- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.721
bende öyleee.hamileykennn çiçegim yaprak dökmişştüü.oturdum ona agladım acaaba bi hastalıkmı oldu diyeee........
öylesine yoruldumki artık hiç enerjim kalmamış gibi hissediyorum kendimi üstüne bide öyle yoğun hayatım varki kapıyı pencereyi kapatıp herşeyi bırakıp günlerce uyumak istiyorumAllah herkesin gönlüne göre versin ..
ne kadar güzel umut dolu olmak bende oyleyım dun geceden berı. dun aksam sol gogsum dıkkatımı cektı ucunun etrafı mınık mınık mınık beyaz noktalarla cevrılmıs ılk kez oldu boyle bısey aslında hem korktum bı sorun var mı dıye hem umutlandım belırtımıdır dıye
öylesine yoruldumki artık hiç enerjim kalmamış gibi hissediyorum kendimi üstüne bide öyle yoğun hayatım varki kapıyı pencereyi kapatıp herşeyi bırakıp günlerce uyumak istiyorumAllah herkesin gönlüne göre versin ..
5 gün geçti adetim
5 gün geçti adetim
canimm ben hAmileyken öyle olmusstu.hem 2 gebeligimdede.o yüzden ben ilk olarak onlara bakarım
5 gün geçti adetim
test yapmadınmı
ben şimdiye kadar günde ortalam 5 testten 3 gün öncesinide sayarsak 50 tane test yapmıştım
hoşgeldin canım sen ne kadardır istiyosunki bebek bu kadar yorulmuşsun
test yapmadınmı
ben şimdiye kadar günde ortalam 5 testten 3 gün öncesinide sayarsak 50 tane test yapmıştım
test yapmadınmı
napalım artık ota b.ka ağlıycaz 9 ay kesin biz
hemen test yapsana nasıl sabredebiliyorsun ben bile heycanlandım umarım herşey istediğin gibi ilerler
teşekkür ederim canım ben 2 senelik evliyim ama ilk sene biz istemedik sonra dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı doktor tavsiyesiyle 1 sene kadar bekledik sonra ilk ay hamile kaldım ama bu defada 2 aylık bebeğim karnımda öldü test falan yaptık kan pıhtılaşması çıktı bende şimdi doktor tavsiyesi ile temmuza kadar bekliycem ama o kadar yıprandımki kontrollerden çok sıkıldım ve 3 ay kadar oldu kürtaj olalı ama hala adet olmadım sanırım birazda bu sıkıyor beni
teşekkür ederim canım ben 2 senelik evliyim ama ilk sene biz istemedik sonra dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı doktor tavsiyesiyle 1 sene kadar bekledik sonra ilk ay hamile kaldım ama bu defada 2 aylık bebeğim karnımda öldü test falan yaptık kan pıhtılaşması çıktı bende şimdi doktor tavsiyesi ile temmuza kadar bekliycem ama o kadar yıprandımki kontrollerden çok sıkıldım ve 3 ay kadar oldu kürtaj olalı ama hala adet olmadım sanırım birazda bu sıkıyor beni
aaa doğru yaa pardon canım senin kan testi negatifti dimi ama yükselme vardı
bence kesin geç döllenme var sende
canım neden bu kadar umutsuzsun..
ne kadar oldu bebek çalışmaları...
öyle eve kapanmakla sadece kendini ve eşini üzersin...
çık sokağa at kendini...
yaz geldi heryer cıvıl cıvıl...
için açılır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?