Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Selamün Aleykümmm

Nasılsınız kızlar?
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (7 üye ve 2 ziyaretçi)
Evitax,
xDimple,
YAW,
seabird67,
superisi87,
passifloraa,
pembiq

ay canım çok sevindim ya bende antakyadanım şimdi görev için erzurumdayız tatillerde geliyorum antakyaya sen kürtajdan ne kadar sonra adet oldun canım

kızlar bu arada bişey soracam yeni olduğum için acemilik yaşıyorum kurcaladım biraz ama biyerlerde bulamadım mesela siz benim yazdığım şeyleri alıntı yapıp bana bişeyler yazıyorsunuz falan ya ben bunları nasıl takip edecem mesaj şeklinde falan geliyormu profilime yani yoksa ben mi takip etmeliyim biraz karışık ve saçma oldu ama umarım anlatabilişimdir

merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya

merhaba arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. düşük riski var diye nerdeyse 1 hafta oldu evde yatıyorum ama hala kahve rengi akıntılarım devam ediyo. bu konuda bilgisi olan varmı neden bitmiyo ya

merhaba canım.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah atlatırsın kısa zamanda.. sürekli yatman lazım senin, doktorun ilaç vermedi m düşüğe karşı, ya da iğne?

geçmiş olsun canım benimde öyle olmuştu hamileliğimde doktorum progestan tablet vermişti bana bebeğin tutunmasına yardımcı oluyormuş kullanıyormusun sen

merhaba canım.. allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah atlatırsın kısa zamanda.. sürekli yatman lazım senin, doktorun ilaç vermedi m düşüğe karşı, ya da iğne?

pembiq şimdi okuyunca jeton düştü benim allah bebişine yolculuğunu rahaaaatt rahat tamamlayıp anneciğinin kucağına inmeyi nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…