Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

valla ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde şoka girmiştim hem ağlıyo hem gülüyodum kardeşim eşime sölemiş benden önce akşam bir buket çiçekle gelmişti kapıda bana öyle bir sarılmıştıki 20 gün çok güzel geçmişti ama sonu gelmedi

bugün benim de sağ kasığımla bacağım arasına ara ara acaip sancı girdi acaba ben 14. gün mü yumurtladım, bugün 19. günüm
yada dün çatladıysa acaba ondan da olur mu:44:

Canım bilmiyorumki..Bana çatlatma iğnesini vurduğunda 36 saat dolduktan sonra ki gecenin körüydü.Ogünün ertesi günü kasığımdaki ağrılar geçmişti.(SAĞDA) bütün gün ateş basması ve ciddi bir halsizlik yaşamıştım.Bahsetttiğin sancıyı hem bacağımın başladığı yerde hemde rahmimde hissettim ara ara..Doktora gittiğimde orda birtane vardı o çatlamış dedi.Solumdaki ağrılar geçmemişti iğnedne sonra ordaki yumurta içinde çatlamamış henüz demişti.

Görüşürüz mavucbebek.Olmazsa bu ay gebelikk bende birdahki ay tüplere baktırıcam..Allah kolaylık versinn.

hııımmmm demek benim de dün sağdaki çatladı muhtemelen onun sancısı..
ayy allahıııımmm inşallah bu sefer dölleniirrrr:116::116::116:

bak böyle olursun

Sanırım bende yasminkubi gibi olurum..Hem ağlar hem gülerim..Rabbim en iyi biliyor benim bebeğimi nekadar isteyip nasıl beklediğimi..Ben inanıyorum onun hakkı adeletine..Dualarımı geri cevirmicek biliyorumm..Hayırlısıyla bebeğimi nasip edicek banaaaa..Bebek olmamasının acısını dirdirebilicek TEK ŞEY olması diye düşünüyorum.İnsan içten gülemiyor bile.Aklına geldiğinde dünya ters düz oluyor sankiii..
Yasminim canım zamanı gelmemiş demek..AmA YENİDEN OLUCAK Bunu sende biliyorsun.Duamızı eksik etmeyip allahın rızasını kazanmak ve tedavimizi olmak dışında elimizden gelebilicek hiçbirsey yok.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…