Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet bunu bizde herkez kadar iyi biliyoruz ama düşünmedende edemıyoruz herseyın hayırlısı Olsun daha önce korunmusmuydunuz peki?
cunku ben ilk evlendıgımde 9 ay korundum ve korunmayı bıraktıktan sonra 8. ayda hamıle kaldım nekadar korunursan o kadar sürede hamıle kalıyormussun ...

ayy ben çok yorgunum..
koşturmaca
dün sabahtan kurstaydım..
öğleden sonra kıyafet arayışına girdim..
en sonunda dedim gitmiyorum hiçbir düğüne
bende heyecanla bekliyorum haberini canım:18::18:

canım benim çok yorma sen de kendinii
ama bu koşuşturmalar iyi oldu bu ay bi güzel dinlendi kafan

hay bu eltilerin kaynanaların hemı ben nefret ediyorum yaa
benım kaynanamda kız istıyor diğer torunlar erkek bıde 2 oglu var o yüzden
cocugum olmasını hıc ıstemıyorlar gercı cunku hala ayrılırım ümidi var onlarda bu kadar fesatlık olmaz yanı canım

rüzgarcım tabiki ben 4senelik evliyim korunduk haliyle daha yeni bebek kararını verdik..ama canım bilmiyorum benim arkadaşım 6 sene sonra istedi 2 ayda kaldı dediğin gibi bişey varmı bilemiyorum...yani benim çevremde pek öyle hemen çocuk yapan yok bir kaç sene sonra yaptı hep arkadaşlarımız yani biraz tadını çıkardık güzelim..bakalım bizde 4 aydır çalışıyoruz ama geçen ay düzenliydi eşim çok yoğun çalışıyor yapabildiğimiz kadar yaptık..

Allah gonlune göre verir inşallah tatlım.. Çalışmaları uzun tutun yumurtlaama dönemı öncesı ve sonrası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…