- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.421
ayy aslında bir birey yetiştirmeyi düşününce insanın gözü korkuyor dünyaya çocuk çocuk getirmekten.. allah yardımcınız olsun canım, yollarından şaşırtmasın çocuklarınızı, kötü insanlarla karşılaştırmasın.. çok zor bişey aslında, çok çok büyük bir sorumluluk..
ayyy meltemm çok umutluyum ben yaa ama adet olursam çok pis morarıcam heee
Allah kolaylık versın cidden dogurmak buyutmek sorun degıl yetiştirmek dahada zor herşeyden cabuk sıkılıyorlar bıde :97: neyse dogsunlarda düşünücez artık bıseyler
üzülücez tabıkıde elimizde olmadan ama ben daha cok hırs yapıcam bılıyorum soğan kürü incir kürü hayıt tohumu klomen menegon en varsa yerim valla
bu ay olmazsa ben 1 ay izin verdim kendime tatil matil derken kafa dinlicem, temmuz sonundaki adetimlede artık klomen ve iğneye geçicez bakalım hayırlısı ne ise o olsun canım yaa.. her zaman derim yine diyorum, evet çok istiyorum , bu ay olmasını hele çok çok istiyorum ama bu bana hayır getirmeyecekse olmasın, rabbim bilir vereceği zamanı
günaydın kızçeler
kızlar benim çıkmam gerekk,dün gece düğünümüz vardı,şehir dışından gelen misafirlerimiz vardı,sabah erkenden ev boşaldı,hiç bişey yapamadım daha,ev savaş alanıı,akşama kadar anca çıkarım içindenöpüyorum hepiniziii kendinize iyi bakınn
aynen haklısın bu konuda..
bende öyle düşnüüyorum kardesımmın eylulde düğünü var o yüzden yaz dönemı bende rahat bırakıcam ekimdede çatlatma iğnesi eger oda olmazsa aşılama yaptırmayı düşünüyorum kısmetse..
Ya arkadasım balıkesirde aşılamayı 100 tlye yaptırmıs şaşırdım bana dr 600 tl dedi:26:
günaydın kızçeler
günaydın kızçeler
bu ay olmazsa ben 1 ay izin verdim kendime tatil matil derken kafa dinlicem, temmuz sonundaki adetimlede artık klomen ve iğneye geçicez bakalım hayırlısı ne ise o olsun canım yaa.. her zaman derim yine diyorum, evet çok istiyorum , bu ay olmasını hele çok çok istiyorum ama bu bana hayır getirmeyecekse olmasın, rabbim bilir vereceği zamanı
nasılsın aşkitom...günaydın aşkitommm
hadi sana kolay gelsin tatlım
maalesef bunların standart bir ücreti yok heryerde değişiyor, hele bursa maşallah bu konularda pek bi pahalı
hos geldın pasimm
kızceler ne demek ve hangı yöreye ait ne zamandır sorucam unutuyorum aklıma gelmısken
kızlar benim çıkmam gerekk,dün gece düğünümüz vardı,şehir dışından gelen misafirlerimiz vardı,sabah erkenden ev boşaldı,hiç bişey yapamadım daha,ev savaş alanıı,akşama kadar anca çıkarım içindenöpüyorum hepiniziii kendinize iyi bakınn
selam kızlar umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız..ama kafaya takmamak çok önemliymiş..doktorlar hep böyle söylüyo ne zamansa vakti ozaman ben artık hiç bi gün takip etmiyorum benim en yakın arkadaşım 1 sene uğraştı hiçbir sorun olmadığı halde bebiş olmadı ne zaman bıraktı düşünmeyi yeni hamiş oldu işe falan girdi kafaya takmadı yani..doktorumda bana demişti ama ben geçen ay dinlemedim onu bir heyecan bir heyecan yaptım kasmışım kendimi..gerçi bizim daha 4 ay oldu ama bakalım..
nasılsın aşkitom...
günaydın aşkitommm
hadi sana kolay gelsin tatlım
maalesef bunların standart bir ücreti yok heryerde değişiyor, hele bursa maşallah bu konularda pek bi pahalı
Günaydınnn canım hoşgeldin tekrarrr,sabah seslendim ama duymadınn,geçmişi okuyordun sanırım sonrada çıktın...
yanı bende bursadayım fiyata bak iste 600 tl
haklısın canım stres yapmamak lazımm ama elde değil işte
çok şükür iyiyim aşkitom heyecanla bekliyorum:18::18:
sen nasılsın? özlettin yine kendinii
canım sen hiç test yaptınmı adetin kaç gün geçti ben anlatırmısın:96:
cardelen senin nasıl olmustu hani sen inanamamıstın ya senındemi negatif çıkmıstı bastan bi anlatırmısın moral olsun banada
cardelen hamiş olduğunu eltine söyledinmi nasıl tepki verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?