- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.321
ooofffff bir çeviri işi geldi
bu gece kociş de yokken onunla uğraşayım bariii
evet evet kendinen bahset bizeeee
ugras tatlım evır cevır sen acılırsın
aynen öyle yewrummmbu ne demek kız anlamadım ama sıyırdık demek gıbıme geldı
hoşgeldin kızzzzzzzzzzzz özlemez mıyızzzgene yine yeniden benözledinizmi
ne demek canım sen de sağolllhepberaber, senin yazdıklarını sonradan gördüm canım. Cevap yazmıştım. İlgin için sana da teşekkür ederim
ayyyy aşkitom da aradı dönüyomuş canım kalmıyomuş bu gecee
ayyyy aşkitom da aradı dönüyomuş canım kalmıyomuş bu gecee
gene yine yeniden benözledinizmi
ne güzel keşke benim aşkitomda biran önce dönse :84:
seninki nerdeeeee kızzzzzz;???
tatlım ne güzel bak bir tane çocuğun var.İnşallah ikinci de olacak.
sen de bize dua et ki ilk bebeğimize kavuşalımmm
Allah gönlüne göre versinn
kızlaaaaaaaaaaaaar benımkı de sımdı aradı gelıyor.benden bugunluk bu kadar yarın görüşürüz..benım çatlak arkadaşlarım sizi seviyorum:90::90::90::90::90::90:
kızlaaaaaaaaaaaaar benımkı de sımdı aradı gelıyor.benden bugunluk bu kadar yarın görüşürüz..benım çatlak arkadaşlarım sizi seviyorum:90::90::90::90::90::90:
Hep dua ediyorum zaten... Aslında ilk başta biraz bilgi sahibi oluyum diye girmiştim topiğe. Gerçekten de nerdeyse kafamdaki tüm soruların cevaplarını buldum gibi(pembiq in araştırmalarının büyük katkısı var bunda) Ama sonraları sırf sizin iyi haberlerinizi alabilmek için giriyorum siteye. Yani bu kadar önemsiyorum sizin de anneliğe adım atmanızı... Allah tez zamanda hayırlısıyla hamile olmayı nasip etsin inşallah...
ooyy oyyy kıyamam sanaa3 gündür kırıkkalede ne zaman geleceği belli değil iş seyahatinde
güle güle bidenemmmmkızlaaaaaaaaaaaaar benımkı de sımdı aradı gelıyor.benden bugunluk bu kadar yarın görüşürüz..benım çatlak arkadaşlarım sizi seviyorum:90::90::90::90::90::90:
Eksik olma tatlım.burada hepimiz bilmediğimiz bir çok şey öğrendik ama daha önemlisi birbirimize çok destek oluyoruzHep dua ediyorum zaten... Aslında ilk başta biraz bilgi sahibi oluyum diye girmiştim topiğe. Gerçekten de nerdeyse kafamdaki tüm soruların cevaplarını buldum gibi(pembiq in araştırmalarının büyük katkısı var bunda) Ama sonraları sırf sizin iyi haberlerinizi alabilmek için giriyorum siteye. Yani bu kadar önemsiyorum sizin de anneliğe adım atmanızı... Allah tez zamanda hayırlısıyla hamile olmayı nasip etsin inşallah...
çatlak patlak yusyuvarlak
kremalı börek
sütlü çörek
çek yavrum çek.....
görüşürüz tatlımmmm
ooyy oyyy kıyamam sanaa
güle güle bidenemmmm
Eksik olma tatlım.burada hepimiz bilmediğimiz bir çok şey öğrendik ama daha önemlisi birbirimize çok destek oluyoruz
Eşimizle bile konuşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz.
Ben seviyorum bu kızlarııııı yaaaa
bu arada ben de öğretmenim branşın ne canımm.ben coğrafya
aminin dostlarrr çekkk
bircik,ikicik üççük dörtçük
mavi boncuk
tembel çocuk
sen bu oyundan çıkkkk
gülü gülüüüü hayaalllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?