Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hay ben bu internetinnn

Tam çıkıyordum yazdığını gördüm iyi oldu..Soru sordum ama göremeden çıktın sanırım..Yeniliyorummm..Yeniden selamm..Hamilesin sanırım sen.Okudunmu bilmiyorum ama benim bu adet olucakmışım gibi hissettiğim hafif ağrı sonrasında kasığımda gittikçe aşağı inen seğirmeler hakkkında ne düşünüyorsun??Ha brde ateş basması var çatlatma iğnesinden 2gün sonra başlayan 5gündür devam eden.???

slm kızlar offf offf öldüm bittim mutfağı temizledim yağlarla savastım çok yoruldum ya.....ayrıca regliliyiminanın bu sıcakta hiç çekilmiyor pişik oldum püfffff

bütün kızçelere ateş ölçme yöntemini tavsiye ediyorum bugün adetimin 1 .günü ve atşim 35.8 yani diğer ayla aynı basladım....elimde bu ayın ateş listem duruyo ne zaman ateşim 36.5 in üstünde seyrederse bi şeyler olduğunu anlicam bebiş gibi

valla ben nasıl anlıcam acaba 38 olunca mı 2 gün önce 37 yi gördümmm:44::44::44::44:

inşallah büyümüştür tatlıımm.. çatlatma iğnesi yaptıracak mısın peki

doktor verirse yaptırıcam .ki yeterince büyümüşlerse verir diye düşünüyorum
geçen ay öyle demştiii

ama bu iğne korkuttu benı çok ağrı yapıyormuş baksan kasıklarda herkes öle diyorr

bu Hürrem de iyice katana gibi olduuu:90::90::90::90::90:

çoook çirkinleştiiiiiiiii

Son düzenleme:
doğru diyon kuzum sonunda bebk olsun da ağrı yapsınn.

ben hiç hamile olacağıma inanmıyourm yaa düşünemiyorum kendimi hamile.
nasıl bir his ki buuu???
sende de oluyor mu?

oofff bebeğim yaa ben o duygudan çok çektiimm ama nedense bu ay doktor kontrolümden sonra çok rahatladım eninde sonunda olacak öyle bir inanç doldu yüreğime... insanlar seneler sonra bile kalıyor hamile, biz de kalıcaz tatlımmm

ben de bu ay inanılmaz rahatım zihin olarak.ama bu düşünce yine de aklımdan çıkmıyorr.

Ama olcak değil mi??
Olacak ,olacakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…