Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

2 defa yaptırdı canim.bi problem yok çok şükürr.2 defa hamile kaldımm demekki yokk:26:

cnm bence dun aksam yapmissan yarin aksam yap tekrar derim cunku bugun atesin dusmus yarin yukselirse birden ,catlamis oluo eee yumurta da bi gun yasayabilioo yarin aksam da yapincaa ii denk gelir diorum ben..

ama olaya diger tarafindan bakarsak da soyle oluoo..simdi dun aksam yaptin ve atesin dustu bugun bida yaparsan sabah atesin yukselip yumurtan catladiginda orada dun aksamdan kalan spermler oldugu iicn dollenme gerceklesebilir yarin aksam tekrar yaparsin cifte dikis gidersin yaa kacirma sansin olmaz madem kocanin tahlileri gayet iyiymiss..
ayy bilemedim ki ikiside mantikli sen napmayi dusunuon

Buldum kendimi...Yine soru sordum bir üsstte canım.Testle ilgili..Başının belasıyım ben seninnn eee sende çok şey biliyosun ama mecburen sana soruyorummmmmmmm pes etmicen dimiiiiiii

Hergün aynı saatte yataktan kalkmadan dijital termometre ile ateş dil altından ölçülür.
Ateşin seyrine göre yumurtlama günlerini tespit edebilir ve regl derecenizi öğrenebilirsiniz.
Örneğin yumurtlama gününden bir gün önce ateş normal seyrinden 0.2 derece gibi bir düşüş gösterir.
O zaman yarın yumurtlama gününüz olduğu anlaşılır. ve ateşin düşüş gösterdiği gece ilişki olmalı ki yumurta çatladığında spermle buluşursa hamile kalma olasılığı da artar.
Ateşin düşüşünden sonraki gün yumurtladığımızı ateşimizin bariz yükselmesinden anlarız.
Örneğin regl olduğun derecen 36.0 dır. eğer regl olacaksan regline yakın ısın düşüş gösterir ve 36.0 olduğunda regl olunacağı bilinir.
Eğer düşüş değilde ısı artış gösterip sabit kalıp düşmüyorsa büyük ihtimalle bu bebişin olduğunu işaret eder ALLAHIN İZNİYLE.

anlamıyorum biri benim ısı takibimi yapsınnnnnnnn

işte demin den eri bunu düsünüyorum anlamadımm gitti.bak bi yazı gönderdim onu okuu ve yorum yapp.kafayi yicem

ya sen ates tablonu yazsana suraya cnm

işte demin den eri bunu düsünüyorum anlamadımm gitti.bak bi yazı gönderdim onu okuu ve yorum yapp.kafayi yicem

Ne seri hatunsun sen yaCevabını görmedim yineCanım çarşamba akşamı çatladı.yani iğneden 36 saat sonra çatlıyormuş yumurta oda çarşamba gecesi bu gece tam 9 gün olmuş olucak.bU HESAPLA bebk varsa hcg değeri kaç oluyor biliyormusun?

Buldum kendimi...Yine soru sordum bir üsstte canım.Testle ilgili..Başının belasıyım ben seninnn eee sende çok şey biliyosun ama mecburen sana soruyorummmmmmmm pes etmicen dimiiiiiii

aşkolsun canım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
ama ben o soruna da cvp verdim

bak işte okadarını bilemiyorum ama 5in üstünde değer çıkarsa bebek var demek bunu biliyorum..

bir de aklıma ne takıldı şimdi, sen bugün yumurta çatlayalı 9 gün oldu diyosun demin adet günüme 9 gün var dedin ya, aslında 5 gün var çünkü yumurta çatladıktan 14 gün sonra adet kanaması başlar

okudum cnm bnm dedigim gibi istee
ok yazıyomm.6.7.8.9.10.11.hep 36.0 idi 12 sabahııı 36.1 idi.13 sabah yani bugun 35.8.ne simdiii yorum bekliyorum arakdaslarr lütfenn

cnm ya sanirim sana bugun ve yarin halvet gozukuooo..cunku atesin 0.3 derece dusmuss yani yumurtlucagini gosterio bu daa..bence sen garanti olsun bu aksam ve yarin aksam yapp..ama tercih senin simdi bide yarin yukselmezse nolicakk:44:

tülaaaaaaaaayyyyyyyyyyy kuzum senin yumoş bugün çatlıyor bak yarın ateşin 36.1 den yüksek çıkmalı eğer çatladıysa

Son düzenleme:

yarın yükselmesse yine yapmam gerikiyoo.bu seferde 3 gün üstüstee sperm miperm kamazkii kalitesii

ok yazıyomm.6.7.8.9.10.11.hep 36.0 idi 12 sabahııı 36.1 idi.13 sabah yani bugun 35.8.ne simdiii yorum bekliyorum arakdaslarr lütfenn

Tatlım gördüm yardımcı olmak istedim.Ben çatmatma iğnemi vurunduğumda ateşim 36.1 e düştü ertesi gün 36. 7 ye çıkmış birden.İki gün sonra doktora gittiğimde yumrtanın çatladığını söyledi.
36.7den bir nda 36.4 ertesi gün 36.1" e düşüp birgün sonra 36.7ye tekrar çıkıyor.1 hafta böyle devam etti hep 36.7 şimdi yükseliyor.Benim tablom yardımcı olur belki sana..

ozaman karAR verdim.bu gece yapcamm benn.eger yükselmesse bir gün ara verip yeniden yapcamm

evet sen bu gece yap çatlarsa garantilemiş olursun, haa yarın ateşin yükselmez diğer gün yükselirse o gün yine yap, hem bugeceden hem de o günden garantilemiş olursun

Son düzenleme:

Bu konuyuda biraz araştırdım bazıları normal gününde adet olunduğunu.Bazıları 14gün sonra adet olunduğunu söylüyor..Sen eminmisin 14gün sonra olunduğuna.Oleyyyy ozaman 5gün dha az bekliycemmmmmmm MUTLULUĞUMUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…