Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

sen neden hiç bizimle konuşmuyosun:44:

CANIM, ilgin için sağol...
Ben sizi herzaman yakından takip ediyorum. ama pek yzmıyorum cevap yetiştiremem dye...
Ama inan ki sizleri arkadaşım gibi tanıyorum diyebilirim. Özellikle senin yazdığın her mesaj bana çok güzel ve anlamlı geliyor... Güzel haberini alınca da çok SEVİNECEĞİM....

ayy canım benim çok teşekkür ederim..
ben de seni sürekli görüyorum aşağıda hep dedim belki yazar belki yazar ama hiç sesin çıkmıyor.. öyle okumakla tadı çıkmaz buranın shbetlere katılman lazım, yetişemem diye korkma 1-2 günde alışırsın, hem biz de bazen yetişemiyoru görüyorsundur

Olsun canım, sessiz de olsa kader arkadaşlığımız devam ediyor ya... o da yeter...

tabii sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle davran ama içindekileri sen de paylaştıkça rahatlarsın inan..
bahsetsene biraz kendinden
özgeçmişini alalım

ben öğretmenim. ikinci çocuk için uğraşıyorum ama olmuyor. belirsizlik ve çaresizlik çok zor. Ama inanmak lazım. önemli olan hayırlı, sağlıklı ve kendisiyle imtihan edilmeyeceğin bir evlada sahip olmak...Böyle düşününce tutmayan aylarda hayırlı değilmiş demekki diyorum. Allah en hayırlısını nasip etsin hepimize. iyi geceler...

tatlım ne güzel bak bir tane çocuğun var.İnşallah ikinci de olacak.
sen de bize dua et ki ilk bebeğimize kavuşalımmm

Allah gönlüne göre versinn

kızlaaaaaaaaaaar kım neden bahsedıyor.ben geldım nabersınız

haklısın canım hakkında hayırlısı olsunn..
sana da iyi geceler:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…