Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Son düzenleme:

hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın?

kan tahlılı yaptıktan sonraınan baska belırtısı yok adetle aynı hemen hemen bırazda psıklojık bır durumsa hep kendını hamıle sanarsın

sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdıktan sonra belli olur yani.bu konularda cahilim özür dilerim bi sorum daha olucak ama ben günü belli olmasada adet görüyorum düzenli olarak

sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdıktan sonra belli olur yani.bu konularda cahilim özür dilerim bi sorum daha olucak ama ben günü belli olmasada adet görüyorum düzenli olarak

pekı adet oluyorsan hamılelık belırtısı de mı var sende.ozure gerek yok canım ne demek

Son düzenleme:
pekı adet oluyorsan hamılelık belırtısı de mı var sende.ozure gerek yok canım ne demek

adet oluyorum fakat son adetten sonra bi şişkinlik başgösterdi e bende doğal olarak evli olmadığım için korktum hamilelik belirtileri neler onları bilmiyorum ki boşuna demedim cahilim diye

Son düzenleme:

adet oluyorum fakat son adetten sonra bi şişkinlik başgösterdi e bende doğal olarak evli olmadığım için korktum

hemen şişmez karnın tabı bellı olmazda cunku yumurtlama zamnını bılmıyorsun hamıle olabılırsın adetın 10 kadr gecınce kan tahlılı yaptır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…