Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hoşgeldin canım sen ne kadardır istiyosunki bebek bu kadar yorulmuşsun

canimm ben hAmileyken öyle olmusstu.hem 2 gebeligimdede.o yüzden ben ilk olarak onlara bakarım

canım neden bu kadar umutsuzsun..
ne kadar oldu bebek çalışmaları...
öyle eve kapanmakla sadece kendini ve eşini üzersin...
çık sokağa at kendini...
yaz geldi heryer cıvıl cıvıl...
için açılır...

hoşgeldin canım sen ne kadardır istiyosunki bebek bu kadar yorulmuşsun

teşekkür ederim canım ben 2 senelik evliyim ama ilk sene biz istemedik sonra dış gebelik geçirdim ve sağ tüpüm alındı doktor tavsiyesiyle 1 sene kadar bekledik sonra ilk ay hamile kaldım ama bu defada 2 aylık bebeğim karnımda öldü test falan yaptık kan pıhtılaşması çıktı bende şimdi doktor tavsiyesi ile temmuza kadar bekliycem ama o kadar yıprandımki kontrollerden çok sıkıldım ve 3 ay kadar oldu kürtaj olalı ama hala adet olmadım sanırım birazda bu sıkıyor beni

çok geçmiş olsun canım allah bir daha yaşamtmasın benimde evleneli 3 yıl bitti hiç korunmadım bir hamileliğim düşük oldu diğer kimyasal gebelik bazen bende dayanamıyorum ama her ay ümit etmeye devam ediyorum

bendede kan pıhtılaşması çıktııı

canım herşeyde bir hayır vardır...
ben 6 yıldır bekliyorum
tüp bebekle hamile kaldım ama 8 haftalık kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum..
bak sen en azından hamile kalabiliyorsun.
birazcık sabır bu defa sonuna kadar seninle kalacak bebeğin....

çok yoğun bir dönem geçiriyorum okul sınavlar falan sadece dinlenmek istiyorum bide benim daha önceki hamileliklerim falan sorunlu olduğu için çok istiyorum ama cesaret edemiyorum hatta öyle bişey ki şu anda uyusam 1 sene sonra uyansam yanımdada bir bebek olsa ve onu ben doğurmuş olsam diye bile düşünüyorum üstüste kayıplar yaşamak gerçekten zor ama son günlerde en iyi yaptığım şey buraya üye olmak ve sizlerle tanışmak ssanırım birazda olsa iyi geldi bana iyiki varsınız okuyupta yorumsuz kalmadığınız içinde teşekkür ediyorum ayrıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…