- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.761
merkezz canimm antakyaa yanii.sen nerdensinn.bende 2 ay önce kürtaj oldum doktor 3 ay koruma verdii ama ben dinlemiyorum canim.sadece kürtaj ayımda adet olana kadar ilişkiye girmedikk.sunada bekliyorum hamileligimiii.kalırsam insaalh igneye bASLIYCAM.BENDE 2 GEBELİK gecirdimm
Selamün Aleykümmm
Nasılsınız kızlar?
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
Evitax,
xDimple,
YAW,
seabird67,
superisi87,
passifloraa,
pembiq
Benimde meleğim olsun diyen anne adaylarıııııııı,hayırlı akşamlar hepinizeee,
ben geldiiimmmm ben geldiiiimmm ben geldiiiimmmmm
biz geeeeelllldiiiiikkkkkk
merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya
hoşgeldinn ne cılgın şey onlar öyle
pembiq ve hüma hoşgeldinizzzzz
merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya
aynııı bennn
ayyy hoşbulduuukkk teyzeesiiii
gerçi henüz hüma tüplerimin birinde yolculukta ama olsuunnn
evetttt annesii minik kuşun hazırlanıyorr,eeee kolay değil 9 aylık bir yolculuğa çıkıyor prensess,en güzel yere yerleşmesi lazımmm
evetttt annesii minik kuşun hazırlanıyorr,eeee kolay değil 9 aylık bir yolculuğa çıkıyor prensess,en güzel yere yerleşmesi lazımmm
iyiyim sen nasılsın
merhaba canım.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah atlatırsın kısa zamanda.. sürekli yatman lazım senin, doktorun ilaç vermedi m düşüğe karşı, ya da iğne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?