- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.241
:122::122::122::122::122::122::122::122:
Aminnnn..Aminnnnnn...İNŞALLAH.iğneden sonraki 8.günüm.Sabah ERKEN hastalnıcam zannettim bir ara adet sancısı gibi sancı girdi.Benim ilk günlerim cok ağrılı geçer bu o ağrıya göre cokcok azdı ama o ağrının aynısıydı.Üzerine atmalarda olunca çok mutlu oldummm.Ağzım 10 karış açıldı şimdiden kapatamıyorumgerçekten hamileysem ben bunu öğrendiğimde ne olurum düşünemiyorummm...
eşim gelecek birazdan çıkmam lazım o gelincede bilg bana hiç kalmıyor malesef gündüzde çalışıyorum artık fırsatını buldukça burdayım iyi akşamlar herkeslere herşey gönlünüzce olsun
bugün benim de sağ kasığımla bacağım arasına ara ara acaip sancı girdi acaba ben 14. gün mü yumurtladım, bugün 19. günüm
yada dün çatladıysa acaba ondan da olur mu:44:
ben iyiyim canım sağol kızlar yarın rahim filmi çekinecem nolur banada dua edin hayırlısı için ve çocuğumuz olmasıda hayırlı olsun inşallah benim çıkmam lazım hepinizi öpeyrum yarın görüşmek üzere
eşim gelecek birazdan çıkmam lazım o gelincede bilg bana hiç kalmıyor malesef gündüzde çalışıyorum artık fırsatını buldukça burdayım iyi akşamlar herkeslere herşey gönlünüzce olsun
inan burdaki hiçbir arkadaşım karşımızdaki insan kötü niyetli olmadıktan sonra soğuk davranmaz ya da ukalalık yapmaz..o üzden böyle samimi olabildik..
hepsinin altın gibi kalpleri var.. rabbim onların da gönlüne göre verecek tez zamanda :116:
Canım bilmiyorumki..Bana çatlatma iğnesini vurduğunda 36 saat dolduktan sonra ki gecenin körüydü.Ogünün ertesi günü kasığımdaki ağrılar geçmişti.(SAĞDA) bütün gün ateş basması ve ciddi bir halsizlik yaşamıştım.Bahsetttiğin sancıyı hem bacağımın başladığı yerde hemde rahmimde hissettim ara ara..Doktora gittiğimde orda birtane vardı o çatlamış dedi.Solumdaki ağrılar geçmemişti iğnedne sonra ordaki yumurta içinde çatlamamış henüz demişti.
Görüşürüz mavucbebek.Olmazsa bu ay gebelikk bende birdahki ay tüplere baktırıcam..Allah kolaylık versinn.
ayşeeeemmmmmmmm ne çok uyudunuz kuzummmm
kuzum uykudan ablam kaldırdı beni özlemiş hasret giderdik, yeni yolcu ettimm
çok uyuyamadıkk
bak böyle olursun
valla ben ilk hamile olduğumu öğrendiğimde şoka girmiştim hem ağlıyo hem gülüyodum kardeşim eşime sölemiş benden önce akşam bir buket çiçekle gelmişti kapıda bana öyle bir sarılmıştıki 20 gün çok güzel geçmişti ama sonu gelmedi
Ayt13 Selam...Sanırım sen hamilesin.Okudunmu bilmiyorum.Ne düşünüyorsun benim bu adet sancım ve kasık segirmem hakkkında?
hııımmmm demek benim de dün sağdaki çatladı muhtemelen onun sancısı..
ayy allahıııımmm inşallah bu sefer dölleniirrrr:116::116::116:
İnşallah canımm..hayırlısı olduktan sonra her sonuca razıyız..İnşallah rabbim gönlüne göre verir.
Ayt13 Selam...Sanırım sen hamilesin.Okudunmu bilmiyorum.Ne düşünüyorsun benim bu adet sancım ve kasık segirmem hakkkında?
İnşallah canımm..hayırlısı olduktan sonra her sonuca razıyız..İnşallah rabbim gönlüne göre verir.
amiiiinnnnnnnn
ıyı aksamlar kızlar ben geldım
canım ben klomen le catlatma ıgnesı oldugumda da senın gıbı olmustum hatta kasık agrımdan yuruyemıyordum otururken yavas yavas oturuyordum.agrı sag kasıgıma yapısmıs gıbıydı felaket te gogus agrım vardı.sonra agrım yavas yavs asagı ya dogru kaydı ve adet oldumsanırım dustu dollenen yumurta kan davasında heder oldu
İyi akşamlar hoşgeldin nasılsın?
Ayt13 çıkmışşşsorumu bile göremeden.Kızlar ben yokken yeniden gelirse eğer iletirmisiniz sorumu ayt12'e?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?