- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.401
kızlar bu arada tablomda görüldüğü üzre yumurtamın 17. gün çatladığı kesinleşti, kırmızı çizgiler netleşti
34b1f3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bu sabahki ateşim 36.6
Günaydın canlar,,:80embikom Allah rüyanı hayra çevirsin inş..bende iki gecedir bebek görüyorum,önceki gece bi kadının kucağında bebek vardı sevmek istedim hasta olduğunu söyledi bana vermek istemedi sonra evime geliyorum bakıyorum aynı bebek odada yerde oturuyor:26:dün gecede kucağımda benim bebeğim var,tanımadığım biri bana birkaç tane çeyrek altın veriyor al bunları sakla diyor,bende alıp bebeğin cebine koyuyorum:26:
Gunaydın Topiğimizin güzel İNsanları
3 gündür erkenden uyanıyorum cok heyecanlıyım ya bu ay calısmalar süperdi
Allah yardımcımız Olsun inşallah hamıle kalalım cnm
Sen ovulasyon testımı kullandın sekerim bu ay?
Günaydın canlar,,:80embikom Allah rüyanı hayra çevirsin inş..bende iki gecedir bebek görüyorum,önceki gece bi kadının kucağında bebek vardı sevmek istedim hasta olduğunu söyledi bana vermek istemedi sonra evime geliyorum bakıyorum aynı bebek odada yerde oturuyor:26:dün gecede kucağımda benim bebeğim var,tanımadığım biri bana birkaç tane çeyrek altın veriyor al bunları sakla diyor,bende alıp bebeğin cebine koyuyorum:26:
Gunaydın Topiğimizin güzel İNsanları
3 gündür erkenden uyanıyorum cok heyecanlıyım ya bu ay calısmalar süperdi
Allah yardımcımız Olsun inşallah hamıle kalalım cnm
Sen ovulasyon testımı kullandın sekerim bu ay?
günaydın canım...
inşallah hayırlara çıkar rüyalarımız.. ben 2 gecedir kendi bebeğimi görüyorum, ikisinde de erkek ve hep altını değiştirirken görüyorum:26:
Bu arada benim eşim yoruldu galiba 5 aydır gün aşırı çalışmaktan...Bende bişey demiyorum artık,canımız ne zaman isterse yanii,kendi haline bıraktım bu ayy
günaydın canım.. aynı heyecanı ben de yaşıyorum bu ay:18:
canım ovulasyon testi kullanmadım ateş ölçme yöntemiyle belli oldu yumurtlama günüm
Anladım tatLım iyi hadi hayırlısı Olsun bakalım yaa sankı içime doguyor bu ay ikimizde hamıle kalacagızz Allahın izniyle
gecen aylarda cok isteksızdım ben bu ay cok caba gösterdim sükür allah direncınıde verdı 13 üne kadar devam edıcem canım sonra Bırakıcam.. adetıme 12 kalmıs bu aradahemen test lıp yapasım varrrrrr
7 ve 8 i kasıklarımda batmalar şişkinlikler vardı şuan gectı demekki bende 7 sinde çatlattım yumurtamı:26:
günaydın canım...
inşallah hayırlara çıkar rüyalarımız.. ben 2 gecedir kendi bebeğimi görüyorum, ikisinde de erkek ve hep altını değiştirirken görüyorum:26:
Hoşbuldum tatlım,Hadi bakalım inşallah meleğin seninledir
Rüyanın yorumu;Rüyada erkek bebek görmek altını temizlemek yıkamak doğurmak sevmek; iyi bir haber müjde almaya yorumlanır.
iyi yapmıssın ama yumurtlama gunlerinide es gecmeseydın tatLım diğer gunler kafanıza göre takılın tabı
erkek cocuk hep sevınctır derler cnm
Henüz yumurtlama olmadı...Takvimden hesapladım yumurtlamam yarın olacakmış,cilve filan yapıp aklını başından alırım onunüç dört defa daha gün aşırı çalışırsak gerisini önemsemem artık
biz daha önceki aylar bu kadar çok birlikte olmadığımız için bu ay ilk oluyo daha bıkkınlık yok yanii.. bak ben yumurtam çatladığı halde bırakamıyorum çalışmaları nolur nolmaz diye
Aynen canım bizde öyle ilk hamıla kaldıgımdada böyle istikrarlıydın Valla biz çabalayınca Allah yardımcımız Oluyor ben buna inanıyorum hayırlısı artık.. Eşim gece saati kurmus bı kerede sabah yapalım die bılıosunuz 5-7-9 drun önerdıgı ilişki gunleri diger gunler gece calıstık bugunde sabahinşallah canım.. bebeğimin müjdesine çok ihtiyacım var artık:116:
canım benim adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman çatlar ya da çatlar mı bu ay bilemedim o yüzden hsgden 2 gün başladık gün aşırı gidiyoruz bakalım.. yumurtanın çatladığı günü öncesi ve sonrası olmuş
inan ilk defa biz de bu kadar istikrarlı çalıştık, inşallah alırız karşılığını :116:
Henüz yumurtlama olmadı...Takvimden hesapladım yumurtlamam yarın olacakmış,cilve filan yapıp aklını başından alırım onunüç dört defa daha gün aşırı çalışırsak gerisini önemsemem artık
:))) 5 gün önecsıne kadar devam sonrasında yerleşme oluyormus canım düşüğe neden olabılırmıs dr öyle demişbiz daha önceki aylar bu kadar çok birlikte olmadığımız için bu ay ilk oluyo daha bıkkınlık yok yanii.. bak ben yumurtam çatladığı halde bırakamıyorum çalışmaları nolur nolmaz diye
yumurtlama günüme göre adetime 10 gün var:18::18::18:
iyi yapıyorsunuz canım,ayoll hele biz yaşlıyız bıkkınlık gelir tabii,sizler gençsiniz çalışın çalışınn
ya şaka bi yanada benim bu ergenler yüzünden bazen vazgeçesim varergenlik ne zormuş böyle yaa,anam bizde ergenlikten geçtik ama şimdikiler çok başka,herşey hormonlu herşey katkı maddeli olmuş,onunda etkisi varmıdır acaba:44:şimdiki gençler söz dinlemez olmuşlar asabi olmuşlar,dediğim dedik olmuşlarr birde beimkilerin yaşları yakın ya birbirlerini kıskanıyorlar,hayırlısıyla bitsede şu ergenlikleri rahat etsem....
iyi yapıyorsunuz canım,ayoll hele biz yaşlıyız bıkkınlık gelir tabii,sizler gençsiniz çalışın çalışınn
ya şaka bi yanada benim bu ergenler yüzünden bazen vazgeçesim varergenlik ne zormuş böyle yaa,anam bizde ergenlikten geçtik ama şimdikiler çok başka,herşey hormonlu herşey katkı maddeli olmuş,onunda etkisi varmıdır acaba:44:şimdiki gençler söz dinlemez olmuşlar asabi olmuşlar,dediğim dedik olmuşlarr birde beimkilerin yaşları yakın ya birbirlerini kıskanıyorlar,hayırlısıyla bitsede şu ergenlikleri rahat etsem....
Aynen canım bizde öyle ilk hamıla kaldıgımdada böyle istikrarlıydın Valla biz çabalayınca Allah yardımcımız Oluyor ben buna inanıyorum hayırlısı artık.. Eşim gece saati kurmus bı kerede sabah yapalım die bılıosunuz 5-7-9 drun önerdıgı ilişki gunleri diger gunler gece calıstık bugunde sabah
inanılmaz bı mutluluk var içimde Sanki 2. cizgiyi görmus gibiyim Allah umutlarımızı boşa cıkarmasınnnn
adete 5-6 gun kalasıya devam edın canım gecen arkadasımla konustum dr u o sekilde önermıs bende bu ay öyle yapıcam hepimiz hamıle kalalım ya nolur calısınnnnn bırakmayın peşininiii
:))) 5 gün önecsıne kadar devam sonrasında yerleşme oluyormus canım düşüğe neden olabılırmıs dr öyle demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?