Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yapmam mı kan testi bilem yaptırdım negatif az öncede kendim yaptım tek cızık

hayırlısı olsun canım..
zamanı değil demekki..
ama hala adet olmamışsın..
bi arkadaşımız adet geçtikten 3 gün sonra kanda 0.1 çıktı..
şimdi değeri 3000 lerde pazartesi kalp atışı görecek..
hayat mucizelerle dolu

evet ben sadece tedavi sürecinden sıkıldım birde ben erzurumdayım ve burada özel doktor imkanı yok devlet hastaneleride malum özel hastanelerdeki doktorlarıda pek taavsiye etmiyorlar bakalım artık hepimiz için hayırlısı umarım en kısa zamanda güzel haberlerimizide paylaşırız:)

dünde pembiq bahsetti benzer bi olaydan aynısımı bilmem inş öyledir ben umudu kesmitim mate cayına başlayıp kilo verme cabalarına gircektim dün gece göğsüm çekti ilgimi resmen ucunun etrafı çevrilmiş minik noktalarla çiçek açmış gibi ötekinde bişey yok o yüzden tekrar umutlandım

evet canım aynı arkadaştır...
adet olana kadar umudunu kaybetmek yok..
inşallah bebeğin seninledir canım

canım benim ablamda 2 bebeğini pıhtılaşma nedeniyle kaybetti...
ama o dediğin iğneyi kalçadan oluyordu..
acaba farklı iğnelermi:26::26:

yok canim ayni ignee heryerden vuruluyoo.kalça bacak göbek kol........aa demek ablanda benim gibi peki bebişi varmii:26:

bu arada akıntı ile de tahmin yürütenler var benim akıntım bembeyaz ve yapışkan o gelirken hissediyorum zaten belim ağrıyo adet olcakmışım gibi

canimm sadece folik aist içiyorumm. hamile kalınca bebe aspirini vee kolumdan hergün igne yiycemm.suanda hamilelik için bekliyorum

canım bende yeni kürtaj olduğum için doktor temmuza kadar bekle hamilelik için dedi temmuzda korunmayı bıraktığında bebek aspirinine başlarız hamile kalıncada iğneye başlıycaz dedi folik asit kullanıyorum şu anda bu arada hatayda ikamet ediyormuşsun profilinden baktımda bende hataylıyım neresindesin sen ?

yok canim ayni ignee heryerden vuruluyoo.kalça bacak göbek kol........aa demek ablanda benim gibi peki bebişi varmii:26:

ablamın 2 tane maşallah allah bahtlarını güzel eylesin..
ablam kzında bi sorun yaşamadan doğum yaptı..
sonra kızı 6 yaşına gelince tekrar hamile kaldı...
3 aylık düşük yaptı...
sonra ara verdiler..
tekrar hamile kaldı..
bu defa 4.5 aylıktı kanaması ve suyu geldi normal doğum yaptı onuda tabi yaşamadı..
ama bebek canlı doğmuş...
sonra araştırıldı faln..
pıhtılaşma çıktı...
hamile kalınca 9 ay yattı izin aldı ablam ebe..
bu iğneden oldu günde 2 defa...
şimdi 7 yaşında oğlu..

merkezz canimm antakyaa yanii.sen nerdensinn.bende 2 ay önce kürtaj oldum doktor 3 ay koruma verdii ama ben dinlemiyorum canim.sadece kürtaj ayımda adet olana kadar ilişkiye girmedikk.sunada bekliyorum hamileligimiii.kalırsam insaalh igneye bASLIYCAM.BENDE 2 GEBELİK gecirdimm

canim insalah bende kalırım.ama ben biraz daha sanslıyım en azından erken ögrendim hastalıgımıı

canim insalah bende kalırım.ama ben biraz daha sanslıyım en azından erken ögrendim hastalıgımıı

evet canım kesinlikle şanslısın..
ablamın doktor hatası..
hiç araştırma gereği duymadı..ilk düşüğünde...
bizde 2. 4 ayı geçince umutlanmıştık ama o da sonu hüsran oldu...
şimdi çok şükür sağlıklı tam bir zeka küpü oğlu var..
seninde boy boy olacaklar sen hiçççç merak etme

ayy canim pasimm güzell pasimm saol insalah olur.sennide olcak bitraenm hiç merak etmee agostosta hala burda olursam güzel haberleri alcamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…