yararı oldu ikisininde Çünkü ben geçen ay Pek az aylarda hissettiğim kasık ağrıları yaşadım(DOLAYISIYLA YUMURTALARI BÜYÜTTÜĞÜNÜ DÜŞÜNÜYORUM)birkaç gün sonrada hayatımda ilk defa.Hiç bilmediğim bir ağrıyla yolun ortasında kaldım(OZAMANDA ÇATLADIĞINI DÜŞÜNÜYORUM) Yani incir+havuc bana göre işe yaradı..ve son olarak söyleidğim gibi adetim günü gününe geldi onuda ben soğan kürüne bağlıyorum.

Son düzenleme:
ben incir kürünü yaptığım ay adet olmadım :)

ayy senin agzını öpeyim emi.en güzel hamilee oyy oyy bu yazınla nasıl mutlu etin beni kizz.acıcıck anlatsana nasıl yaptın.yani dogrumu yapıyom bari onu anlayayımm

selam kızlar
benimde bu 6. ayım olacak görünürde eşimdede bendede bi sorun yok. ovulasyon testi kullandım günüde yakaladığımdan eminim ama olmadımı olmuyor işte her ay dahada uzak geliyor artık bana

aynı adetlerim senin gibi 1 gün ileri birgün gerii.ozaman sevindimm.yani erken getirmesinde.ayy heycan bastı beni insalah işe yararr....bilgilerin için çokm saol bitanem

selam kızlar
benimde bu 6. ayım olacak görünürde eşimdede bendede bi sorun yok. ovulasyon testi kullandım günüde yakaladığımdan eminim ama olmadımı olmuyor işte her ay dahada uzak geliyor artık bana

hoşgeldin canım..
ama öyle olumsuz düşünme, olur elbet zamanı gelince..
bak aramızsa 2 sene 3 sene hatta 6 sene bekleyen arkadaşlarımız var ama hiç umudumuzu yitirmiyoruz..

canim benim bütün hormonlarım temizz çok şükürr.sadece son bebegim ölünce ankaraya gönderdik.sonuç olarak pıhtılaşma çıktı.sen yumurtlarına baktır bence.bide kesin kes filim çektirr

Anlamadım.yumurtalarıma nasıl baktırıyım?Kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl anlarız?Önümüzdeki ay filmi çektiricem inşallah gerek kalmaz tabiki.

selam kızlar

Hoş geldin cicimm, bu ay ki politikamız ve strateji planımız, yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girmek olsun, bu sefer olcak kanımca

Anlamadım.yumurtalarıma nasıl baktırıyım?Kan pıhtılaşması olup olmadığını nasıl anlarız?Önümüzdeki ay filmi çektiricem inşallah gerek kalmaz tabiki.

güzel bi doktora gideceksin.alttan muayene olcaksinn.ama adetin 2-yada 3 günü gitcenn. kan pıhtılaşması ancak gebe kaldıgında ve düsük yada öülümlerde çıkıyoo.ALLAH SANA yaşatmasın.filim şartt sarttt sarrtt.iki tarafta süper olsun.eger tüpler tıkalıysa hiç bi işe yaramzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…