- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.261
canım ben klomen le catlatma ıgnesı oldugumda da senın gıbı olmustum hatta kasık agrımdan yuruyemıyordum otururken yavas yavas oturuyordum.agrı sag kasıgıma yapısmıs gıbıydı felaket te gogus agrım vardı.sonra agrım yavas yavs asagı ya dogru kaydı ve adet oldumsanırım dustu dollenen yumurta kan davasında heder oldu
Canım benim sol kasığımda ağrı var (oradaki yumrta çatlamadı) Sağ kasğımda iğneden sonra ağrı kesildi tamamenn.Yan ağrım yok.Oradaki yumurta çatlayan yumurtam şimdi üzerinden 8 gün geçti bugün adetimm erken geliyor zannettim gelmedi sonrada ara sıra ''SEGİRMELER oldu sağ kasığımda halada oluyor.seğirmeler gittikçe aşağı iniyor.Başka herşey olabilir ama ADET değil.Hayatımda ilk defa hissettiğim bir his...
hoşgeldin tatlım naslsın
ıyıyı canım yorgun bır bomba gıbıyımkardesım evlenıyorda hazıran 26 da dugun carsısına cıktık sabah basladık yenı bıttı alısverıs ne keyıflıydı ya
ıyıyı canım yorgun bır bomba gıbıyımkardesım evlenıyorda hazıran 26 da dugun carsısına cıktık sabah basladık yenı bıttı alısverıs ne keyıflıydı ya
Canım benim sol kasığımda ağrı var (oradaki yumrta çatlamadı) Sağ kasğımda iğneden sonra ağrı kesildi tamamenn.Yan ağrım yok.Oradaki yumurta çatlayan yumurtam şimdi üzerinden 8 gün geçti bugün adetimm erken geliyor zannettim gelmedi sonrada ara sıra ''SEGİRMELER oldu sağ kasığımda halada oluyor.seğirmeler gittikçe aşağı iniyor.Başka herşey olabilir ama ADET değil.Hayatımda ilk defa hissettiğim bir his...
tamma bekle bende boyle olmustum o hıssı de baska yasamadım.sagındakı segırmeler yumurtanın rahıme yerlesmeye calısmasından olabılır.bende sankı orda bıse var gıbı hıssedıyordum.kendıne dıkkat et agır felan kaldırma sen
hayırlı olsun şimdiden allah bir yastıkta kocatsın
çok saçma olucak kızlar ama bir insan hamile olduğunu nasıls anlar
hosbulduk canım ıyıyım sen nasılsın?
tamma bekle bende boyle olmustum o hıssı de baska yasamadım.sagındakı segırmeler yumurtanın rahıme yerlesmeye calısmasından olabılır.bende sankı orda bıse var gıbı hıssedıyordum.kendıne dıkkat et agır felan kaldırma sen
İnşallah canım.O ay hamilemi kalmıştın ANLAMADIM..Açtıktan algılar zayıfladı kusura bakma ..İyiyim bende okudugun gibi teşekkürler.Bende aynı öyle orada birşey varmış gibi hissediyorum aşağı inmeye çalışan birşey..Beni düşündüğün için ayrıca teşekkürlerrr.Hiçç kaldırmıyorumki çamaşır sepetini bile taşımıyorum düşün
kan tahlılı yaptıktan sonraınan baska belırtısı yok adetle aynı hemen hemen bırazda psıklojık bır durumsa hep kendını hamıle sanarsın
ben şimdilik çıkıyorum sonra yine gelmeye çalışırım iyi akşamlar herkese
bana kim cvp vericek
İnşallah canım.O ay hamilemi kalmıştın ANLAMADIM..Açtıktan algılar zayıfladı kusura bakma ..İyiyim bende okudugun gibi teşekkürler.Bende aynı öyle orada birşey varmış gibi hissediyorum aşağı inmeye çalışan birşey..Beni düşündüğün için ayrıca teşekkürlerrr.Hiçç kaldırmıyorumki çamaşır sepetini bile taşımıyorum düşün
hamıle kalamıstım ama sankı ıcımde sag kasıgımda bır seyın oldugunu hıssedıyordum.ve zamnla asagı kaydı agrı kesıldı ve adet oldum malesefbence o benım dollenmıs yumurtamdı tutunamadı oyle hıssettım farklıydı cunku
sağlık ocağına gidip kan tahlili yaptırdıktan sonra belli olur yani.bu konularda cahilim özür dilerim bi sorum daha olucak ama ben günü belli olmasada adet görüyorum düzenli olarak
Görüşürüz tatlım iyi akşamlarr bende çıkıcam Hayal'in cevabını bekliyorum...
Ne sordun ben görmedim belki bildiğim birşeydir tekrarlarmısın?
pekı adet oluyorsan hamılelık belırtısı de mı var sende.ozure gerek yok canım ne demek
hamıle kalamıstım ama sankı ıcımde sag kasıgımda bır seyın oldugunu hıssedıyordum.ve zamnla asagı kaydı agrı kesıldı ve adet oldum malesefbence o benım dollenmıs yumurtamdı tutunamadı oyle hıssettım farklıydı cunku
Evet daha önce olmaması umutlandırıyor beni ve başlamadan önce adet oluyorum diye düşündüren adet sancımdan çok daha az ama o ağrının aynısı.Buda daha önce olmamıştı.Kasık ağrısı yumurta büyürken çokçok farklı adet olurken çokçok farklı.Bakalım hayırlısı..Çıkıyorum tatlım bence yemek vaktii görüşürüz yine... iyi akşamlar..
cnm ben aylık günü belli olmasada düzenli olarak adet görüyorum cahilce bir soru ama insan hamile olduğunu nasıl anlar
Tatlım cahilce hiç değil.Hepimiz bunları merak ediyoruz..Her insanda farklı oldugunu çok çok iyi biliyorum.Kesin olarak adet gecikmesinden sonra yapılan kan testi haricinde hiçbir şekilde anlayamayız.Hatta ona bile kesin diyemeyiz GEÇ DÖLLENME ŞÜPHESİ VARSA.. bana göre yeniden yapılmalı birkaç gün sonra..
adet oluyorum fakat son adetten sonra bi şişkinlik başgösterdi e bende doğal olarak evli olmadığım için korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?