- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.741
yapmam mı kan testi bilem yaptırdım negatif az öncede kendim yaptım tek cızık
çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşamtmasın benimde evleneli 3 yıl bitti hiç korunmadım bir hamileliğim düşük oldu diğer kimyasal gebelik bazen bende dayanamıyorum ama her ay ümit etmeye devam ediyorum
kanda negatif hala kırmrzılar yok
hayırlısı olsun canım..
zamanı değil demekki..
ama hala adet olmamışsın..
bi arkadaşımız adet geçtikten 3 gün sonra kanda 0.1 çıktı..
şimdi değeri 3000 lerde pazartesi kalp atışı görecek..
hayat mucizelerle dolu
bendede kan pıhtılaşması çıktııı
hayırlısı olsun bakalım umarım hayırlı birşekilde sonuçlanır
geçmiş olsun canım peki bu süreç içerisinde ne yapıyorsun hamilelik için falan önlem amaçlı
dünde pembiq bahsetti benzer bi olaydan aynısımı bilmem inş öyledir ben umudu kesmitim mate cayına başlayıp kilo verme cabalarına gircektim dün gece göğsüm çekti ilgimi resmen ucunun etrafı çevrilmiş minik noktalarla çiçek açmış gibi ötekinde bişey yok o yüzden tekrar umutlandım
canimm sadece folik aist içiyorumm. hamile kalınca bebe aspirini vee kolumdan hergün igne yiycemm.suanda hamilelik için bekliyorum
canimm sadece folik aist içiyorumm. hamile kalınca bebe aspirini vee kolumdan hergün igne yiycemm.suanda hamilelik için bekliyorum
canım benim ablamda 2 bebeğini pıhtılaşma nedeniyle kaybetti...
ama o dediğin iğneyi kalçadan oluyordu..
acaba farklı iğnelermi:26::26:
yok canim ayni ignee heryerden vuruluyoo.kalça bacak göbek kol........aa demek ablanda benim gibi peki bebişi varmii:26:
canım bende yeni kürtaj olduğum için doktor temmuza kadar bekle hamilelik için dedi temmuzda korunmayı bıraktığında bebek aspirinine başlarız hamile kalıncada iğneye başlıycaz dedi folik asit kullanıyorum şu anda bu arada hatayda ikamet ediyormuşsun profilinden baktımda bende hataylıyım neresindesin sen ?
ablamın 2 tane maşallah allah bahtlarını güzel eylesin..
ablam kzında bi sorun yaşamadan doğum yaptı..
sonra kızı 6 yaşına gelince tekrar hamile kaldı...
3 aylık düşük yaptı...
sonra ara verdiler..
tekrar hamile kaldı..
bu defa 4.5 aylıktı kanaması ve suyu geldi normal doğum yaptı onuda tabi yaşamadı..
ama bebek canlı doğmuş...
sonra araştırıldı faln..
pıhtılaşma çıktı...
hamile kalınca 9 ay yattı izin aldı ablam ebe..
bu iğneden oldu günde 2 defa...
şimdi 7 yaşında oğlu..
canim insalah bende kalırım.ama ben biraz daha sanslıyım en azından erken ögrendim hastalıgımıı
kızlarrr yemek yemege geciyorum.gelirim sonra öptüm siziii
evet canım kesinlikle şanslısın..
ablamın doktor hatası..
hiç araştırma gereği duymadı..ilk düşüğünde...
bizde 2. 4 ayı geçince umutlanmıştık ama o da sonu hüsran oldu...
şimdi çok şükür sağlıklı tam bir zeka küpü oğlu var..
seninde boy boy olacaklar sen hiçççç merak etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?