Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canım genelde döllenmeden sonra hamilelik varsa akıntı kesilmez hiç derler ama adetten hemen önce de akıntı oluyor.. inşallah adet olmazsın, yeni mi başladı akıntın?

yok hep vardı yumurtlama zamanı şeffaftı renksizdi sonra bi ara bembeyaz hafif sulu oldu sonra azaldı şimdide beyaz yapışkan peceteye bulaşır şekilde

Biliyorum..Sen ve _Hiranur_ zaten yokmuş oanda sayfada sayfadaki kullanıcları kopyalayımıştım.Neyse benim için çok önemli değilde, garipsedim oda dışar vurumdur

canım yanlış analama da sen böyle vurgu yapınca açıklama ihtiyacı duydum.. biraz geçmişe bakıp gelseydin sayfada olduğum halde kalktığımı ve yarım saate döneceğimi yazmıştım.. yoksa kimsenin selamını almamak gibi bir huyum yoktur

hoşbulduk saolasın

vaooww hüma haa
kızımız nasıl annesi?

evetttt hümaa teyzesiii
yola çıktığını umuyoruuummmmm

yok hep vardı yumurtlama zamanı şeffaftı renksizdi sonra bi ara bembeyaz hafif sulu oldu sonra azaldı şimdide beyaz yapışkan peceteye bulaşır şekilde

ayy canım inşallah bebişin yapıyodur yaa çok umut verici bir vakasın ama adet olursan üzülücem yaaaa

iyim bende kuşum..haberler sende tohum atma işi nasıl gidiyo bakalım

valla tohumu attık ürün vermesini bekliyoruzz

hoşbulduk saolasın

vaooww hüma haa
kızımız nasıl annesi?

Kim hamile?

Bakmadım tatlım geçmişi okumuyorum.Çünkü bildiğin gibi çok fazla kalamıyorum nette.Bu zamanıda sizinle bizzat sohbet edrek geçirmeyi okumakla geçirmemeyi terch ediyorum..İllaki öyledir bunu duyduğuma ayrıca sevindim..yanii zahmet edip açıkladığın için teşekkür etttim.

Son düzenleme:

inş bebiş yapıyodur canım, üzülme hayatım olursada yapacak bişeyimiz yok ki denicez denicez

rica ederim sadece kimse üzerinde yanlış bir intiba bırakmak istemem

ayrıca ilk soruna da cevap vereyim ben kendimi hamile zannediyoruumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…