- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.801
hoşbulduk..
aleykümselam
yeni geldim
hoşbulduk saolasınmerhabaa tatlım,hoşgeldin......
ammiiiinnnn canımm.. rabbim hepimizin dualarını kabul etsinnn
hoşgeldin kuşuuummmm
canım genelde döllenmeden sonra hamilelik varsa akıntı kesilmez hiç derler ama adetten hemen önce de akıntı oluyor.. inşallah adet olmazsın, yeni mi başladı akıntın?
bomba gibiiiiiii
sen nasılsın???
yok hep vardı yumurtlama zamanı şeffaftı renksizdi sonra bi ara bembeyaz hafif sulu oldu sonra azaldı şimdide beyaz yapışkan peceteye bulaşır şekilde
Biliyorum..Sen ve _Hiranur_ zaten yokmuş oanda sayfada sayfadaki kullanıcları kopyalayımıştım.Neyse benim için çok önemli değilde, garipsedim oda dışar vurumdur
vaooww hüma haa
kızımız nasıl annesi?
hoşbulduk saolasın
vaooww hüma haa
kızımız nasıl annesi?
yok hep vardı yumurtlama zamanı şeffaftı renksizdi sonra bi ara bembeyaz hafif sulu oldu sonra azaldı şimdide beyaz yapışkan peceteye bulaşır şekilde
iyim bende kuşum..haberler sende tohum atma işi nasıl gidiyo bakalım
hoşbulduk saolasın
vaooww hüma haa
kızımız nasıl annesi?
canım yanlış analama da sen böyle vurgu yapınca açıklama ihtiyacı duydum.. biraz geçmişe bakıp gelseydin sayfada olduğum halde kalktığımı ve yarım saate döneceğimi yazmıştım.. yoksa kimsenin selamını almamak gibi bir huyum yoktur
Bende isim koydum bebişimeekızım olursa Ecrin,oğlum olursa Taha
evetttt hümaa teyzesiii
yola çıktığını umuyoruuummmmm
ayy canım inşallah bebişin yapıyodur yaa çok umut verici bir vakasın ama adet olursan üzülücem yaaaa
valla tohumu attık ürün vermesini bekliyoruzz
tatlım ecrin in anlamı ne? hoşmuş yaniii
Kim hamile?
Bakmadım tatlım geçmişi okumuyorum.Çünkü bildiğin gibi çok fazla kalamıyorum nette.Bu zamanıda sizinle bizzat sohbet edrek geçirmeyi okumakla geçirmemeyi terch ediyorum..İllaki öyledir bunu duyduğuma ayrıca sevindim..yanii zahmet edip açıkladığın için teşekkür etttim.
tatlım ecrin in anlamı ne? hoşmuş yaniii
Pembikomuzz hamileeeeeeeeeeee
inş bebiş yapıyodur canım, üzülme hayatım olursada yapacak bişeyimiz yok ki denicez denicez
Pembikomuzz hamileeeeeeeeeeee
Hadi be..Bende hamileyim yokmu başkaaaa
Allah ın hediyesi demek canım...
aqynen canımm durmak pes etmek yok
olana kadar yola devammmm
evet evettt
hemde 2 hafta 5 günlükkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?