- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #30.721
kahve diye biliyorum bol bol kahve içir kocişe :))
vallahamı ya denedinmi hiç ??? bende bu ay denicem
aslında benim en büyük sorunum yumurtlama günümü anlayamamak anlasam da değerlendirememekti
aynı adetlerim senin gibi 1 gün ileri birgün gerii.ozaman sevindimm.yani erken getirmesinde.ayy heycan bastı beni insalah işe yararr....bilgilerin için çokm saol bitanem
aynen devam canım yaaa...bugün 12.günüm önceki aylarda 12.günde yumurtlama çıkıyodu ve kasık ağrım olurdu bugün hiç ağrım yok acaba yumurtlamıyo muyum ya...ebrunun verdiği alman testinde yarın yumurtlama diyo anlamadım poffffffffff
VALALA genelde ben hAMİLE KALINCA KOCAM SOGAN SARİMSAK YEŞİLLK BOL YER.HA BİDE HAVUÇÇ SUYU İÇERR
kahve diye biliyorum bol bol kahve içir kocişe :))
dıııııııttttt dıtttttttttt mesaj alınmıştır:82:
AMA tabi bunun yaninda kafayı boş bıraktıgım aylarda kaldım hepp.birincisinde taşındım hamileymişim.ikincisnde ablaamın dügünü vardı koşturuyodum yine hamileymişim.3.de öyle olcak sanirim.yeni bi ev yaptırıyoruzz bugun onu görmneye gittim aklım ora gitti.demekii bu ayda hamileyimm
Ama sanada yumurta takibi yaptılar dimi?sebepsizlerinde aşılamaya kadar ilerlediklerini okudum.Çk bilgim yok bu konuda.
[/SIZE]
canim her ay ayni günde yumurtlamassınkii.yarin deen istersen bide sıvından nehaberr geldimi hiçç:26:
canımm bizde taşındık kafa evle meşguldü olmadı geçen ay okul gösterisiyle baya meşguldu olmadı kısmet düşünmesemde olmuyo isyan deil ama ne zaman olacak diye sıkıntı oluyo
bugünde yarında yapcaz şansa bırakmayalım dimiakıntı biraz var çok deil ve uzayan cinsten deil
ben de yatıyorum kızlarrrrrrrr bol hamişli günler bizim olsun mucukuldunuzzzzzzz
ohooooo bir amuda kalkmadığım kaldı
ama artık yapmıyorum, son sefer sadece yarım saat yastık koydum yine
Hoş geldin cicimm, bu ay ki politikamız ve strateji planımız, yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girmek olsun, bu sefer olcak kanımca
kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarr:79::79:
güzel bi doktora gideceksin.alttan muayene olcaksinn.ama adetin 2-yada 3 günü gitcenn. kan pıhtılaşması ancak gebe kaldıgında ve düsük yada öülümlerde çıkıyoo.ALLAH SANA yaşatmasın.filim şartt sarttt sarrtt.iki tarafta süper olsun.eger tüpler tıkalıysa hiç bi işe yaramzz
yok tatlım ben pko olduğunu öğrendikten sonra 1 yıl hiç doktora gitmedim ilk bu ay gittim yine hsg çektirdim tüm tahlillerimi yaptırdım.. bu ay bıraktık normal akışına olmazsa birdahaki ay klomene ve iğneye başlıycaz
düsündügün okadar bellikiiiii.kendini kandırma.bu ay düsünmee sanki sevgilinle yapıyomuş gibi yapçkaçak göçekk takmaa.hamile kalmaktan kork
ateş ölçmek mantıklı gibihiç belirti yoksa adete kadar gün aşırı çalış gitsin yani becerebilsem onuda yapcam ama mümkün değil
Ben öyle yaptım dinlemedim doktoru 36 saatten önce yaptım.Çünkü spermlerin yerine varması için 10 saat gibi bir zaman gerekiyormuş ve yumurta çatladığında spermler hazır bekliyorsa döllenme şansı daha yüksekmiş
İyi akşamlar canım.memnun oldum tanıştığıma.
Alttan muayne-alttan muayne nefret ediyorum ondan.Sürekli oluyorum.Tüplere dediğim gibi baktırıcam inşallah gerek kalmaz ama hamile kalmadıysam haziranda tüp filmi yolu görünyoo birşey çıkmasada rahatlamış olurum
Yerinde olsam hiç beklemezdim.Tabi hayırlısı olsun..Bizde bekledik pko oldugumubilmiyorken 1 yıl 2 ayda dediğim gibi oyalandık. Şimdi 1 aydır tedavideyiz.Rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın...Hazirnda teker teker öğreniiriz inlşallah Hamile olduğumuzu gelir burda birbirimizle bulantılarımızı bebeklerimizin kalp atışlarını konuşuruzzzzzzzz
ay yok ya valla ben daralıyorum evlilikten soğudum yeminlesonra zaten kuruluk problemi oluyor adete kadar mümkün değil yapamam zaten adetten sonra 15. güne kadar sık sık oluyor sonra bırakıyorum hal kalmıyo
ya sorma depreme mal gibi yatmış tavanı seyrederken yakalandım. öldüm korkudan nasıl giyindiğimi bilemedim hatta deprem oluyor ben o anda tüh ayağa kalktım gitti bebeler diye düşündüm ya :)) valla kendimden korkuyorum artık :))
slm kızlar ben geldim nabersiniz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?