Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar nabersiniz;
beni soracak olursanız yürüyüşten geldim sevgi yürüyüşü vardı...
walla 5 km yürüdük öğlenin 4 ünde basladım sucuk giibi oldum oğlumla annemde arabayla bizi takip ettiler ayaklarıma kara sular indi derler ya bende aynen şuan öyleyim tabiri caizse

hala adetliyim 2.günüm ama nedense bende çok az geldi bu sefer çok değişiş adet oldum çok az mesela bugün 2.günmü şakır şakır geliirdi 1 ped kirlendi...bide normalde benden büyük parçalar halinde gelirdi bu sefer normal kan geliyo ...acaba soğan küründenmiki

hoşgeldinn canim benim.iyi yapmıssın yürümek çok güzelllllll iyi yapmıssın

sanırım hAvalardan canimm.benimkide bu ay çok az geldiiii

yarın bende düzenli yürüyüşlere başlıycam inşallah insanı motive ediyor ya stresini alıyor

hoşgeldinn canim benim.iyi yapmıssın yürümek çok güzelllllll iyi yapmıssın
hoşbulduk canım walla yürümekle sanki bütün streslerimi döke döke gittim tavisye ederim

sanırım hAvalardan canimm.benimkide bu ay çok az geldiiii
çok afedersiniz sadece 3 ped kirletebildimsoğan küründenmidir nedir reglim baya az
canım tatilde daha çabuk ve kolay hamile kalındığını biliyormusun ? ben bu ay deniz sezonunu açıçam şileye rivaya felan giderim bize 30 dakika

benim kürtaj öncesinde hep gelirdi.kürtajdan sonra içim temizlendimi ne gelmez oldu
canım afedersiniz fakat yazmak zorundayım benden hep ciger gibi bazen büyük parça bazen küçük parça gelirdi bu kötü bişeymi acaba bilen varmı hele lisedeyken benden bir ped uzunluğunda ve kalınlığında gelmişti o zaman bcaklarım zangır zangır titredi şeker takviyesi ile titremem geçti...evlendikten sonrada orta paça az büyük küçükparçalar bu ay soğan kürü yaptım masallah normal kan şeklinde geliyo....

yarın bende düzenli yürüyüşlere başlıycam inşallah insanı motive ediyor ya stresini alıyor

kesinlikle öneririm beynim rahatladı

sıkıllma artıkk bana gelll üniversiteye yakın sayılırr evimm.yaş kaçç

canım 24 yaşındayım ama ben erzurumda okuyorum sadece tatillerde falan geliyorum antakyaya ama geldiğimde çok isterim görüşmeyi temmuzda falan gelecem geldiğimde inşallah görüşür bebiş haberlerimizi kutlarız :)

hımm anladımm.ben antakyadasin sandim pardonn.evet insalah tatile kadar hamile oluruz

evett sana katılıyorum tatil herzaman iyidir..bakalımm bendeee bu sene işe yarayacakmıı

epruuuuuuuu banada tahminde bulun canim benimm......buay hamile kalırmıyım.ilk bebişimm erkemi kızımı olurr

epruuuuuuuu banada tahminde bulun canim benimm......buay hamile kalırmıyım.ilk bebişimm erkemi kızımı olurr

ebru yok şu anda ben tahmin yürütüyorum bence hamile kalıcaksın bu ay sen.. kız olucak bebişinde.. adı daaa neyse onu da siz düşünün :))) sence ben hamile miymdir:))

ebru yok şu anda ben tahmin yürütüyorum bence hamile kalıcaksın bu ay sen.. kız olucak bebişinde.. adı daaa neyse onu da siz düşünün :))) sence ben hamile miymdir:))

saol canim içiiii.umut dünyasi.ama sana bisi diycemm.ben ilk defa bu ay hiç umutlu degilim niye bilmiyorumm.demek kız olcak ben senin hakkında takmin etmem içinn seni tanımıama lzım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…