Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

üzülücez tabıkıde elimizde olmadan ama ben daha cok hırs yapıcam bılıyorum soğan kürü incir kürü hayıt tohumu klomen menegon en varsa yerim valla

Allah kolaylık versın cidden dogurmak buyutmek sorun degıl yetiştirmek dahada zor herşeyden cabuk sıkılıyorlar bıde :97: neyse dogsunlarda düşünücez artık bıseyler

Aminnn,Allah hepimizin yardımcısı olsun,öyle valla tatlım yetiştirmek çok ama çok zorr,bebek bakmak kolay,altını değiş emzir gazını çıkar v.s ama büyükçe sorunlu oluyorlar...:97:

üzülücez tabıkıde elimizde olmadan ama ben daha cok hırs yapıcam bılıyorum soğan kürü incir kürü hayıt tohumu klomen menegon en varsa yerim valla

bu ay olmazsa ben 1 ay izin verdim kendime tatil matil derken kafa dinlicem, temmuz sonundaki adetimlede artık klomen ve iğneye geçicez bakalım hayırlısı ne ise o olsun canım yaa.. her zaman derim yine diyorum, evet çok istiyorum , bu ay olmasını hele çok çok istiyorum ama bu bana hayır getirmeyecekse olmasın, rabbim bilir vereceği zamanı

gecenlerde benden Pazar gunun sabahında arayıpta gebelik testı isteyen arkadasım vardı ya
onun bir oglu var maşallah süper akıllı bi cocuk 3 yasında daha ama Allah cene vermıs..
Misafirler vardı evde cocuklar falan oyun oynuyorlar gitmiş salondan koltugun yastıgını almıs simitcilik oynuyor Annesıde git cabuk onu yerıne koy baska bısey bul simitcilik oynamak için die kızdı ellerini 2 yana savurup Hic Adil degılsın Anneee die bagırıyor Allahım daha 3 yasında zor konusuyor nerden bılıosun sen o kelimeyı

kızlar benim çıkmam gerekk,dün gece düğünümüz vardı,şehir dışından gelen misafirlerimiz vardı,sabah erkenden ev boşaldı,hiç bişey yapamadım daha,ev savaş alanıı,akşama kadar anca çıkarım içinden öpüyorum hepiniziii kendinize iyi bakınn

aynen haklısın bu konuda..
bende öyle düşnüüyorum kardesımmın eylulde düğünü var o yüzden yaz dönemı bende rahat bırakıcam ekimdede çatlatma iğnesi eger oda olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum kısmetse..
Ya arkadasım balıkesirde aşılamayı 100 tlye yaptırmıs şaşırdım bana dr 600 tl dedi:26:

günaydın kızçeler

günaydın aşkitommm

hadi sana kolay gelsin tatlım

maalesef bunların standart bir ücreti yok heryerde değişiyor, hele bursa maşallah bu konularda pek bi pahalı

selam kızlar umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız..ama kafaya takmamak çok önemliymiş..doktorlar hep böyle söylüyo ne zamansa vakti ozaman ben artık hiç bi gün takip etmiyorum benim en yakın arkadaşım 1 sene uğraştı hiçbir sorun olmadığı halde bebiş olmadı ne zaman bıraktı düşünmeyi yeni hamiş oldu işe falan girdi kafaya takmadı yani..doktorumda bana demişti ama ben geçen ay dinlemedim onu bir heyecan bir heyecan yaptım kasmışım kendimi..gerçi bizim daha 4 ay oldu ama bakalım..

kolay gelsın kuzum grşrüz ..

haklısın canım stres yapmamak lazımm ama elde değil işte

nasılsın aşkitom...

çok şükür iyiyim aşkitom heyecanla bekliyorum:18::18:
sen nasılsın? özlettin yine kendinii

Günaydınnn canım hoşgeldin tekrarrr,sabah seslendim ama duymadınn,geçmişi okuyordun sanırım sonrada çıktın...

casnım sabah bi girdim..
cevap yazamadım pc nin nazı yüzünden..
sonrada çıkmaya çalıştım çıkamadım..
pc kapatıp açtım..
baktım hala sitedeyim
şansımı denedim nazı bitmiş cevap yazabildim

haklısın canım stres yapmamak lazımm ama elde değil işte

çok şükür iyiyim aşkitom heyecanla bekliyorum:18::18:
sen nasılsın? özlettin yine kendinii

ayy ben çok yorgunum..
koşturmaca
dün sabahtan kurstaydım..
öğleden sonra kıyafet arayışına girdim..
en sonunda dedim gitmiyorum hiçbir düğüne
bende heyecanla bekliyorum haberini canım:18::18:

canım sen hiç test yaptınmı adetin kaç gün geçti ben anlatırmısın:96:

cardelen senin nasıl olmustu hani sen inanamamıstın ya senındemi negatif çıkmıstı bastan bi anlatırmısın moral olsun banada

cardelen hamiş olduğunu eltine söyledinmi nasıl tepki verdi

canım selam hergün giremiyorum evde durmuyorum bu ara taşınıcaz yoğunum yani gelelim sorularına..bnm bat 3 hazirandı şuan 5 gün geçmiş durumda 3 gün geçtğinde evde test yaptım bellirsiz çift çıktı ertesi gün burdan gaz verdiniz ezgi sağolsun kan testi yaptrdm 393.4 çıktı yarın tekrar randevu verdi keseyi görücez.hani senin sorduğun negatif olayı şimdiye bizde kadar sayısız negatif gördük kimyasal yasadık eczaneler bizim yüzümzden zengin oldu ama sonuçta rabbim veriyor gördün mü??
sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor negatiflere lütfen üzülmeyin bende çok üzüldüm şimdiye kadar ama boşunaymş bebeğim kısmetiyle geliyor inş..ev de aldık

gelelim eltime,,,onun başı dönmeye midesi bulanmaya başlamış:neyse kaynanam duydğnda onada söylemiş oda beni aradı bnm kardeşim askerden gelmişti onu görmek istemişmişşşşlerde annenler müsait mi acaba diye aramış bu arada hayırlı olsun dediii

şimdi kız olsun diyoooo aramızda şimdi ki sorun bu bakalım kimin kızı olacak hahahaha çok eğlenceli dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…