Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam hanımcıklar nasılsınız???
ben çook iyiyim beta değerim yükseliyor 174 den
3036 ya çıktı pazartesi inşallah kalp atışlarınıda duyarız :18::18:
hepinize dua ediyorum allahım gönlünüze göre versin inşallah
emeklerinizi boşa çıkarmasın

ben hastaneye iyi dedikleri icin gittim bursanın ybancısıyım
baska bı doktor vardı o hastanede memnun kalmadım adam cok soguk bişeydı resmen devlet hastanesine gidiyormusuz gibi ilgisiz davranıyordu sonra kalktı ben sizin durumunuzdakı hastalarla suat bey ılgılenyor dedi nie bastan söylemedınız die baya bi tepki gösterdım adam bana normal ultrasonla bakıp bu rahımle hamıle kalamazsın dedi 3 gün agladım:85:
sonra suat beyle görüştük vajınal muayene ettı rahımde hıcbısey yok dedi düşün yanı aradakı farkı rahım filmindede bısey cıkmadı herşey normal psikolojımı cok etkıledi o doktor benım ondan bırazda zor toparlıyorum sanırım

saolasın tatlım sende hayırlısıyla kucagına alırsın bebeğini

evet canım doktor çok önemli ben de türkan hanım sayesinde artık bu kadar umutluyum, öyle güzel konusuyoki, benim bütün tetkiklerimden sonra ohooo çok çocuk doğurursun sen az sakin ve sabırlı ol falan dedi, moralman çok düzeltti beni.

ama hastane 5 yıldızlı benim rahim filminden önce yatışımı yaptılar yani 3-5 gün kalasım geldi hastanede
doğumu da orda yapmak istiyorum allah nasip ederse biraz pahalı ama napalımm

Son düzenleme:

yemıne dıyorum aynı seyleri düşünmusuz süperdi ya Allah düşürmesinde eksikliğinide göstermesın cok rahattım bende..
ne kadar cekıldı film ?

cnm ne zaman duyucaksın kalp atışlarını hangi haftada.bnmki pazartesi günü 393 tü cuma günü1600 olması lazım dedi doktor inşallah yükselir.kalp atışlarını merak ediyorum

kız melteemmm bu ay hamiş kalalım bakarsın karşılıklı odalarda yatarız doğumda

Son düzenleme:
anestezisiz 400 tl dediler anestezi ile 500 tl verdik
aynen canım bende öyle..
benım rahım fılmı sanrası cok akıntım geldı 5-6 gun sürdü herkesın 2 gun sürüyormus
sen benden 1 ay sonra cektırdın sanırım rahım fılmını
ayy bıgün hastanede bulusalım bari

niye hastaneden kız başka yerde buluşamıyomuyuz

bu arada benim sadece çekildiği gün akıntım oldu o da 1-2 saat sonra tamamen normale döndü

cnm ne zaman duyucaksın kalp atışlarını hangi haftada.bnmki pazartesi günü 393 tü cuma günü1600 olması lazım dedi doktor inşallah yükselir.kalp atışlarını merak ediyorum

canım 1000 değerini geçince kese görünüyormuş 7-10 hafta arası diye biliyorum ama
tam emin değilim geçen hafta kese görünmedi değerim 41 di vajinal yaptırmak istemedim
pazartesi gidecem kısmetse çook heyecanlıyım

hoşbulduk sağolasın. nasılsın? moraller yerinde gördüğüm kadarıyla maşallah.
evet canım cok sukur iyiyim calısmalar süper devam edıyor eşiminde destegı benı cok etkıledı bugün drun ilişki önerdıgı son günüydü dün gece saatı kurmus sabah verimli oluyor spermler die kalkmıs erkenden halvete girdik sende keyıfler nasıl tatlım?
kız melteemmm bu ay hamiş kalalım bakarsın karşılıklı odalarda yatarız doğumda

Ayy hadi inşallahhhh Bacımmmmmmm Harıka Olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…