- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #31.881
sen kaçta giricin kızz
eşimi kovalarken bu şarkıyı söyliyecemm..
çık güzelim çık ortaya çık
halvetten saklanmak demek
mutluluğun formülü çok açık
bir sen bir ben ikide bebekkk
ağlıycam şimdi bende kocamı özledim oda diyarbakıra gitti göreve bnde yalnız başıma evde zaman geçirmeye çalışıyorum ay ne kadar alışmışım kocama ya nasılda yalnız hissediyorum kendimi
ağlıycam şimdi bende kocamı özledim oda diyarbakıra gitti göreve bnde yalnız başıma evde zaman geçirmeye çalışıyorum ay ne kadar alışmışım kocama ya nasılda yalnız hissediyorum kendimi
Allah kavuştursun Canım eşin bizim memleketteymiş...
aha benımkını zorla namaz kıldırmaya gonderdım gelsın de vakıt zaman geldı saat 22.00 da dr tavsıyesı
benimkii saat 1 de gelcek.eve git mitt 2de ancak gireriz sanirsamm
çok geç bi saat bana göre uykusuzken zor oluyo yaaa
evett bencede öylee ama yarin işe geç gidecek yaaa oyüzden sabah kalkma kaygısı yok kafası rahat diya yapar zaarr:26:
kızlar ben çıkıyoruumm
hepinize iyi gecelerr
hayırlı işleerr
bızım yörelerden oldugun ne kadar belli bende adanalıyım ama marasta yasıyorum zaarrrrrr...
bazıları konuşmamı anlamıyyybende antepliyim ama ANtakyada yaşıyorum
canim allah kavustursun.sen hatAYİN neresindensinn.iyiki benim anemgil var yoksa bende evde kalmak zorunda kalcaktim
hiraaa eniştenee sahip çıkkk
hımm çok sık gıderım antepe 40 dklık yol bı ay içinde atama olcak oraya atanma ıhtımalım yuksek bakalım inşallah olur
bende merkezden canım evet çok şanslısın o yönden ben burda yalnızım hiçbir yakınım yok burdatatillerdde gidiyorum memleketime
tam olarakk nerdesinn mah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?