Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

niye hastaneden kız başka yerde buluşamıyomuyuz

bu arada benim sadece çekildiği gün akıntım oldu o da 1-2 saat sonra tamamen normale döndü

olur tabı neden olmazsın görüşelim cidden
ayy anam benım sular seller gibi ne var ne yok cıktı içimden
5-6 gun yanı düşün

anestezisiz 400 tl dediler anestezi ile 500 tl verdik
Amann siz bursada ne kadar pahalı yaşıyorsunuz.
bursalı bi arkadaşım geldi evimi nasıl beğendi oysa burda benimki gibi evler çok çok iyi ve geniş sayılmıyor onun gözüne büyük geldi.benim ev 3+1 ve 145 m2 kirası da 330. oysa burda yeni yapılanlar hep 170 m2, 4+1 ve daha büyük.kirası da en fazla 500 dür en güzel evin.orda ve istanbulda küçükmüş evler. ve hayat da pahalı. oysa ki bursayı çok severim ben. tercihlerimde konya haricinde bi tek bursa vardı ama sonlarda zaten ilk tercih ettiğim okul çıktı
karanfil hoşgeldin tatlım

Hoşbulduk sağolasın canım.

ben de iyiyim şükür sabah hafif kahve bi akıntı geldi benim adetlerden 1 hafta 10 gün önce öyle bi geliyor. o yüzden moralim bozuldu biraz ama şimdi geçti iyiyim.

600 lira benım kiram 140m2 650 yapacak ev sahıbı deliriyorum karsım yenı tutuldu 550 ye ben 3 senedir fazla kıra verıyorum

canım burası gerçekten pahalı ama yeni yapılan evlerin hepsi geniş burda.. ama çok pahalı, kiralar 650den başlıyo 3000 e kadar gidiyo benim oturduğum semtte..
benim evim 160 m2 3+1 yaz sonunda 180.000 tl ye aldık düşün, antalyada bile o paraya 2-3 ev alırsın

ben de iyiyim şükür sabah hafif kahve bi akıntı geldi benim adetlerden 1 hafta 10 gün önce öyle bi geliyor. o yüzden moralim bozuldu biraz ama şimdi geçti iyiyim.

tatlım yumurta catladıgı zamanda bazı kişilerde o şekilde akıntı oluyormus belkide öyledir senınde:26:
adet olmadan 10 gün önce catlıyordur yumurtam

600 lira benım kiram 140m2 650 yapacak ev sahıbı deliriyorum karsım yenı tutuldu 550 ye ben 3 senedir fazla kıra verıyorum

Konyada kiralar düştü. hoş türkiye genelinde düştü. Eskilerden neydi öyle yeni oturan eskisinin nerdeyse iki katı para vererek otururdu enflasyon düşünce yeni oturanlar daha ucuza oturuyor. bir de tokiler yapıldı ya.

doktor sonucu aldı alttan kontrol edelim bakalım dedi tamam dedim şimdi internetten hesapldım 5+0 cuma günü 1600 değerde olacak acaba kese ile birlikte kalp atışı duyarmıyım..

cidden acayip pahalı ama sağlam yapıyorlar evleri içinide kalitelı döşüyorlar canım Hayırlı Olsun gule gule oturun darısı bızım basımıza
bende bı ev almak cok istıyorum para biriktiriyorum 12 bin lira bırıktırebıldım daha

inşallah canım rabbim herkese nasip etsin, bizde kayınpeder desteği olmasa zor alırdık
nerdesin sen bursada ben ertuğrulkentteyim

konyada da 160 lık evler 150 bin civarındadır ama kiralar nispeten daha ucuz.
tatlım yumurta catladıgı zamanda bazı kişilerde o şekilde akıntı oluyormus belkide öyledir senınde:26:
adet olmadan 10 gün önce catlıyordur yumurtam

ama benim koyu yumurta akı kıvamlı akıntı geleli 8-9 gün oldu yumurtlamayla çatlama arası bu kadar zaman geçer mi?
ezgcik biliyosan sen de cevap ver

tatlım hiç belli olmaz bak benim de o akıntıdan 4 gün sonra çatladı sen yine de değerlendir bence bu akşamı

inşallah canım rabbim herkese nasip etsin, bizde kayınpeder desteği olmasa zor alırdık
nerdesin sen bursada ben ertuğrulkentteyim

gemlikteyım kuzum ben orası baya bı uzak..
ama eşim cok begenıyor ertugrul kentı tanıdıklarımız var onlarda ev aldılar oradan cokta guzelmıs evleri bayada genısmıs bı gidemedik..

hakkaten karanfilim yaa sen çalışmaları bırakmadın inşallah:26::26:

günaşırı devam ediyor. ve bugün ateşim 37 çıktı
ama tabi bu sefer 6.30 da değil 9.30 da ölçtüm hiç duymamışım saatin sesini. deli gibi uyuyorum şu günlerde. hani erkek arılar n hücrelidir de herşeyden çabuk ve ilk etkilenir ya radyasyondan filan ben de onlar gibiyim havalar ısındı ya bi anda sersem gibi kaldım.

gemlikteyım kuzum ben orası baya bı uzak..
ama eşim cok begenıyor ertugrul kentı tanıdıklarımız var onlarda ev aldılar oradan cokta guzelmıs evleri bayada genısmıs bı gidemedik..

wuuuuu sen baya uzaksın ama deniz kenarındasın o da ayrı bir güzel
evet burası acaip değişti ve gelişti son günlerde gelmediyseniz gelince tanıyamayabilirsiniz yanii
yeni yerleşim yeri olunca tabii güzel oldu bayaa

şöyle sölim cnm ben ayaklarımı üşütünce acılı bi agrı olur kasıgımda ve öyle bı akıntı yasarım zamansız o yuzden sen bu gunleri degerlendır bence

doktor sonucu aldı alttan kontrol edelim bakalım dedi tamam dedim şimdi internetten hesapldım 5+0 cuma günü 1600 değerde olacak acaba kese ile birlikte kalp atışı duyarmıyım..

kese görünürde canım kalp atışı için erken sat neydi senin benim 23 nisandı
ama dr bir hafta geç yumurtlamışsın dedi

sen bu işi kıvıramıycan anladım ben uykucuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…