Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

rica ederim sadece kimse üzerinde yanlış bir intiba bırakmak istemem

ayrıca ilk soruna da cevap vereyim ben kendimi hamile zannediyoruumm

Bende aynı şekilde...Doğru anlaşılmak isterim senin gibi.Hayırlısı bakalım inşallahhh canım..Bende öyle zannediyorum ateşim 1 derece yükseldi yaklaşık bir haftadır 36.7yken bugün 36.8 e çıktı sen ateş konusunu biliyosun yorumlarmısın bu durumu bana iyimi kötümü bu?

ayy yükselmesi tabikii iyi canım normalde adete yakın düşer çünküüü

valla ben de biilmiyoruumm
ben gecikme de
olur diye garanti olsun dedim 24 haziran yazdım ama aslında 21 haziran
ama onu da geç ovulasyon günüme göre 19 haziran

sen seç istediğin birini

en güzeli kuşum boşver beklememiş olursun.1 temmuz diyelim biz garanti olsun 2 aylıkken falan öğreniriz artık

bana belirtilerini yazarmısın lütfen, benim sol göğsümün ucunda minik minik beyaz noktalar sardı akıntım var süt kesiği şeklinde adetim 5 gün gecti ama kan testi 2 den küçük çıktı

Tatlım benim baş dönmesi mide bulantısı gibi klasik bir durumum yok..Atşimi ölçüyorum sürekli pek anlamasamda bilenler durumun iyi oldugunu söylüyor.Akıntım var beyaz uzamayan sümük gibi ve kokusuz.Sol kasığımda dünden beri belli aralıklarla göz seğirmesi şeklinde brşeyler hissediyorum.AşAĞI iniyor gittikçe.Bugünde ateşim yükseldi 1 derece.Eh birde bel ağrım var ama o normaldede var.

kızlar bu arada bişey soracam yeni olduğum için acemilik yaşıyorum kurcaladım biraz ama biyerlerde bulamadım mesela siz benim yazdığım şeyleri alıntı yapıp bana bişeyler yazıyorsunuz falan ya ben bunları nasıl takip edecem mesaj şeklinde falan geliyormu profilime yani yoksa ben mi takip etmeliyim biraz karışık ve saçma oldu ama umarım anlatabilişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…