- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.381
kızlarr merhaba nasılsınız bakalım cardelen hammileymişşşşş demmekkk maşallahhh
günaydinnnn her ay hamile kalmak için yürekleri çARPan anne adayları ve annelerr
evet canım fazla beklemedi çok şükür
sana da günaydın bebişim
ez<Gİİ tatlı ARKADASIM NE OLDU.ay ne oldu yüzün düsmüşş
oofff canım yaa sabah sabah bi posta ağladım
2 gecedir rüyamda yeni doğmuş erkek bebeğim olduğunu ve her iki rüyada da altını değiştirdiğimizi görüyorum(hayır olsun inşallah)
ama bu geceki rüyamdan çok etkilendim, o kadar güzel cıbıl cıbıl aynı hasan, uyanınca bir ağladım anlatamamm
oyy kıyamam sana.erkek çocuk müjde demektir canim.müjdeli bi haber alcan meraklanammaa.ama bayagi duygusalaşmıssın ayy ezgiii bu ay hamilesin kiz.bütün tepkileri görüyorum sendee:81::81:
ayy uyanınca bir dönemedim gerçek dünyaya o bebeği düşündüm durdum
inşallah bu ay gelir meleğim
Rüyada erkek bebek görmek altını temizlemek yıkamak doğurmak sevmek; iyi bir haber müjde almaya yorumlanır. Güzel yüzlü bebek ise işlerinizin yolunda gitmesine kötü ve pis bebek görmek tam tersine işlerinizin kötüye gideceği anlamına gelmektedir.
ezgiii bu senin içinn
güzel ne demek dünya güzeliydi bebeğimm
ayy tülay bu arada dün 2 demlik çay içtim
sabahta uyanır uyanmaz çay demledim
bende çay çok içmiştim.ama ben sevmedigim haldee.belki sen hep içiyosun onu bilemem.ama bence fazla içmee çay kanzızlıklart yapar bebişin beslenemz allah korunusun.bak benimki kanımdan beslenemedigi içini öldüü.dikkatt et canim
kızlar yaa cardelen nasıl hamile olduğunu anladı adeti mi geçti çok merak ettim
allah göstemesin canım kimseye..
kız sevmek ne demek.. benim eşim sabahları kahvaltı etmez birtek pazar günleri kahvaltımız var bizim ve ben bir tek pazar sabahı o da 1 fincan çay içerim, hiç sevmem kuzummmmm
bizim gibi desene.iyi ozaman ayy çok heycanlıyım benn.gelse artıkk şu tarihnde test yapsann.canim benim biraz çıkıyorum etrafi toplayayım kahvaltı edeyim incir suyumu içeyim gelirimm öptüm seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?