- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.441
yanı bende bursadayım fiyata bak iste 600 tl
selam kızlar umarım en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alırız..ama kafaya takmamak çok önemliymiş..doktorlar hep böyle söylüyo ne zamansa vakti ozaman ben artık hiç bi gün takip etmiyorum benim en yakın arkadaşım 1 sene uğraştı hiçbir sorun olmadığı halde bebiş olmadı ne zaman bıraktı düşünmeyi yeni hamiş oldu işe falan girdi kafaya takmadı yani..doktorumda bana demişti ama ben geçen ay dinlemedim onu bir heyecan bir heyecan yaptım kasmışım kendimi..gerçi bizim daha 4 ay oldu ama bakalım..
ayy ben çok yorgunum..
koşturmaca
dün sabahtan kurstaydım..
öğleden sonra kıyafet arayışına girdim..
en sonunda dedim gitmiyorum hiçbir düğüne
bende heyecanla bekliyorum haberini canım:18::18:
anaaaaa kız sen de mi bursadaydınn
nerde dediler 600 tl
canım benim çok yorma sen de kendinii
ama bu koşuşturmalar iyi oldu bu ay bi güzel dinlendi kafan
:80:
jimerde canım Sgk anlasması var rapor cıkarıyorlar ilaçları devlet karsılıyormus :26:
evet hemde nasıl iyi geldi..
hele temmuz ayı çok eğlenceli geçecek 2 düğün ..
deniz kumsal...
transfer öncesi beynim tamamen boşalacak...
canım selam hergün giremiyorum evde durmuyorum bu ara taşınıcaz yoğunum yani gelelim sorularına..bnm bat 3 hazirandı şuan 5 gün geçmiş durumda 3 gün geçtğinde evde test yaptım bellirsiz çift çıktı ertesi gün burdan gaz verdiniz ezgi sağolsun kan testi yaptrdm 393.4 çıktı yarın tekrar randevu verdi keseyi görücez.hani senin sorduğun negatif olayı şimdiye bizde kadar sayısız negatif gördük kimyasal yasadık eczaneler bizim yüzümzden zengin oldu ama sonuçta rabbim veriyor gördün mü??
sağlıklıyız elimiz ayağımız tutuyor negatiflere lütfen üzülmeyin bende çok üzüldüm şimdiye kadar ama boşunaymş bebeğim kısmetiyle geliyor inş..ev de aldık
gelelim eltime,,,onun başı dönmeye midesi bulanmaya başlamış:neyse kaynanam duydğnda onada söylemiş oda beni aradı bnm kardeşim askerden gelmişti onu görmek istemişmişşşşlerde annenler müsait mi acaba diye aramış bu arada hayırlı olsun dediii
şimdi kız olsun diyoooo aramızda şimdi ki sorun bu bakalım kimin kızı olacak hahahaha çok eğlenceli dimi??
siz yine 600 ile kurtaracaksınız..
ben geçen yaz 950 tl ye yaptırdım hemde 2 defa
anaa ben de jimere gidiyorum, doktorun kim kuzum?
ee bu 600 tl sgk farkı mı yoksa rapor çıkarmazsan özel fiyatı mı
Söylememmmmm
anammm kıyamam sana bennn
anaa ben de jimere gidiyorum, doktorun kim kuzum?
ee bu 600 tl sgk farkı mı yoksa rapor çıkarmazsan özel fiyatı mı
şak şaka suat hazere gidiyorum canım ben .. tüp bebek merkezi bölümündeki
sen kıme gidiosun?
ee doktorun sana kalsın da diğer sorumu cevapla barii
söylememmmmm
dermişim
türkan hanıma gidiyorum cnm
Hımm nasıl iyimi barı:26:
rüzgarcım tabiki ben 4senelik evliyim korunduk haliyle daha yeni bebek kararını verdik..ama canım bilmiyorum benim arkadaşım 6 sene sonra istedi 2 ayda kaldı dediğin gibi bişey varmı bilemiyorum...yani benim çevremde pek öyle hemen çocuk yapan yok bir kaç sene sonra yaptı hep arkadaşlarımız yani biraz tadını çıkardık güzelim..bakalım bizde 4 aydır çalışıyoruz ama geçen ay düzenliydi eşim çok yoğun çalışıyor yapabildiğimiz kadar yaptık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?