- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.841
yok kız sare koymayalım ozaman, çok saf temiz kalpli olur sonra hemen kandırırlar kızçelerimizi
Tatlım benim baş dönmesi mide bulantısı gibi klasik bir durumum yok..Atşimi ölçüyorum sürekli pek anlamasamda bilenler durumun iyi oldugunu söylüyor.Akıntım var beyaz uzamayan sümük gibi ve kokusuz.Sol kasığımda dünden beri belli aralıklarla göz seğirmesi şeklinde brşeyler hissediyorum.AşAĞI iniyor gittikçe.Bugünde ateşim yükseldi 1 derece.Eh birde bel ağrım var ama o normaldede var.
kızlar bu arada bişey soracam yeni olduğum için acemilik yaşıyorum kurcaladım biraz ama biyerlerde bulamadım mesela siz benim yazdığım şeyleri alıntı yapıp bana bişeyler yazıyorsunuz falan ya ben bunları nasıl takip edecem mesaj şeklinde falan geliyormu profilime yani yoksa ben mi takip etmeliyim biraz karışık ve saçma oldu ama umarım anlatabilişimdir
ayy bence bekle ama sabredebilecekmisin
sen çok yaşa emi..bende bi kez daha düşüneyim o zaman şu meseleyi
Çatlarım kız böyle müjde verme konularında çok sabırsızımdır,babalar gününde diyecem ama çok erken varsada çıkmazki,,
ben cıkıyorum herkese iyi akşamlar :79:
valla ben isimlerin anlamına çok önem veririm çünkü kişiliğe yansıdığına çok inanıyorumm
ben cıkıyorum herkese iyi akşamlar :79:
çok doğru tatlım bende aynı fikirdeyim.gerçekten kişi isminin anlamını taşıyor..seçerken ii karar vermek lazım
ben geldimm yimegimi yiğdimde geldimm.neyaptınıza bensiz önemli bi haber yoktur insalah
ben geldimm yimegimi yiğdimde geldimm.neyaptınıza bensiz önemli bi haber yoktur insalah
hoşgeldn bebişimmm
henüz patlayan bir bomba yokk
ayy durun bir listeyi ekliiiyiiiimmmm
hoşgeldin kuşumm afiyet olsunn....
Benimkiler 4 günlükler teyzesiii
ayy yükselmesi tabikii iyi canım normalde adete yakın düşer çünküüü
süper ya allahım kucağınıza almayı nasip etsin inş
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?