Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aslında benim en büyük sorunum yumurtlama günümü anlayamamak anlasam da değerlendirememekti

Ama sanada yumurta takibi yaptılar dimi?sebepsizlerinde aşılamaya kadar ilerlediklerini okudum.Çk bilgim yok bu konuda.

aynı adetlerim senin gibi 1 gün ileri birgün gerii.ozaman sevindimm.yani erken getirmesinde.ayy heycan bastı beni insalah işe yararr....bilgilerin için çokm saol bitanem

İnanarak yapmak gerektiğini düşünüyorum herşeyi.Ozaman işe yarar diye düşünüyorum.Ben geçen ay yumurtlama günü falan bilmediğimden ilişki olmadı çatladığını düşündüğüm zaman.olsaydı belkide şimdi hamileydim

canim her ay ayni günde yumurtlamassınkii.yarin deen istersen bide sıvından nehaberr geldimi hiçç:26:

canımm bizde taşındık kafa evle meşguldü olmadı geçen ay okul gösterisiyle baya meşguldu olmadı kısmet düşünmesemde olmuyo isyan deil ama ne zaman olacak diye sıkıntı oluyo

Ama sanada yumurta takibi yaptılar dimi?sebepsizlerinde aşılamaya kadar ilerlediklerini okudum.Çk bilgim yok bu konuda.
[/SIZE]

yok tatlım ben pko olduğunu öğrendikten sonra 1 yıl hiç doktora gitmedim ilk bu ay gittim yine hsg çektirdim tüm tahlillerimi yaptırdım.. bu ay bıraktık normal akışına olmazsa birdahaki ay klomene ve iğneye başlıycaz

canımm bizde taşındık kafa evle meşguldü olmadı geçen ay okul gösterisiyle baya meşguldu olmadı kısmet düşünmesemde olmuyo isyan deil ama ne zaman olacak diye sıkıntı oluyo

düsündügün okadar bellikiiiii.kendini kandırma.bu ay düsünmee sanki sevgilinle yapıyomuş gibi yapçkaçak göçekk takmaa.hamile kalmaktan kork

ateş ölçmek mantıklı gibi hiç belirti yoksa adete kadar gün aşırı çalış gitsin yani becerebilsem onuda yapcam ama mümkün değil[/QUOTE]

ay yok ya valla ben daralıyorum evlilikten soğudum yeminle sonra zaten kuruluk problemi oluyor adete kadar mümkün değil yapamam zaten adetten sonra 15. güne kadar sık sık oluyor sonra bırakıyorum hal kalmıyo

ohooooo bir amuda kalkmadığım kaldı
ama artık yapmıyorum, son sefer sadece yarım saat yastık koydum yine

ya sorma depreme mal gibi yatmış tavanı seyrederken yakalandım. öldüm korkudan nasıl giyindiğimi bilemedim hatta deprem oluyor ben o anda tüh ayağa kalktım gitti bebeler diye düşündüm ya :)) valla kendimden korkuyorum artık :))

Hoş geldin cicimm, bu ay ki politikamız ve strateji planımız, yumurtlamadan 1 gün önce ilişkiye girmek olsun, bu sefer olcak kanımca

Ben öyle yaptım dinlemedim doktoru 36 saatten önce yaptım.Çünkü spermlerin yerine varması için 10 saat gibi bir zaman gerekiyormuş ve yumurta çatladığında spermler hazır bekliyorsa döllenme şansı daha yüksekmiş

kızlar ben çıkıyorum herkese iyi akşamlarr:79::79:

İyi akşamlar canım.memnun oldum tanıştığıma.

Alttan muayne-alttan muayne nefret ediyorum ondan.Sürekli oluyorum.Tüplere dediğim gibi baktırıcam inşallah gerek kalmaz ama hamile kalmadıysam haziranda tüp filmi yolu görünyoo birşey çıkmasada rahatlamış olurum

Yerinde olsam hiç beklemezdim.Tabi hayırlısı olsun..Bizde bekledik pko oldugumubilmiyorken 1 yıl 2 ayda dediğim gibi oyalandık. Şimdi 1 aydır tedavideyiz.Rabbim hiçbirimizin kucaklarını boş bırakmasın...Hazirnda teker teker öğreniiriz inlşallah Hamile olduğumuzu gelir burda birbirimizle bulantılarımızı bebeklerimizin kalp atışlarını konuşuruzzzzzzzz

düsündügün okadar bellikiiiii.kendini kandırma.bu ay düsünmee sanki sevgilinle yapıyomuş gibi yapçkaçak göçekk takmaa.hamile kalmaktan kork

inan hiç takmadığım aylarda oldu...herşeyi denedik anacım neler nelerrr sadece hamile kalmaktan korkmadım dur bide onu deneyim

ateş ölçmek mantıklı gibi hiç belirti yoksa adete kadar gün aşırı çalış gitsin yani becerebilsem onuda yapcam ama mümkün değil

ay yok ya valla ben daralıyorum evlilikten soğudum yeminle sonra zaten kuruluk problemi oluyor adete kadar mümkün değil yapamam zaten adetten sonra 15. güne kadar sık sık oluyor sonra bırakıyorum hal kalmıyo

ya sorma depreme mal gibi yatmış tavanı seyrederken yakalandım. öldüm korkudan nasıl giyindiğimi bilemedim hatta deprem oluyor ben o anda tüh ayağa kalktım gitti bebeler diye düşündüm ya :)) valla kendimden korkuyorum artık :))[/QUOTE]

allah sonumuzu hayır etsin

amin canım.. ben bu ay çok umutluyum inşallah rabbim beni utandırmaz:116:
tabi aynısını tüm arkadaşlarım için de diliyorum :116:

allah sonumuzu hayır etsin

amin canım.. ben bu ay çok umutluyum inşallah rabbim beni utandırmaz:116:
tabi aynısını tüm arkadaşlarım için de diliyorum :116:[/QUOTE]

Bende.İnşallah.aminnnnn

ay inşallah kızlar ya dün gece dua kitabına bakarken çocuk sahibi olmak için bi dua gördüm onu okuyorum fırsat buldukça

inşallah bu ay olur hayırlısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…