- 5 Kasım 2010
- 4.249
- 2.710
- 173
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.281
bende cıkıyoum canım gorusuzEvet daha önce olmaması umutlandırıyor beni ve başlamadan önce adet oluyorum diye düşündüren adet sancımdan çok daha az ama o ağrının aynısı.Buda daha önce olmamıştı.Kasık ağrısı yumurta büyürken çokçok farklı adet olurken çokçok farklı.Bakalım hayırlısı..Çıkıyorum tatlım bence yemek vaktii görüşürüz yine... iyi akşamlar..
Tatlım cahilce hiç değil.Hepimiz bunları merak ediyoruz..Her insanda farklı oldugunu çok çok iyi biliyorum.Kesin olarak adet gecikmesinden sonra yapılan kan testi haricinde hiçbir şekilde anlayamayız.Hatta ona bile kesin diyemeyiz GEÇ DÖLLENME ŞÜPHESİ VARSA.. bana göre yeniden yapılmalı birkaç gün sonra..
hay ben bu internetinnn
pekkk gözelmişşşşş kızzzzzzzzz
ayy bizim sularrrrr kessssiiiiiikkkkkkkkkkkk:84::84::84::84:
bütün kızçelere ateş ölçme yöntemini tavsiye ediyorum bugün adetimin 1 .günü ve atşim 35.8 yani diğer ayla aynı basladım....elimde bu ayın ateş listem duruyo ne zaman ateşim 36.5 in üstünde seyrederse bi şeyler olduğunu anlicam bebiş gibi
anca kesiyo napiimm
ayyy susuzluk çok fena yaaaa
Ezgoşşşum yarın doktora gidicem
acaba bu ay yumoşlarım büydümü???
nolur allahım büyümüş olsun ve tez zamanda çatlasınlarrr
inşallah büyümüştür tatlıımm.. çatlatma iğnesi yaptıracak mısın peki
doktor verirse yaptırıcam .ki yeterince büyümüşlerse verir diye düşünüyorum
geçen ay öyle demştiii
ama bu iğne korkuttu benı çok ağrı yapıyormuş baksan kasıklarda herkes öle diyorr
anaam adet ağrısı gibi yapsın 1-2 gün nolucakk yeterki bebiş gelsinnn
doğru diyon kuzum sonunda bebk olsun da ağrı yapsınn.
ben hiç hamile olacağıma inanmıyourm yaa düşünemiyorum kendimi hamile.
nasıl bir his ki buuu???
sende de oluyor mu?
oofff bebeğim yaa ben o duygudan çok çektiimm ama nedense bu ay doktor kontrolümden sonra çok rahatladım eninde sonunda olacak öyle bir inanç doldu yüreğime... insanlar seneler sonra bile kalıyor hamile, biz de kalıcaz tatlımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?