Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canim listede bi yanlışlıkk varr.merveyi hem hamile yazmıssın hemde listenin sonunA ATMISSIN

Ben nie yokum burdaaaaaaa

canım yükselebilir, aynı kalabilir, 0.1 derece düşebilir ama tekrar yükselir.. bunlar olumlu
ama 2-3 gün üst üste düşmeye başlar ya da aniden baya düşerse iyi değil adet geliyo ozaman

kızlar ben çıkıyorum öptüm sizi..ii akşamlar

iyi akşamlr canımmm

Ben nie yokum burdaaaaaaa

canım bilgilerini ver ekliyim seni de

Çıkmam gerekiyorr canlarr,eşim geliyormuş,gelmeden bi duş alam süslenem püslenem aklını alamda halvete girek bu gece adam isyanları oynuyor artık beş aydır gün aşırı Kendimi sapık hissetmeye başladım yaa töbe töbeee

BENDE ÇOK iyiyim ama kocamı özledimm.bugunn kocam izmire uctuu onun gelmesini bekliyorumm.bekarlıgımda gibi annem evinee geldim.kardesşlerimle hem sohbet ediyorum hemdee sizlerlerlee

Allah kavuştursun canım,anneciğin ellerinden öpüyorum,her ne kadar tanımasakta selam söyle bizden

canimm hAYırlı havletlerr benimkide gelsinn bizde gircez halveteee

hadi canım kolay gelsiinnn

hmm anladım sanırım teşekkür ederim çok sağol canım :)

rica ederim canım

19 haziran 1.bebek yaş 23 Yemek vakti..Herkeze iyi gecelerrr

ekliyorum canım.. iyi geceleerr

Allah kavuştursun canım,anneciğin ellerinden öpüyorum,her ne kadar tanımasakta selam söyle bizden

saol bitanemm.anneme hepinizden hemen hemen bahsettim.onunda slm varmişş.alalh hepinize bbekbek versindee başınızı kaşıyacak vakit bulamayın insalah diyooo

BENDE ÇOK iyiyim ama kocamı özledimm.bugunn kocam izmire uctuu onun gelmesini bekliyorumm.bekarlıgımda gibi annem evinee geldim.kardesşlerimle hem sohbet ediyorum hemdee sizlerlerlee

ağlıycam şimdi bende kocamı özledim oda diyarbakıra gitti göreve bnde yalnız başıma evde zaman geçirmeye çalışıyorum ay ne kadar alışmışım kocama ya nasılda yalnız hissediyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…