Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bu ne demek kız anlamadım ama sıyırdık demek gıbıme geldı
aynen öyle yewrummm
gene yine yeniden ben özledinizmi
hoşgeldin kızzzzzzzzzzzz özlemez mıyızzz
hepberaber, senin yazdıklarını sonradan gördüm canım. Cevap yazmıştım. İlgin için sana da teşekkür ederim
ne demek canım sen de sağolll
ayyyy aşkitom da aradı dönüyomuş canım kalmıyomuş bu gecee

ayy dayanamadı adamcağızzzz

kızlaaaaaaaaaaaaar benımkı de sımdı aradı gelıyor.benden bugunluk bu kadar yarın görüşürüz..benım çatlak arkadaşlarım sizi seviyorum:90::90::90::90::90::90:

tatlım ne güzel bak bir tane çocuğun var.İnşallah ikinci de olacak.
sen de bize dua et ki ilk bebeğimize kavuşalımmm

Allah gönlüne göre versinn

Hep dua ediyorum zaten... Aslında ilk başta biraz bilgi sahibi oluyum diye girmiştim topiğe. Gerçekten de nerdeyse kafamdaki tüm soruların cevaplarını buldum gibi(pembiq in araştırmalarının büyük katkısı var bunda) Ama sonraları sırf sizin iyi haberlerinizi alabilmek için giriyorum siteye. Yani bu kadar önemsiyorum sizin de anneliğe adım atmanızı... Allah tez zamanda hayırlısıyla hamile olmayı nasip etsin inşallah...

kızlaaaaaaaaaaaaar benımkı de sımdı aradı gelıyor.benden bugunluk bu kadar yarın görüşürüz..benım çatlak arkadaşlarım sizi seviyorum:90::90::90::90::90::90:

çatlak patlak yusyuvarlak
kremalı börek
sütlü çörek
çek yavrum çek.....

görüşürüz tatlımmmm

ınşallah canım güzel dileklerin ıcın cok teşekkur ederız

3 gündür kırıkkalede ne zaman geleceği belli değil iş seyahatinde
ooyy oyyy kıyamam sanaa
güle güle bidenemmmm
Eksik olma tatlım.burada hepimiz bilmediğimiz bir çok şey öğrendik ama daha önemlisi birbirimize çok destek oluyoruz
Eşimizle bile konuşamadığımız şeyleri paylaşıyoruz.
Ben seviyorum bu kızlarııııı yaaaa
bu arada ben de öğretmenim branşın ne canımm.ben coğrafya
çatlak patlak yusyuvarlak
kremalı börek
sütlü çörek
çek yavrum çek.....

görüşürüz tatlımmmm

aminin dostlarrr çekkk
bircik,ikicik üççük dörtçük
mavi boncuk
tembel çocuk
sen bu oyundan çıkkkk

gülü gülüüüü hayaalllll

ayy deli nasıl bağladı yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…