- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.461
valla ben dokrotumu değiştirip ona döndüm 2 kere gittim şimdilik ama çok memnunum.. bir kere acaip cana yakın güleryüzlü ve ilgili bir bayan.. hakkında da çok güzel haberler aldım ben öncesinde araştırdım çünkü..
selam hanımcıklar nasılsınız???
ben çook iyiyim beta değerim yükseliyor 174 den
3036 ya çıktı pazartesi inşallah kalp atışlarınıda duyarız :18::18:
hepinize dua ediyorum allahım gönlünüze göre versin inşallah
emeklerinizi boşa çıkarmasın
ben hastaneye iyi dedikleri icin gittim bursanın ybancısıyım
baska bı doktor vardı o hastanede memnun kalmadım adam cok soguk bişeydı resmen devlet hastanesine gidiyormusuz gibi ilgisiz davranıyordu sonra kalktı ben sizin durumunuzdakı hastalarla suat bey ılgılenyor dedi nie bastan söylemedınız die baya bi tepki gösterdım adam bana normal ultrasonla bakıp bu rahımle hamıle kalamazsın dedi 3 gün agladım:85:
sonra suat beyle görüştük vajınal muayene ettı rahımde hıcbısey yok dedi düşün yanı aradakı farkı rahım filmindede bısey cıkmadı herşey normal psikolojımı cok etkıledi o doktor benım ondan bırazda zor toparlıyorum sanırım
evet canım doktor çok önemli ben de türkan hanım sayesinde artık bu kadar umutluyum, öyle güzel konusuyoki, benim bütün tetkiklerimden sonra ohooo çok çocuk doğurursun sen az sakin ve sabırlı ol falan dedi, moralman çok düzeltti beni.
ama hastane 5 yıldızlı benim rahim filminden önce yatışımı yaptılar yani 3-5 gün kalasım geldi hastanede
doğumu da orda yapmak istiyorum allah nasip ederse biraz pahalı ama napalımm
merhaba kızlar...
merhaba hoşgeldin nasılsın
yemıne dıyorum aynı seyleri düşünmusuz süperdi ya Allah düşürmesinde eksikliğinide göstermesın cok rahattım bende..
ne kadar cekıldı film ?
selam hanımcıklar nasılsınız???
ben çook iyiyim beta değerim yükseliyor 174 den
3036 ya çıktı pazartesi inşallah kalp atışlarınıda duyarız :18::18:
hepinize dua ediyorum allahım gönlünüze göre versin inşallah
emeklerinizi boşa çıkarmasın
mrb canım hsg sefalar getırdın:82:
aynen canım bende öyle..anestezisiz 400 tl dediler anestezi ile 500 tl verdik
aynen canım bende öyle..
benım rahım fılmı sanrası cok akıntım geldı 5-6 gun sürdü herkesın 2 gun sürüyormus
sen benden 1 ay sonra cektırdın sanırım rahım fılmını
ayy bıgün hastanede bulusalım bari
cnm ne zaman duyucaksın kalp atışlarını hangi haftada.bnmki pazartesi günü 393 tü cuma günü1600 olması lazım dedi doktor inşallah yükselir.kalp atışlarını merak ediyorum
evet canım cok sukur iyiyim calısmalar süper devam edıyor eşiminde destegı benı cok etkıledı bugün drun ilişki önerdıgı son günüydü dün gece saatı kurmus sabah verimli oluyor spermler die kalkmıs erkenden halvete girdikhoşbulduk sağolasın. nasılsın? moraller yerinde gördüğüm kadarıyla maşallah.
kız melteemmm bu ay hamiş kalalım bakarsın karşılıklı odalarda yatarız doğumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?