- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.361
ben geldmmmmmmmmmm
hoşgeldin canım nasılsın?
mersdi şekekrim sen nasılsın diycem ama sende çıktınçe bende yatam bari.ssabah görüğsürüz.byyy
Günaydınn kızlarrr
sanada günaydın canımsen ne kadarlık evlisin canım çalışıyomuydun?
Çalışmıyorum canım,Forumun en yaşlısıyım ben35 yaşındayım 16 yıllık evliyim
aşkolsun kız ne yaşlısı maşallah erken evlendin galiba?
Evet hemde çok erken,19 da evlendim cnm,şimdiki aklım olsaa 25 ten aşağı evlenmezdim,insan çok yıpranıyor gerçekten...
evet yaa zor olmuştur mutlaka bende olsam istemezdim 19 umda evlenmeyi ben 24 te evlendim o bile erkendi benim için. amaa kısmet diyelim ALLAH tadınızı bozmasın huzurlu olun yeter bundan sonra
Evet kader kısmet,ilk yıllarda çok zorluklar çektim,10 nufüslü bir aileye gelin gittim,ard arda iki çocuk doğdum,iş yapmaktan bebeklerimle yeterince ilgilenemzdim (gerçi benimde ilgiye ihtiyacım vardıya çocuk sayılırdım)nasıl büyüdüler bende anlamadım
şükür şimdi kocamanlar,boyumu geçtiler gören ablaları sanıyor beniişte şimdide çocuklarımın yoğun isteği üzerine üçüncüye karar verdik nasip varsa gelir artık,yoksada canları sağolsun Rabbim onlara sağlık sıhhat versin inş...
tondoracım ben çıkıyorum çok acıktım,gelirim yine inş...öptümmm
yaa emininim o kalabalığın içinde çok zorluklar yaşamışsındır.. ben bile şimdi kayınvalidemler bana teklif ettiler beraber yaşayalım diye(kayınvalide ve kayınpeder)var ama kabul etmedim.çünkü tahmin ediyordum neler yaşayacağımı yada yaşayamayacağımı... sen şimdi ayrı evde misin peki? ALLAH ailenle mutlu etsin şimdiden sonra inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?